|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa jaz?
28.2.2007 17:06:03   
Anonimen
Ko ze mislite,da me ni več...In da sem srečna..brez dvomov, pretežkih misli in obtužujočih pogledov prihodnosti..vstanem.od nikjer. Iz iste pozicije,kjer sem na zadnje pisala tole..
Še enkrat..že stotič..kaj pa jaz?
Nisem si upala.pravzaprav sem se odločila,da grem,a sem imela nonstop v očeh njegov pogled, Prvega, ki ga zlomim z odhodom..ne glede na to,kako sem si želela in kako si še vedno želim to storiti,nisem. Z Drugim imava v načrtu stanovanje. Vse skupaj je fantastično, odklopim misli, včasih se zdi, da sem razvila dvojno osebnost, živim prekleto dvojno življenje..Prvi..odkar sem mu rekla,da grem..trudi se, govori o najini prihodnosti, včasih je ves navdušen, vendar v isti sapi reče,da sem prevelik sanjač..Da realnost ni takšna..Kot,da ne bi vedela,kako kruta je realnost..
Duši me. Vsak vdih posebej se zdi težji od prejšnjega. Občutek imam,da se bom v vrtincu sprenevedanja zadušila. Mogoče je prav,da se..kdo ve. O ljubezni...mislite,da še vem,kako zgleda nedolžna, vzvišena in metuljčkasta ljubezen? zastiram si pogled nanjo in zaradi tega ne vem,kaj bo..pravijo,da se stvari zgodijo,zato ker se morajo. Kot nevednica se držim tega rekla. Trenutno ni smerokaza..ni prave roke,da bi me povlekla za seboj..preveč v strah je vse skupaj zaobjeto..kam je izginil ves trud, ves pogum, vsa sreča?

zakaj mora biti nekdo prizadet?...zakaj moram biti jaz tista, ki bo strla srce,ki me ljubi..? tako ali drugače...zakaj jaz?

nisem še našla odgovora.ampak tu gor bom,dokler ne naredim poteze..naj bo kakršnakoli že...user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Kaj pa jaz?
1.3.2007 9:36:23   
Anonimen
Hmh... user posted image   Ocitno tole ni tko zlo preprosto..

Nesveta nimam.... ?!

Lepo je, da se javis... ne vem, kaj naj ti recem..  



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Kaj pa jaz?
1.3.2007 16:03:13   
Anonimen
Tak ti povem Tjazy pa tebi anonimnauser posted image ...

Tečna je že sama sebi kaj šele meni user posted image . Očitno še sama ne ve kaj bi rada.user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Kaj pa jaz?
1.3.2007 16:33:24   
trojči
Prebrala sem samo to stran, razbrala, da sta v igri dva. Prvega se bojiš prizadeti, za drugega se bojiš, da te bo tudi pri njem doletela realnost. Ne veš, za katerega bi se odločila. Nivess ima prav, ne veš, kaj bi rada. Ko boš to vedela, se boš z lahkoto odločila. Če boš spakirala, ti bo prvi lahko samo hvaležen, da si mu dala možnost, da si poišče žensko, ki ga bo ljubila. Vsak se pobere. Če boš ostala, boš lahko imela samo še hujšo slabo vest. Seveda pod pogojem, da ljubiš drugega. Koga pa ljubiš ali si samo zaljubljena ali kaj, zgleda ne veš.


Veliko sreče pri odločitvi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Kaj pa jaz?
1.3.2007 19:03:34   
Nattka
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Tak ti povem Tjazy pa tebi anonimnauser posted image ...

Tečna je že sama sebi kaj šele meni user posted image . Očitno še sama ne ve kaj bi rada.user posted image


Nivess, če ne ve kaj bi rada, pač ne ve. Pusti jo naj napiše kar ji paše, če ji je tako lažje. Se mi zdi, da taki neumesni komentarji niso potrebni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Kaj pa jaz?
1.3.2007 19:07:05   
Anonimen
Maš prav user posted image

Samo še vedno mi je tečna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattka)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Kaj pa jaz?
2.3.2007 7:56:10   
Anonimen
Nivess.. a bos menstro dobila? user posted image user posted image  Moja je taka.. pred M... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Kaj pa jaz?
2.3.2007 9:15:12   
Anonimen
Nivess, hvala za tvoje velecenjeno mnenjeuser posted image  Včasih je veljalo,da pač,če nimaš kaj za povedati, si tiho. Govoriti samo zato,ker si ženska in čutiš,da moraš nekaj reči samo zato,da opozoriš nase, je pač otročje in neodraslo, se ti ne zdi? Sej veš,kaj pravijo..lahk je s polno rito s..***user posted image

Vse se vrača...hehe..tudi o tem se govori,ja...

