|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
19.4.2007 23:02:19   
sandra85
js sm učeri napačnega prpopala!user posted image
zaj sm malo boljše pogledala...ta je pravi, sam da je barva roza( tako kot un, ki sem ga učeri prpopala) če bo pa fantek, pa bo prav taleuser posted image



user posted image



_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   RE: Septembrke
19.4.2007 23:05:11   
sandra85
sam nevem zakaj je na strani baby centra ta voziček 459 €, a v trgovini pa 643€...user posted image , no upam, da je manj :)

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: Septembrke
20.4.2007 8:05:29   
cuma
Dobro jutro nosečke!user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zagnano iskanje vozičkov! Se spomnim sebe v prvi user posted image  ... user posted image  sem imela vse naštudirano ... od kilaže naprej ... user posted image .
Bravo tudi za uspešno čvekanje user posted image user posted image user posted image ! 100 strani pa ni kar tako user posted image !


No, jaz pa naj bi imela včeraj morfologijo...kar me je sicer malo čudilo glede na to, da sem v 19.tednu in da sem že prejšnji teden imela pregled user posted image . Potem pa le prideva tja z možem (ki bi naj šel zraven) pa mi G reče, da danes pa še nimam morfologije, ker je prezgodaj user posted image . Prejšnji teden, ko sem bila na pregledu in potem na THT so imeli tak "kažin", da mi je sestra pozabila dati nov termin in ko sem jo po telefonu klicala za datum za morfologijo je očitno zbrkala in me naročila prehitro ... Nič zato... sem pa še enkrat lahko videla svojo user posted image !!! G me je pregledala, rekla je, da popadkov (lažnih ali kakršnihkoli) še ne sme biti in naj se takoj ustavim, ko se mi to zgodi...user posted image ko pride do izcedka je baje že pozno. Sem pa na srečo zaprta, tako, da mislim, da bo vse vredu, samo pamet v roke in malo več počivatuser posted image ! Potem mi je naredila UZ in sem zagledala svojo user posted image  v profilu kako na široko odpira usta in jih zapira (pila je plodovnico user posted image ) ... in ja, najbrž bomo imeli še eno user posted image . Tati je že izbral ime, imeli bomo Tinkaro. Drugače je vse vredu!
Morfologijo pa imam konc maja. 

Pohvala vsem nevesticam (sem šele danes utegnila pogledati slike) user posted image user posted image user posted image ! In čestitke tistim, ki boste kmalu to postale!
Pazite se, ko se vrnete, vas bomo zasule z virtualnim rižem!!!user posted image

Lep petek in še lepši vikend vsem user posted image  in brcajočim user posted image !

Cuma

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   RE: Septembrke
20.4.2007 8:10:44   
Pikica pokica
Sandra, ta voziček je že nekaj časa v akciji in takšna cena - 459 eur je tudi, če ga naročiš prek spletne strani mami.si, ki so baje uvozniki Peg peregovih vozičkov. S tem, da dobiš še 5% popusta, če se registriraš ( brezplačno). Aja, pa brezplačno dostavo imajo user posted image .  Drugače je pa lepe barve user posted image .


Skorpion, ja, prav imaš user posted image .  Ampak dolgo več ne bova sosedi, saj se bomo selili v večje stanovanje. Začnemo že takoj med prvomajskimi oz. ko se vrnemo iz morja. Se mi pa zdi, da zdaj vem,katera si user posted image .

PA PA

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   RE: Septembrke
20.4.2007 9:09:30   
Anonimen
Jaz pravkar pakiram za it na štajersko, pa še vas malo prečekiram, da vidim kaj počnete klepetulje. V ponedeljek, ko pridem nazaj bo že sigurno 105 straniuser posted image .

Ponoči se mi je spet cedilo iz desne joške, zgleda da si bom že morala kupiti blazinice za bradaviceuser posted image . Bilo bi zelo nerodno, da se mi to zgodi kje v šoli in imam flek na majici, pa še posuši se ne, ker ni voda...Jaz bom imela mleka za izvozuser posted image .

