Ženkica
|
Čao čvekice. Kaja je šla pred nekaj minutami ajat, očija ni, ker je šel s frendom na pivo, jst pa takoj hop na računalnik, da se mal odpočijem. Skratka; dans smo mel pedija, naše nove točne mere so 8.800 g-jev in 74 cm-jev . Spet smo bili pohvaljeni, kot ponavadi; imeli smo sicer celo predavanje s strani pediatrinje (sicer ni naša taprava, naša je na morju) glede hranjenja; je npr. odsvetovala gluten do 9. meseca, Kaja je glutenske stvari že kar nekaj časa in je vse ok. Jutri gremo pa na "dopust" v Bruselj - sem že kar malo živčna in sicer zaradi aviona; pa še gor se ne sme nič odnest, baje ful težijo. Pa še dež je napovedan, skratka bad . Ne maram letenja. Me prou zanima, kako bo Kaja vse skupaj prenesla; upam da ok, ker je res neustrašna in "divja" punca . A so vaši tut že taki razbojniki; mene tok nasmeje s svojim razturavanjem po hiši; ne zna še govorit, ne zna hodit, ampak za neumnosti počet je pa taprava; namazana že zdaj z vsemi žavbami. Zaenkrat se ji sicer samo še smejim, vprašajte me čez kakšen mesec. A veste kaj je naš oči včeraj rekel: "Nikoli si nisem mislil, da ima človek lahko nekoga tako majhnega tako zelo rad!" Res ima tako rad svojo malo hčerko, da dol padeš. Moram ga pohvalit, da je dober očka. No, dosti cukra. S spanjem je še vedno vse ok, ampak o zobkih pa še nobenega sledu, tako da se že kar psihično pripravljam kaj bo; baje da, kasneje pridejo, hujše je. Upam, da je to samo vraža in da ni res. Zdele grem pa gledat Na kraju zločina Miami, pol pa pod tuš pa ajat. Nimam še nič spakirano za jutri. Se pišemo čez 1 teden. Btw: za tiste ki ne veste, Barbk je na morju, se mi zdi da še vedno. pa pa ženkica
|