ELA06
|
Hej, Ena Tina pošilja drugi Tini čestitke za 30!!!! Spet vas nisem uspela prebrat, sem samo preletela. Ela spi že 1,5h...neverjetno! Mislim,da bo vsak čas pokonci in hitim..... Zadnje čase ful spi čez dan 1,5h dop in pol še popoldne, mislim da zato, ker ponoči bolj slabo spiva, ubošček ne more dihat, pol se pa zbuja. Tale prehlad je !!! Glede GH. Midve sva imeli na meniju danes krompirček in cvetačko! Včeraj je bila pa cvetača in krompirček! Jutri bo pa blivta in krompirček! Zelanjava brez krompirja ji glih ne gre! Pa imam občutek da kar nekaj poje, ampak čez 2 h pa spet veselo pri meni. Mogočoče zato, ker je šla spat pa se je hotla pocrkljat...najbrž ni bla huda lakota, ali pa! Kdaj ste začele z 2 obroka na dan? Pravijo, da takrat ko otrok že mal več poje. Bom vidla, kak teden lahko še samo kosilo pol pa še zjutraj kako sadje. Čeprav bi raje začela z večernim rižolinom, da bomo enkrat začel spat celo noč. Sedaj je prava kriza, ker že od ponedeljka ful slabo spiva, ene 10x prižgem luč pa gledam...enkrat kašlja, dugič je lačna, pol se kar zbudi pa ne bi več spala. Prav želim si 1 v celoti prespano noč!!! Kam pošljem željo? Dajte napisat naslov! mi gremo pa 03.07 na morje...Šibenik, za 10 dni. Sem ugotovila, da je hrvaška draga ko , za ta denar bi okomot šli v Grčijo! Drugo leto sigurno, ko bo Ela malo večja. Da ne rečem, da je skoraj znanost najt soliden hotel/apartma z klimo! Kje živijo! Žal mi ne uspe vsako posebej omenit /pokomentirat, ker preprosto ni časa....vam pa vsem zato pošiljam lp