Sandra, pa veš da se mi je zdelo malo čudno kateri voziček si najprej izbrala, ker se mi zdi da je tisto marela voziček za kasneje, pa sem bila rajš tihouser posted image . Ta ki si ga sedaj prilepla pa je zelo lepe barve, mene je zlo mikal zaradi tega. A ni čudno, da se midve še vedno nisva kje srečali, pa jaz itak za vsako trgovino in sprehod grem v Portorož. Čeprav sem te enkrat videla v trgovini kjer delaš, pa si imela stranke in sem šla naprejuser posted image .

Pridno čvekajteuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
   RE: Septembrke
20.4.2007 9:30:43   
buškica
Vidim, da že veselo izbirate vozičke. Midva sva ga že kupila v Rutarju, je bil znižan. Vzela pa sva Hoco Ranger.

Da vam poročam, kako je bilo včeraj. Se spomnite, ko sem napisala, da me grozno špika v spodnjem delu trebuha. Ker je popoldne špikanje postalo konstantno sem se prestrašila in poklicala v Porodnišnico Ljubljana in vprašala za mnenje. Sestra mi je rekla naj se oglasim pri njih. Moram pa pohvaliti dežurno sestro in zdravnico, saj sta bili zelo prijazni. Menda nosečke od 18 tedna naprej lahko izbirajo med dežurno urgenco in porodnišnico. Sem se šla pokazat in me je pregledala, ter mi predpisala buscopan in magnesol proti krčem. Sedaj moram veliko počivati. MV je bil zaprt.
Moram reči,da sem domov prišla pomirjena, pa čeprav je bolelo.
Tako,da punce če vas kdaj kaj boli, pa ni bolečina ko je vedno prisotna kar lepo k G.

Lep sončen dan se dela v Medvodah. Jaz moram pa počivati. Ampak vse za naše otročke.

Lepo se imejte. Grem počivat.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   RE: Septembrke
20.4.2007 10:31:21   
nana 27
Buškica, samo da je vse v redu user posted image  in HVALA za informacijo, kam se lahko obrnemo, če imamo težave. Sem tudi že jaz razmišljala, ali je pravi naslov ginekološka urgenca. Za porodnišnico se mi je zdelo še malo prezgodaj. Zdaj pa pridno počivaj in bušija božaj. Cuma, čestitke za še eno princesko user posted image  Meni je ime Tinkara zelo všeč user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
   RE: Septembrke
20.4.2007 10:41:36   
Anonimen
Midva bova imela poleti 11 let, ampak nisva poročena. Mislim, da v naši družini samo otrokom diši poroka - nama ne preveč. Ampak mogoče se bova za nekaj čisto formalnega odločila ravno zaradi njih.

Naš user posted image user posted image  zelo igra nogomet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
   RE: Septembrke
20.4.2007 10:56:28   
CUKRČEK
Ja, Cuma, Tinkara je res zelo lepo ime......sem nasplošno zagovornica slovenskih imen in nisem pristaš novih modernih skovank. Še enkrat bravo za lepo izbiro imena.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   RE: Septembrke
20.4.2007 12:05:51   
surya
No, končno poročam o svoji morfologiji, ki sem jo imela v sredo.

Vse je v reduuser posted image user posted image user posted image . Pregledale smo vse organe, obseg glavice, obseg trebuha.. Meni kej veliko te podatki ne povejo, če pa katera želi, jih bom napisala. Mi je pa pikica pomahala. Ful se fora vidi na slikici, samo dlan "high five".user posted image Edino, kar je rekla, da precej nizko nosim. Ampak glede na to, da se maternica začne šele v tem času dvigovati, zaenkrat še ni panike.

