|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  533 534 [535] 536 537   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.9.2007 23:43:13   
PBJ
Jacklyn, še jaz ti čestitiam za fantka! Pa veliko cartanja in prespanih noči.
user posted image
 
Vsem želim eno mirno, lepo noč, da se jutri vstanete spočite, ...
 
user posted image


< Sporočilo je popravil PBJ -- 26.9.2007 23:45:39 >


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13351
   RE: Septembrke
27.9.2007 8:13:12   
helenav
Kako ste preživele noč z luno?

Moja Klara super, sem jo pa jaz imelauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Spala mi je od 23 do 3h..potem sem se pa jaz ob 4.30 zbudila, jo čujem jamrta in jo hitro pristavim joški..ona pa je noče in meni čudno , da kako ni lačna pa že 5 ur ne je....Jo postavim nazaj v pojstelco in takoj zaspi. Potem pa meni štrkne, da sem jo dojila uro in pol nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image in valda da ni lačna.
tako da se je sama zbudila ob 6.30 in sedaj pa še vedno spi.....

Torej luna uspešno prestala Klara jaz pa sem zgleda že zmešana od tega dojenja...user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13352
   RE: Septembrke
27.9.2007 9:10:54   
guppy
Nama sta spala od 21h do 3.30, to je šest ur in pol!!!! Skor me je kap od sreče user posted image user posted image
POLNA LUNA JE ZAKON user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13353
   RE: Septembrke
27.9.2007 9:38:30   
Anonimen
Tudi Nežika je danes lepo pančkalauser posted image , ampak je izsilila, da je spala zraven meneuser posted image . Bo imela punca kar močan karakter. 

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13354
   RE: Septembrke
27.9.2007 9:47:22   
Anonimen
Evo mene po dolgem času nazaj. Hvala vsem za čestitke in držanje pesti. Biti mama je prečudovito in hkrati strašansko naporno, kar pa najbrž tiste ki ste že rodile še predobro veste, tiste ki pa še boste pa boste same videle. Še sreča da sem rodila v Postojni, kjer ti otroka previjajo in ga ponoči za 6 ur odpeljejo, ker drugače bi se mi od utrujenosti najbrž malo sfrcljalouser posted image .