Tjazy..kuk fajn,da si še tu..sej se bo vse uredilo,veš..sam podstrešja si je treba pomestiuser posted image  Spet kost za nivessuser posted image user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Kaj pa jaz?
2.3.2007 10:07:31   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ko ze mislite,da me ni več...In da sem srečna..brez dvomov, pretežkih misli in obtužujočih pogledov prihodnosti..vstanem.od nikjer. Iz iste pozicije,kjer sem na zadnje pisala tole..


Nekako si nisem niti mislila, da se bo pozicija spremenila, vsaj dokler ne najdes/dobis lepo urejen domek z vsemi zagotovili.

Še enkrat..že stotič..kaj pa jaz?


Ti se pa ze enkrat odloci preden razen svojega unicis se kaksno zivljenje. Ce se utapljas, nimas pravice, zaradi lastne nezmoznosti narediti korak naprej, utopiti s seboj se ljudi, ki bi naredili korak naprej, ce se im ne bi obesila za vrat.

Nisem si upala.pravzaprav sem se odločila,da grem,a sem imela nonstop v očeh njegov pogled, Prvega, ki ga zlomim z odhodom..ne glede na to,kako sem si želela in kako si še vedno želim to storiti,nisem. 


Izgleda, da ti ni dosti njegova prizadetost ker bos odsla, ker z nadaljevanjem "skupnega" zivljenja, dajes upanje, moznost, mrcvaris, maltretiras.... ker nimas hrabrosti povedati in priznati resnico.

Z Drugim imava v načrtu stanovanje. Vse skupaj je fantastično, odklopim misli, včasih se zdi, da sem razvila dvojno osebnost, živim prekleto dvojno življenje..Prvi..odkar sem mu rekla,da grem..trudi se, govori o najini prihodnosti, včasih je ves navdušen, vendar v isti sapi reče,da sem prevelik sanjač..Da realnost ni takšna..Kot,da ne bi vedela,kako kruta je realnost..


Na koncu bo razumel, da je sanjac on sam, ker je on govoril, ti pa poslusala o vajini prihodnosti. In ko bo dojel, da je govoril takrat, ko si ti cakala, da Drugi uredi stanovanjce za vaju dva, bo se toliko bolj prizadet, ponizan. Pa ne zaradi tega, ker bos odsla, temvec zato ker si ga lagala, ker si z njim manipulirala. Pravis, da imas prvega se vedno rada... Glede na dejanja ga nimas rada, s tem samo opravicujes svoje skrajno egoisticne nacrte in korake. Zmogla bos pa oditi, kljub vsemu, takrat ko bo zagotovljeno stanovanjce in se kaj z drugim, mar ne...
Zakaja nateguzjes cloveka? Zakaj mu posteno ne oves, da imas drugega? Se bojis, da ne bos imela kje spati? Zakaj mu dovolis, da govori o bodocnosti, ko pa zelo dobro ves, da ti ne dopuscas skupne bodocnosti, ker planiras bodocnost z nekim drugim moskim? Se ga imas rada... s clovekom, ki ga imas rad se tako ne obnasas in tako z njim ne ravnas. Tako ravnas z osebo, ki ima uporabno vrednost v tvojih nacrtih.

Duši me. Vsak vdih posebej se zdi težji od prejšnjega. Občutek imam,da se bom v vrtincu sprenevedanja zadušila. Mogoče je prav,da se..kdo ve.


Od sprenevedanja se nihce se ni zadusil, a da te dusi je logicno. Imas tehtne vzroke zakaj te dusi.

 O ljubezni...mislite,da še vem,kako zgleda nedolžna, vzvišena in metuljčkasta ljubezen?zastiram si pogled nanjo in zaradi tega ne vem,kaj bo..


Ne zastiras si ti pogleda na nic drugega, kot na custveni in ne tako custveni masakr, ki ga izvajas ze nekaj casa.

pravijo,da se stvari zgodijo,zato ker se morajo. Kot nevednica se držim tega rekla. Trenutno ni smerokaza..ni prave roke,da bi me povlekla za seboj..preveč v strah je vse skupaj zaobjeto..kam je izginil ves trud, ves pogum, vsa sreča? 


Iz globoke teme tvojih morecih misli, usmiljenja in skrbi za druge bo k tebi in tvojemu zanemarjanju lastne sebe in lastnih custev posegla cvrsta moska roka, ki te povedla v novo boljse zivljenje reseno vseh odgovornosti in odlocitev. On ti bo povedal kaj moras, kako moras in kje moras. Tako bodo vsi tvoji problemi reseni.  Sarkazam, brez upanja, da bos razumela, kaj pravzaprav napisano pomeni. 

zakaj mora biti nekdo prizadet?...zakaj moram biti jaz tista, ki bo strla srce,ki me ljubi..? tako ali drugače...zakaj jaz?


