Pikica pokica
|
Spet nisem skoraj nič spala!!! Povejte, kako vam uspeva, da prespite noč??? Sama sicer zaspim okoli 11h ( prej sem hodila spat s sinom okoli 9h), potem pa se prebujam kar naprej. Na wc laufam vsaj 5x na noč, potem pa se premetavam in ne morem zaspati. GROZA!!! V prvi se sploh ne spomnem, da bi kdaj imela podobne težave, zdaj se mi pa vlečejo že kar nekaj časa in vedno huje je. ( bom morala nazaj na morje, saj sem tam spala dobro)!!! Čez dan pa parv tako ne morem spati, saj nisem nikoli tega prakticirala in sploh ne morem zaspati... Zdaj grem pa diplomo pisat; bo vsaj ena korist od tega . Za Cukrček napovedujem, da bo imela dva . Pogovarjale ste se še glede tega, kje bo spal. Najina bo za začetek imela postlico pri nama v spalnici, kasneje pa se bo pridružila bratcu v otroški sobici. Tudi prvi je bil v spalnici z nama ( žal druge izbire niti nismo imeli) in se je lepo navadil spat v svoji postelji, saj ga nikoli nisem pustila pri nama na postelji. Ko ga je bilo treba dojiti, ga je ponavadi šel iskat mož in mi ga prinesel na posteljo, jaz sem ga podojila in odnesla nazaj. Tako bo ( upam) tudi zdaj. Aljab, Nefretiti, mogoče še katera? - Se torej vidimo v četrtek ob 10h v slaščičarni pri jezu za Savinjo? Nefretiti, javi, če ne veš, kje je to, da ti v ZS napišem bolj podrobno. PA PA
|