Kot najbrž že veste sem šla v torek v P, ker sem že 1 teden bila odprta samo 2cm in brez popadkov so ma zadržali z namenom da mi dajo svečko za sprožitev. Pojma nimam zakaj so si premislili in tako sem dva dni ležala na oddelku in šetala okoli P, da bi se le kaj premaknilo. Pa ništa. V čertek so se zjutraj le pokazali popadki na 5 min, jaz še čutla nisem ničesar. V evforiji da je to moj dan, kličem moža da bo danes le nekaj, grem čez 3 ure spet na CTG in črta ravna. Čista depresijauser posted image . Me pregleda G (tako grobo da so mi morali noge zvezat, sumim da mi je sam malo sprožil porod s tem) me poslal na sprehode okoli P in tako mi je začela odtekat voda na parkirišču pred Postonjsko porodnišnico. Hecen občutek, kar teče ven in ne moreš nič zadržati, naenkrat sem bila vsa mokra in topla med nogami. Grem noter do sestre, da mi je voda odtekla in ta me počasi pošlje v porodno. Tam seveda sledi britje in klistir, nič posebnega, tam sem še obrazce izpolnjevala in sprejela me je v porodno babica Nataša in me priklopla na umetne popadke, ker svojih sploh imela več nisem. Za mano je bila od 16h-19h, ko jo je menjala babica Sonja. Obe sta izredno prijazni, vsaka čast in pohvale. Mož je prišel ob 17h in sedel ves čas ob meni.
Umetni popadki so boleli ko hudič, imela sem jih 4 ure, vendar sem jih zdržala čim dlje kot se je dalo. Žal pa se še vseeno nisem odpirala, prišli smo na 3 cm in konec. Zdravnik je odločil da je čas za EA, da se bom s tem sprostila in se bom verjetno začela odpirat. Pa ni hudič, da sem še naslednje 3h bila odprta samo 3 cm. Bolečine pa ni bilo več nobene, EA je ZAKON!!!. Imaš popadke in bi lahko zraven mirne duše igrala karte. Pri meni je tako fantastično prijela, da nisem imela enega stranskega učinka, bolečina pa se je zmanjšala ne na tistih do 80% ampak na 100%.
Ampak žal porod ni napredoval in točno vem da je ob 23.40 G rekel, nič, bomo pa morali drugače zaključit zadevo, pripravite jo za sekcijo. Jaz pa v jok. Jokala sem ko mali otroci, ker me je strah operacij in uspavanja. Jokala sem ker se mislila da ne bom videla svojega user posted image , jokala sem ker mož ne bo zraven......Pa mi G reče, da mi bodo samo povečali dozo EA in da je mož komot lahko zraven če želiuser posted image . Vsaka jim čast za to. Tako smo čez 10 min že bili v operacijski, anesteziologinja je bila zakon, lepo me je pomirila, me vodila skozi postopek, ker sem seveda čisto vse čutila, vse od prereza, kako ga je ven vzel, kako je posteljico ven pobral, šivanje....bolelo pa ni nič.
Že ko je Žanovo glavico ven vzel je ta že zajokal, takoj mi ga je pokazal ko je prišel ven, mož je jokal zraven od sreče, potem so ga malo očistili in zavili in mi ga prinesli k obrazu, tako da sva se z lički dotaknila. Nikoli ne bom pozabila tega občutka in kako nežno kožico je imel.
Nato so ga odnesli, mož je šel zraven, malo poslikal, oblekli so ga in ga dali njemu na cartanje.
Mene pa sp zašili, po poti na intenzivno sem ju oba še enkrat videla, mož je samo jokal in govoril kako lepega sina sem rodila, da je tak lep kot jaz.......Prečudovita izkušnja, presrečna sem da se je takoj tako navezal nanj in ga od takrat naprej samo gleda in boža. Tudi previt ga že zna in preoblečt.
Jaz sem potem ležala na intenzivni še do sobote dopoldan, ko so me premestili na oddelek. Tam pa je tako kot v vseh službah. Ene so rojene za delo z user posted image , ene pa so kot hlodi. Marsikdaj se moraš kar malo sam zavzet, če ne ne izveš ničesar in nihče ne pove nič sam od sebe.
Žan je zdrav, kolki 1a,  je najbolj lačen user posted image na svetu, odpre oči in v tistem trenutku zahteva mleko, če ne je cel hudič, dere se kot sraka in se ga ne da umirit, da bi se ga nahranilo. Očitno bo eden tistih, ko jih je treba najprej nahranit in šele nato previt, ker pri njemu še komaj folgam sebe pripravituser posted image . Ima izreden sesalni nagon, ves čas si vtika roke ali prste v usta in jih sesa.
Je tudi izredno močen, pri 3 dnevih je že sam dvignil glavico in je premaknil na drugo stran medtem ko je ležal na trebuhu. Tudi vidim da mu najbolj odgovarja spat na trebuhu, na hrbtu pa ima oči odprte kot sovica.
Je moj mali srček, ko pa se začne dret pa je sirenauser posted image user posted image user posted image .
Ker sva oba zelo v redu, sem nahecala zdravnike da so naju spustili predčasno domov, tako da sva prišla domov že 5 dan po CR. Strogo ne smem ven 14 dni.
Počutim pa se super (razen kronične utrujenosti in zaspanosti), ker nimam več bolečin ki sem jih imela pred porodom, voda je šla iz mene in nisem več nič zatečena. Zdi se mi da bi maraton lahko šla tečtuser posted image . Trebuh pa je še vedno velik, zgleda ko vreča špeha ali pudinga, upam da ga bo res vsak dan manj.

No, malo sem dolga, se bom še kaj oglasila vendar sigurno veliko manj, saj same veste kako jeuser posted image .

Čestitam seveda vsem ki ste rodile v tem časuuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13355
   RE: Septembrke
27.9.2007 9:54:09   
guppy
Draga srček,
prav zavidam ti, da si lahko imela moža zraven pri CR in da si videla svojega Žana takoj po operaciji. Bravo za tak lep porod in, da si končno mamica.
Za trebuh naj te ne skrbi, vsak dan gre malo nazaj, pa sploh opaziš ne. Jaz sem še 7 dni po CR imela skoraj enak trebuh kot pred porodom, zdaj ga je pa že pol manj in nosim svoje stare hlače (čeprav ta pudingasti špeh zdaj kar visi čez rob, prej pa ni).

