Taja339
|
Hej punceeeeeeee! Lp iz deževnega Laškega. Še sem tukaj, v enem kosu ... Včeraj sem se potepala po rodnem MB in sem prišla domov pozno zvečer, tako da nisem uspela nič na RR. Danes sem pa imela zjutraj CTG in pregled pri G, tako da sem komaj sedaj prišla domov in se vam javljam na "dužnost". Ja, situacija je taka: Naša Hana Brina ga je na CTG tako rejvala, da nisem mogla verjeti - non stop gibi, gibi, gibi, pa rokica tu, pa nogica tam ... ufffffffff, nič se ne umirja. Na pregledu pa mi je G rekla takole: nič se ne odpiram, tamala se tudi ni nič spustila, je pa vsaj MV že zmehčan (vsaj nekaj!) Tako, da nek brezupen primer nisem - glede na to, da sem 9 dni pred PDP! Imam pa eno idejo - sedaj si grem narediti čaj iz malinovih listov (mogoče me odpre hahahah), pa v lekarno si grem kupiti seneni drobir - sem nekje prebrala, da pospešuje odpiranje in mehčanje MV. No, bomo vidli. Kako ste pa kaj ve? Kaj se novega dogaja? Kaj sem zamudila? pa seveda iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam, ki so rodile, medtem, ko sem jaz "lutala po svetu"