A zakaj ne ti? Ti bi morala cudezno biti odresena odgovornosti za lastna dejanja, lastne misli in cutenja?
Prav ti si odgovorna. Odgovornost si prevzela s tem, ko si zacela varati partnerja; ko si zacela z drugim planirati bodocnost, ko si ostala s tem partnerjem, ceprav si si bila na jasnem, da to ni tisto kar si zelis, ko si drugemu lagala, da si odsla stran od prvega... Se vecno odgovornost si ustvarjas z laganjem oz. dovoljevanjem prvemu, da govori o vajini skupni bodocnosti ko istocasno planiras bodocnost brez njega in z drugim..... In po vsem tem se sprasujes zakaj ti? 

nisem še našla odgovora.ampak tu gor bom,dokler ne naredim poteze..naj bo kakršnakoli že...user posted image


Odogovor si dobila, samo ga ne zelis sprejeti, ker je najlazje in najlepse izgleda biti/izigravati zrtev, sama se sebi smisliti in cakati da nekdo drugi naredi tisto, kar ti zelis narediti in tako se resiti vse odgovornosti; tudi odgovornosti pred samo seboj. karkoli bo slo narobe, bo kriv tisti, ki ti je dal smerokaz kam, kaj in kako...

Ljubezen... zal, ni videti da premores ljubezni ne za prvega, ne za drugega fanta. Videti je, da premores ljubezen samo do sebe. Odrasti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Kaj pa jaz?
2.3.2007 10:10:05   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nivess, hvala za tvoje velecenjeno mnenjeuser posted image  Včasih je veljalo,da pač,če nimaš kaj za povedati, si tiho. Govoriti samo zato,ker si ženska in čutiš,da moraš nekaj reči samo zato,da opozoriš nase, je pač otročje in neodraslo, se ti ne zdi? Sej veš,kaj pravijo..lahk je s polno rito s..***user posted image  


Mogoce te bo presenetilo, vendar pod tem opisom ("otrocje in neodraslo opozarjanje nase") vidim prav tebe.  Ze tri mesece opozarjas nase in jamras, a naredila nisi nicesar, razen da se vse bolj smislis sama sebi in da vse bolj ugnabljas druge.

Vse se vrača...hehe..tudi o tem se govori,ja...


Tebi tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Kaj pa jaz?
2.3.2007 11:18:49   
Vijoličarka
Sem se prebila skozi vsa sporočila in ni bilo lahko. Anonimna, ti hodiš kakor mačka okoli vrele kaše. Lepe besede in mnogo okraskov, pa veliko samopomilovanja in v središču: JAZ, JAZ, JAZ! Da bi se le tako odločila, da bi bilo najbolje zame. V vsakem pogledu.

Zgodba Anonimne2 ni čisto nič podobna tvoji. Ona je takoj vedela zakaj se gre, prepoznala ljubezen, ni hotela živeti v laži in ukrepala.

Zate pa res ne vem točno, kaj bi ti rada. Kar vse na svetu, najbrž. Od daleč slutim, da je prvi zelo dobro materialno preskrbljen in si vajena določenega razkošja, poleg tega lepo ravna s teboj in zavedaš se, da boš pri vama vedno ti nosila hlače. Drugi pa je strasten in romantičen, ampak ne bo več tistih materialnih možnosti, od katerih se tako težko ločiš in morda, ko se bo strast umirila, ne bo tako prijeten in neproblematičen za skupno življenje, kot prvi.

Zato se mi zdi vse to jokanje, kako ne bi rada izpadla grda, čisto brez veze. Zdi se mi, da si se globoko v sebi, prav zaradi zgoraj naštetih prednosti, pravzaprav odločila za prvega, samo od avanturice skušaš čim več potegniti.

Če bi strast in ljubezen s tvoje strani res obstajala, potem bi že davno spokala kufre in šla, saj ne bi prenesla niti sekunde, da bi ležala ob enem, želela bi si pa drugega, ki ti je na voljo, hkrati pa te na prvega ne vežejo otroci, katerim bi bila odgovorna. 

Zato bi se kar strinjala s tvojimi starši in tvojim prvim: enostavno si vsega dobrega presita, vse to jemlješ kot samoumevno, zdaj bi pa še "strast". Ampak glede na tvoje cmeranje, ti strasti nisi sposobna, zato je mogoče res bolje, da ostaneš pri prvem. Saj se enostavno bojiš tvegati, če bi se izkazalo, da drugi ni nikakršna perla, ti pa bi se zaradi njega odpovedala toliko prijetnim stvarem. Ali pa z dramo, ko ki jo počneš prvemu, v bistvu ustvarjaš odprta vrata - če ti z drugim ne bo zneslo, kakšne možnosti so, da te prvi vzame nazaj.