Lupčki od nas,
guppy & Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13356
   RE: Septembrke
27.9.2007 9:57:45   
Anonimen
Še enkrat čestitke Srčekuser posted image : krasno je bilo prebrati tvojo porodno zgodbo. Mi je kar žal, da tudi jaz nisem imela EA CR.

Čim bolj počivaj in pazi, da res ne boš ničesar težkega dvignila. Mož naj čim večkrat prinese
Žana k tebi. Če se da, ga ne dviguj sama. Verjemi.....izkušnje. Mene še po enem mesecu boli rana.Pa tudi Guppy pravi isto.

Prijetno okrevanje ti želim in veliko cartanja in prespanih noči vsem trem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13357
   RE: Septembrke
27.9.2007 10:24:32   
Anonimen
Srček - user posted image user posted image user posted image  porodna zgodba napisana z veliko čustvi - zelo mi je všeč.

Mi smo tudi imeli mirno noč.
Matija se je zbudil (po popoldanskem user posted image  spanju) ob 22,30 in prvo sem ga morala nahranit, ker je skoraj umrl od lakote. Šele potem sva se šla previjat in preoblačit. In sredi čiščenja ritke, sem dobila TORPEDO!user posted image user posted image user posted image  Njegov kakec je izletel s 100 km/h in pristal na moji spalni srajci. V prvem trenutku sem bila šokirana, potem pa sva se z mojim user posted image  začela smejat. Matija pa je bil tako zadovoljen. Kako nebi bil - krstil je mamo.
Potem nama je zaspal, naslenje hranjenje smo imeli ob 02,00 in nato ob 06,00 zjutraj. Res je bila mirna noč.

Je pa to vreme idealno za spanje - upam, da se bo malček tudi strinjal. V tem trenutku še spi, ampak dan je še dolg.

Cukrček - kako je s tvojimi dojkami?

Vse čakajoče - čakamo na novice - upam, da vas je polna luna nagnala v P.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13358
   RE: Septembrke
27.9.2007 10:27:07   
sevenka
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Tudi Nežika je danes lepo pančkalauser posted image , ampak je izsilila, da je spala zraven meneuser posted image . Bo imela punca kar močan karakter. 


Tudi naša princeska Kaja je pridno pančkala, ampak tudi pri mamici. Zgleda ji posteljica še ni čisto domača. Se moramo privaditi. Drugače se mi pa kar redno zbuja na 3 urce in hoče joškico user posted image

Pozdravček



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13359
   RE: Septembrke
27.9.2007 11:00:25   
Anonimen
Naš prvi dan doma je tudi bil zanimiv. Prišla sva domov ob 14h in je spal še vse do 20h ko sem ga previla in nahranila. Nato pa sva imela hranjenje na 1,5 ure, vmes sploh zaspal ni, je pa bil miren in gledal naokoli. Ob 4h pa se je začela zabava, dojila sem ga, dodatek sem mu dala, čaj sem mu dala in se je še drl kot sraka celo uro. Jaz sem bila že čisto na dnu, spala nisem pošteno že 8 dni. Ob 6h je je zaspal in sedaj spal 4 ure, previla sem ga in še vedno ni zahteval hranjenja. Se že malo čudim, ker ni jedel že 5 ur in še kar ne zahteva.
Vidim, da se bova šele sedaj po prihodu iz P morala navadit eden na drugega, na njegov ritem, ker v P se nisva prav nič spoznala, ko pa jih ves čas odpeljejo ali na vizito, ali na kolke, ali na ceplenje.....in seveda se vedno prebudijo, oni jim dajo ali čaj ali dodatek in nikoli ne veš ali je jedel ali je bil previt....pove pa nihče NIČ. To je mene izredno motilo v P, imela sem občutek da nisem jaz mami ampak da so oni glavni. Zato sem vesela, da so me kljub CR pustili domov že 5 dan.

Ja, rana me zelo boli, ob določenih gibih zaskeli ob strani. Samo kaj ko jaz ne znam dat miru, jaz skoz nekaj skačem okoli, hočem nekaj naredit, pospravit.....ah, saj se mož trudi, samo kaj ko on ne vidi tistega kar jaz vidim, njemu se zdi pospravljeno, jaz pa sem raje tiho ker vem da če bom težila še to ne bo naredil kar mu rečem.

