AKŠ
|
ej točno tko nalin - jaz sem jo na začetku celo klicala "mama ime". Sama sem se trudila kolikor sem se lahko. Ampak kdor ne pozna situacije oz. ni dal skozi to kar sem dala jaz, težko govori o zadevi. Lahko rečem samo še to. Prijateljice ki jih imam, so rekle da bi glede na situacijo ki sem jo preživljale, zadevo zaključile že vsaj pol leta prej....in tudi v večini primerov te kolegice "mojo taščo" poznajo iz prve roke in vsaka lahko potrdi, da žal ženska nima vse pošlihtano v glavi..... a napišem še eno cvetko? Ja - ona je želela, da dobi v hišo dve tamladi, ki bosta hodili v službo, skrbeli za familijo in čistili da se bo vse svetilo, ona pa bi igrala damo. Gospa že sedaj ne dela in vedno jamra da ni denarja. Zakaj pa ne dela je pa že druga zgodba - ker je namišljeni bolnik. Katera ženska danes pusti službo zaradi migrene ki jo napade enkrat na mesec????? še ena cvetka? no pa dajmo: ona in njen mož sta bila "glavna v familiji". Otroci so prinesli domov cele plače, onadva pa sta z njihovim denarjem razpolagala!!!! in pol sta bla jezna, ker sta mislila, da bom še jaz dala svojo plačo, pa da bo ona upravljala z njo! Pa še jezna je bla, ker ji nisem pokazala svoje plačilne liste!!! Naj bi imela vse pod kontrolo. Ma ja!!! Pa ja.... a pol mogoče ona mene spoštuje, ker ne upošteva mojega načina življenja? pa še nekaj glede besede "stara". A ste tiste ki pravite da vas to moti, pomislile tudi na to, da nas te "ta stare" tud ne imenujejo "snahe". Ampak imajo tudi svojo besedno zakladnico glede poimovanja "ta mladih"..... Jaz sem bila včasih zanjo tud vse kar je možno, samo človek ne!!!