Me bo pa nekje v 30.tednu poslala na nek presejalni test z glukozo ??? Pojma nimam. A katera kej ve? To zato, ker se je moja prejšnja nosečnost končala nepojasnjeno..

Uživajte!user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
   RE: Septembrke
20.4.2007 12:21:44   
Pikica pokica
Surya, česitke za morfologijo user posted image .
Test z glukozo je v bistvu samo test, kjer lahko odkrijejo, če imaš preveč sladkorja ( sladkorno). Gre za 2x ni odvzem krvi. Najprej odvzamejo kri ( na tešče), potem pa moraš popiti nek ful sladek sirup oz. glukozo in te čez eno uro še 1x piknejo.  Naj me katera popravi, če se motim user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   RE: Septembrke
20.4.2007 12:26:28   
škorpion
Hojla nosečke!

Danes sem imela morfologijo in smo videli našega nadobudneža, ful se mi zdi že težek za 20 tednov (420 g) drugače sem pa ful veseda da je vse vredu, mal sem sicer žalostna ker nisva zvedela spola ker je bil z ritko obrnjen navzdol, tako da presenečenje v bolnišnici.
Malo sem prebrala forum in vidim da že ful gledate vozičke, in sandra ful mi je všeč tvoja izbira, vsem pa želim dobro izbiro.

Buškica želim ti da bi te tvoje bolečine minile in da bi bilo vse vredu.Veliko sreče, seveda pa tudi tebi Surya žlim da se ti bo dobro izteklo

Pikica pokica veliko sreče z stanovanjem, tudi midva ga potihem iščeva ker mislim da se bo naše stanovanje prodajalo, tako da se bova več srečevali v bolnišnici, pa lepe prvo majske počitnice pa velikkkkkko sončka.

pozdravček

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   RE: Septembrke
20.4.2007 12:31:56   
nana 27
Surya, test ni nič posebnega.V prvi nosečnosti nas je G vse nosečke okrog 25. do 30. tedna poslala na test. Se nas je kar trlo v čakalnici, ker smo bile tja poslane vse - suhe in bolj okrogle. Najprej ti na tešče vzamejo kri in nato namešajo v kozarec sladkor in vodo in popiješ. Če želiš in ti je okus preveč ogaben, ti v vodo stisnejo limono. Po eni uri so vzeli kri. To je 50g test (poglej v materinsko, saj je  na eni strani okvirček, kamor se vpišejo rezultati. Mislim, da piše OGTT). Tiste, ki smo imele slab rezultat po eni uri, smo morale priti še naslednji dan na 100g test in vse smo ga uspešno opravile. Je pa še enkrat podobno kot pri 50g testu. Baje so zelo redki primeri, ko gre za gestacijski diabetes, tako da se nimaš kaj bat.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
   RE: Septembrke
20.4.2007 13:02:17   
lumpa6
Surya to je test za sladkorno bolezen, v našem primeru je to nosečniški diebetes

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
   RE: Septembrke
20.4.2007 15:57:08   
Anonimen
Hojla,

Najprej čestitke vsem za dobro morfologijo!

Sedaj pa da še jaz povem:

Bili smo danes pri G, moji krvni i urinski testi sicer niso čisto OK, tako da grem v ponedeljek ponovit oboje + urinoinfekt preverit???.

Bili pa smo tudi na morfi - mož, hči in jaz. Dr drobnič se je ZELOZELOZELO potrudil in je moji 9 letni nadebudnici vse pokazal in razkložil (pa očku tudi), no jaz se ma ležala in gledala njune srečne obraze. Tudi G je bil vesel saj je vse OK, mere, plodovnica, posteljica, vse. Ampak imam pa DVE novosti:

po merah je otroček VELIK, oziroma je star že 21. tednov in 2/3 dni, torej je tudi moj rok prestavljen na konec avgusta, ampak ker sem že tu, dajmo rečt 1. september!