Brez zamere, ampak takšni so moji občutki. V življenju je treba kdaj enostavno zajeti sapo in se odločiti, ter potem s posledicami te odločitve tudi živeti. In to boš morala storiti tudi ti.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Kaj pa jaz?
2.3.2007 12:54:47   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
....... Ampak glede na tvoje cmeranje, ti strasti nisi sposobna, zato je mogoče res bolje, da ostaneš pri prvem. ........ 


Škoda človeka. Sicer pa Vijoličarka, odlično povedano.

< Sporočilo je popravil Misek -- 2.3.2007 12:55:06 >

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Kaj pa jaz?
3.3.2007 19:39:06   
Anonimen
Z današnjim dnem in s tole zadnjo objavo zaključujem "litanije", ki ste jih v večini vsi že siti in se zdaj naslanjate nad mojo neodločnostjo,ker pač vi niste, nikoli ne boste in niti pod razno vam ne pade na pamet, da bi se lahko kdaj to vam zgodilo, takšni kot sem jaz.
Najlepša vam hvala, vsem,ki z največjim veseljem in občutkom nadpoložaja, pišete svoja mnenja..Brez njih bi bila cmera. Še vedno bi objokovala svojo usodo, a ne,draga Vijoličarka? Madonca, res sem malo z zamero brala tvoje sporočilo, ne zaradi drugega,ampak zaradi tega,ker imaš prav. No,v nečem se sicer motiš..poznam strast in oh, če je ne bi imela, bi ostala pri ziherašu. Jaz bi temu prej kot to,da nimam strasti, dejala,da sem pasivna..Mogoče si razmišljala isto..
Ampak dovolite, dragi moji, da obrazložim svoje pisanje..Nikoli nisem blesetela v ustni izpovedi in od nekdaj me rešuje dejstvo, da lahko pišem. Ne da bi bila v središču pozornosti (ampak res bi lahko pisala pod pravim imenom,vsaj zvezdice bi dobilauser posted image ) preprosto nekateri niste opazili,da pišem bolj zase kot za druge...Na žalost sem s tem prizadela poštena srca,ki ne bodo nikoli v moji situaciji..se opravičujem..Ampak pomagalo mi je..Vesela sem vseh mnenj,ker so zaokrožila mojo situacijo in začinila moje lastno mišljenje..Nivess,ker sem ji tečna..user posted image ..vijoličarki,ker nisem strastnauser posted image ..nattki, ker je prijazna do mene,ko vsi ostali pogorite na celi črti..user posted image user posted image  tjazyju...ker si moj virtualni prijatelj, ker ne skrivaš mnenja, ne olepšuješ in ne grajaš..ker znaš biti ti brez priokusa škodljivosti. to resnično cenim..user posted image user posted image (no,pa tudi dejstvo,da si full popularen-sem pa ja rada v središču pozornostiuser posted image user posted image )

Konec je.

Nekje na poti samopomilovanja,neodločnosti in obupa...strasti, kalkuliranja in opravičevanja, sem prišla do zaboja. S polno vsebino jajc. user posted image user posted image  Pobrala sem svoje stvari in odšla. Če sem srečna? Puščam odprto vprašanje,da vam ne bo dolgčas...Da se boste pozitivci počutili dobro,ker boste vedeli pravi odgovor in da boste vsi,ki vas oblegajo negativne misli, lahko razpravljali o tem,da nisem..


Saj veste,kaj pravijo...SAMO POGUMNE PODPIRA SREČA!
 
Pa naj mi bo tokratuser posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Kaj pa jaz?
3.3.2007 19:53:31   
Anonimen
....and they live happly ever after....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Kaj pa jaz?
7.3.2007 9:07:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

preprosto nekateri niste opazili,da pišem bolj zase kot za druge...


To pa itak skoraj vedno, vsi.. user posted image

Drugac pa.. ocitno tole temo zakljucujes.. mogoce jo pa jst se kdaj furam dalje.. user posted image user posted image  in ne glede na vsa ostala mnenja.. se ti pac morm se enkrat zahvalt.. Tenks..

Men je pac vseen.. al si cmerava.. al mas vsega dobrega dovolj.. al ne ves kaj hoces.. al pa ce je cist obratno... sem pac potegnu iz tuki ven kar je bilo koristnega zame..  Ker.. vse to kar so ti nasteli.. itak smo vsi v dolocenih okoliscinah tocno taksni.. in v drugacnih okoliscinah 100% drugacni..
Total nepomembno je.. kaksen je clovek.. ker je lahko taksen.. al pa cist drugacen.. pomembno je.. v kaksnih okoliscinah je..


Srecno.. in tenks se enkrat... user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?