Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...
)... Lansko leto sva našla z mojim dragim en romantičen zaliv na Lošinju, zelo nedostopen in zelo redki ga poznajo...tam imava v najemu malo ribiško hiško, svoj pomol, najin mali čolnič (ki naju vsak dan odpelje na sanjsko plažico po izbiri)...če je grdo vreme, pa se piliva v ping-pongu, kartah, balinčkanju in badbintonu...mislim, da letos ne bo dileme kako zapolniti "prosti čas"
. Če bo "odisejada" uspela, gremo septembra še enkrat. Za naslednje leto pa bomo morali razmišljati v drugo smer, saj bo Laura že "letečki" in pride v poštev bolj kakšna mivka (malo bolj instant turistična varianta).

No, jaz sem včeraj 6 mesecev nazaj imela trebušček le do 7.27 zjutraj, ker potem je Tija hotela spoznat svoje starce. Ja, mali škrat je star že 6m, jaz pa ne vem, kam so šli?
), Vampirka in Laura čestitke za pol svečke
brala, ker je danes 2. v svojem življenju spala v enem kosu od 8h zvečer do 5h zjutraj, potem je zizala in še do pol sedmih potegnila
, sedaj sem pol ure popravljala, mali pa že tolk cvili, da je obup
)...pa ga lepo pokrijem z eno tano dekico, pa ga pustim, ker je že navajen sam zaspat. Vklopim babyphone pa se usedem za računalnik. Pa tisti ringlšpil nabija tididajdajtididajdaj , mali pa zraven EEEEE,AAAA, OOOO, v glavnem celotna čaga
Ona še zdaj spi, jaz sem bila pa mokra kot miš