In otroček je FANTEK user posted image user posted image user posted image !

vsem trem se že cel dan smeje! (saj ne da ne bi bili za punčko enako veseli, ampak potihem smo si pa želeli fantka)

Tako da Guppy, prosim popravi PDP in dodaj spol. Hvala!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
   RE: Septembrke
20.4.2007 16:02:26   
Anonimen
Ojla punce! Končno se še jaz malo oglasim. Čestitke za dobre rezultate NS Duška! user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke vsem nam, ki smo tako zavzeto in zagreto tipkale.......jaz v zadnjem času malo manj, ampak sem prej malo vnaprej spravila... user posted image

Mene pa bodo na morfologijo vzeli šele čez 3 tedne. Bojda ja najbolje tam okoli 22 t. Moram pa priznat, da ko sem na zadnjem UZ-ju izvedela, da bo punčka, me je kar malo šokiralo. Sploh ne morem verjeti. Pa ni fora v tem, da si punčke nebi želela, ampak....za fantka imam izbrano super ime, za punčko je vsak dan drugo,......pa sej punčke so luštkane, ampak se je vse okrog mene dogajalo tako v stilu: sej ti boš mela pa fantka, pa fantek to in ono..... in se je ta fantek tako napihnil, da sem že sama bila popolnoma prepričana, da bo res. user posted image

Meni so tudi všeč taka bolj slovenska imena. Tinkara je tudi med mojimi favoriti, vendar sem sama Tina, pa se mi zdi, da je bolje, da dam hčerkici drugačno ime. Razmišljam o Neži ali Jerci ali Špeli ali.....joj sploh ne vem.....

Kar se vozičkov tiče: PP Pramette so res barve za pobruhat. ZELEEENA.....joj......groza.....pa mi je ta med vsemi najbolj všeč...... najbolj všeč pri PP mi je to, da ni tako drag. Jaz več kot 100 jurjev nebi dala kombiniran voziček, ampak na koncu bomo videli. 120 pa je res super maximum.

Pa še ene vozičke sem odkrila: Inglesina....imajo jih v eni trgovini v Žireh. Je katera od tam?
http://www.bob.si/inglesina_magnum.htm

Tale mi je pa za dol padit: http://www.bob.si/inglesina_classic.htm






(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
   RE: Septembrke
20.4.2007 16:45:43   
nana 27
Nefretiti, evo še nekaj strani z vozički: http://www.comfortbaby.com/strolli.htm tale je pa trenutno v Arielovi akciji, ampak žal imajo spletno stran v prenovi. Domov sem dobila samo papirnato reklamo. Ne vem, koliko stane, ker zraven ni cene - dobiš pa zraven lupinico, torbo in košaro: http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=Art.%20865007 http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=Art.%20857 http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=Art.%20860 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   RE: Septembrke
20.4.2007 17:00:54   
guppy
Ojla, punce!
Tudi mi smo danes imeli morfologijo. Zgleda, da bosta res punčka in fantek user posted image . Oba sta se obrnila na glavico (prej sta ležala prečno počez), sta zagotovo dvojajčna in lepo je bila vidna pregrada med njima. Vsak ima torej svojo posteljico, nosim pa ju čisto spredaj - fantka z leve, punčko pa z desne strani. To pojasnjuje moj "velikanski" trebuh user posted image

Glede same morfologije pa je vse OK. Edino srčka pri fantku ni mogel podrobno pogledat, je pa videl, da utripa. Pri punčki pa so ledvičke minimalno povečane, kar mi bodo pogledali na naslednjem pregledu še 1x. Načeloma sta pa zdrava lumpija in vse je OK user posted image !

Prav vesela sem, da bomo imeli parček in da sta oba v redu. Z možkom sva šla takoj v trgovino, da si nabavim kakšno nosečniško majčko, ker se v svoje reči res težko spravim. Vse so preozke ali prekratke. Pa niti v HM, niti v Adessi, niti v Orsayu nisem našla ničesar zase. Že XL zadeve so mi preozke, al mi pa niso všeč user posted image . Bom očitno morala ob koncu bolniške res do Avstrije ali Maribora, v njihov HM. Ne mislim pa preveč zapravljat, ker sem itak večino časa doma.

