Strawberrie Cherrie
|
Moj_moj, joj, ne se sekirat. Jaz sem pisarila od pediatra do pediatra, spraševale znance zdravnike, pa so vsi do zdaj zatrdili, da to ni prekomerna teža, da pri dojenih otrocih se itak ne gleda 'navzgor', da ko pa bo shodil, mu teža ne bo več naraščala. Pri enem letu bodo sedaj lažji in pa naši težžki fantje vsi imeli okoli 12, 13kg, kot se spodobi. S tem, da tisti, ki bo imel pri 6m 7kg bo še vedno pridobival prbl 1kg na mesec, naši pa ne več... Že v dokaz sva mi2 z Ožbejem, ker se je od v 1mesecu zredil približno za 300g. Vse se ustali. Nič se ne sekiraj, vi2 lepo se dojita in jejta, izogibaj se pa sladkorju - pri tamalemu. se pravi nesladkani čaj, nesladkani sokovi, ne dodajal sladkorja kašicam itd ... Pa predvsem kar se GH tiče - na vodi kuhana sadje in zelenjava, čimpozneje razni rižolinoti itd kar redi. Naš mali spije ogromno nesladkanega komarčkovega čaja, ima malo sladkast okus in mu je ful ok. Pa pomisli, kako bi bilo če mali faše kakšni prehlad - v enem tednu gre lahko dol tudi 1kg, a bi raje imela suhca in šla v bolnico zaradi tega? Mogoče se kruto sliši, ampak poznam enega 6m fantka, ki je v 1 tednu zgubil 1kg, pristal na teži 5400g in bil 3dni v bolnici Upam, da sem te vsaj malo potolažla , ker sem jaz dala enako skozi...
|