Strawberrie Cherrie
|
Jutro No, zgleda, da bo danes zopet en res lep dan ... jaz pa razmišljam, kakšno torto naj spečem? Glede srečanja, meni tudi kopanje ustreza - itak se bomo pa fiksno zmenile takrat. Edinole če me slučajno ne bo doma, da bomo na vikendu v Banovcih, bi mi bolj ustrezal Mb... Naja3 - Ožbej poje približno 3/4 stekleniče od Alnature ... ko pa doma delam (večinoma časa), pa recimo poje 1/2jabolka in 1/2hruške, ali pa pol banane .... pa malo razrečim z vodo -> in zmiksam. Pa ponavadi pride tudi približno za eno kupljeno kašico, samo tega zmaže pol ob 11h in potem še pol okoli 3h... Sem mu pa že parkrat naredila Hippovo kašico jabolko z vanilijo, tisto, ki se kar z vodo meša - okoli 50,60ml poje. Glede čaja -> če je instant čaj ima dodan sladkor -> v tem primeru je dosti bolje nesladkan sok (oz.samo naravno sladkan) -> jaz mu dajem kar kompot -> ko kuham jabolko zanj, mu tisto vodo odlijem v magični lonček. Od čaja pa pije meliso, komarček, bebe čaj. Odvisno od razpoloženja, večinoma kompot Da ne bom pozabila - > LEO ČESTITKE ZA POL SVEČKE Frufru, vsaka čast Lovru, da je pojedel karfijolo....pri nas je bilo tako zmrdovanje, da ni odprl ust za gosto hrano 3dni .. pa mu drugače gre zelenjava -> bučke mu mešam z jabolko ali banano (poizkusite, moj ima to ful rad!!!), korenček z riževimi kosmiči ali z jabolkom, tudi grah je, pa krompirček. Ampak karfijola je pa bljak, pa b.ohrovt tudi, pa brokoli...tega ne mara Ne mara niti mesa...
|