Pozdravček od srečke nosečke in njenih dveh user posted image user posted image !

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
   RE: Septembrke
20.4.2007 17:53:44   
Rožica*
Živjo Klepetulje!

Jaz tudi moram nujno v šoping!!!!!!!
Sicer sem izbrskala nekaj starih cunj, ki so mi trenutno prav. Vendar nimam MAJČK, kot praviš Gupyy vse preozko, vse prekratko. user posted image user posted image

Imejte se lepo.
grem jaz naprej pospravljat.

papa,... Rožica.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   RE: Septembrke
20.4.2007 18:18:45   
Anonimen
Guppy bravo čestitam!

user posted image +user posted image !!!

Mi mamo pa user posted image , izgleda zelo živega, skozi se je premikal (in se skozi premika, to čutim)!

Boš spremenila moje podatke?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
   RE: Septembrke
20.4.2007 18:59:37   
taja83
Živjo user posted image user posted image user posted image !

Tudi jaz sem začela malo bolj gledat vozičke pa me zanima, če katera ve kakšna je razlika med peg peregovimi modularnimi sistemi Top modularni sistem in Base modularni sistem. nama je všeč tale http://www.pegperego.si/si/page/detail/gitm/6987/P3_Base_Modularni_sistem_Mod_Verde/-/

midva sva pač bolj na zeleno. modra in rdeča sploh odpade, meni je tud oranžna sam mojmu ni.
pa tale mi je tud dobr, sam tuk je pa pol treba še vse drugo dokupit http://www.pegperego.si/si/page/detail/gitm/6629/PLIKO_P3_COMPLETO_Toffee/-/

čeprav sem rekla, da ne bom kupila vozička s temi malimi kolesi, ker mi je že malce staromodno ampak, so mi sami vozički všeč. kaj hočmo, če bom hotla vse tist kar bi rada pri vozičku pol bi blo najboljš da bi ga sama naredila.

zanima me kam greste kaj na dopust, ker midva bi lahko šla v drugi polovici julija na Cres, ampak ne vem če bi bilo pametno. sicer je do sedaj bilo vse uredu, ampak nikoli ne veš ko bo že tako pozno. razmišljala sva o koncu junija sam še ne vem ali bi mogoče šla rajši kam bližje. midva bi skoraj rajši šla bolj blizu, ampak gremo s kolegi pa nočem preveč tečnarit.

uživajte in pazite na svoje lepe bušije. bom še jaz slikco dala gor, da še svojega malce pokažem.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
   RE: Septembrke
20.4.2007 19:53:55   
taja83
Evo zdej sem ga pa tud jaz pokazala. moj je star 16T4d

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   RE: Septembrke
20.4.2007 20:22:12   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image   
1.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
user posted image
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
8.9. Biljana (27), Solkan

9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana 
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)
  

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, gledamo vozičke user posted image

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   RE: Septembrke
20.4.2007 20:24:20   
guppy
misska, sem popravila. Čakala sem, če se bo še kaj "nabralo".
nena80, upam, da nisi huda - sem ker napisala, da bo verjetno user posted image . Če želiš, lahko popravim na user posted image ?

A sem kateri pozabila kaj dopisati?

Žabonka, upam, da čimprej dobiš izcvide AC!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   RE: Septembrke
20.4.2007 20:47:03   
škorpion
 Živijo!

Gupi jaz tudi ne bom vedela kaj je(punčka ali fantek) tako da lahk prilepiš user posted image !Moram pa ti reči da si ful kul nosečka pa tudi tvoje slikice taja so zelo simpatične ti ful pristaja nosečnost!



(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?