Ponoči je Žan spal pri nama v postelji, ker sem bila tako utrujena, da sem vedela da ponoči ne bom sposobna vstat in it do njegove sobe. Groza kako sem utrujena. P

Pa še veš čas me pot obliva, pa ne vem ali je to zato ker sem imela CR ali zaradi proizvodnje mlekauser posted image . Ker tudi med dojenjem kar teče iz mene.

Mleka pa imam za izvoz. Tako je hudo, da ko mi vleče iz ene dojke iz druge kar šprica mleko. Ves čas imam blazinice noter in so cele premočene tako da bi jih ožela lahko. Pa se mi včasih zdi da mu še ni dovolj. Pa vedno se naje toliko zraka zraven, da morava kupčke podirat tudi po 3x vmes, pa ves čas prdi zraven kot velik. Jaz sem se odločila da mu bom dajala tudi čaj, ker se mu zdi da je žejen, usta ima včasih čisto suha in lepljiv jezik in mislim da mu mleko ne pomaga. Pa proti krčem je, ker ga reveža kar lepo dajejo krčki, se mi trga srce ko se zvija in vidim da ga boli.

Danes je tak lep sonček zunaj, jaz pa še 14 dni ne smem venuser posted image .

Pa zaenkrat še ni bilo nobenega obiska, tudi tašča se ni nič prikazala. Zgleda je razumela da sem na koncu z močmi in res rabim počitek.

Aha, pa še ena faj novica, kljub enemu neopravljenemu izpitu so mi odobrili prošnjo na faksu in sem vpisala absolventauser posted image . Torej boni, dodatno zavarovanje in štipendija zame. Jupijejuser posted image .

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13360
   RE: Septembrke
27.9.2007 11:40:53   
jst86
srček zelo lepo si napisala porodno zgodbo.sem dobila solzne učke.user posted image
mene je tud oblivalo še nekaj časa po porodu,patronažna mi je povedala da je to zaradi neravnovesja hormonov v telesu.

moram pa tud jst mojga sončka zlo pohvalit,kar ne morm verjet da je res-spal mi je od sedmih zvečer pa do 4.40!!!sem ga hotla vmes budit da ga nahranim,pa mu ni blo za jest.sam spančkal jeuser posted image . verjetno je bil utrujen ker sva se zvečer kopala.

user posted image ma mogoče kera kakšen nasvet glede pleničk.leon je vsako rundo previjanja čist moker na boku.sem probala pampers 3 pa so mu čist prevelike,enka pa premejhe. zavijem ga menda v redu.
a vaši user posted image  tud čihajo? Leon mi je takoj po porodu začel kihati pa so mi rekli da je pač živo bitje in da je normalno.

grem cune likat preden se gospodič spomne da bi jedeluser posted image
pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13361
   RE: Septembrke
27.9.2007 11:59:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

user posted image ma mogoče kera kakšen nasvet glede pleničk.leon je vsako rundo previjanja čist moker na boku.sem probala pampers 3 pa so mu čist prevelike,enka pa premejhe. zavijem ga menda v redu.
a vaši user posted image  tud čihajo? Leon mi je takoj po porodu začel kihati pa so mi rekli da je pač živo bitje in da je normalno.

grem cune likat preden se gospodič spomne da bi jedeluser posted image
pa pa


Pravijo, da so Müllerjeve plenice boljše. Jaz jih bom poskusila, ko porabim paketek Pampersk newborn.
Upam, da ta informacija drži.
Tudi naš Matija kiha in ves čas se mi zdi, da ima poln nosek, čeprav med dojenjem in spanjem lepo diha. Upam, da ne bo kaj?

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 13362
   RE: Septembrke
27.9.2007 12:13:20   
Anonimen
Tudi Žan ves čas kiha, pediatrinja v P mi je rekla da si s tem čistijo pljuča po porodu in da je to normalno.
Drugače pa res veliko kolca, tudi po 5x na dan. Sicer zgleda da ga ne moti, je pa neprijetno. Kolca tudi med dojenjem ali pa kar tako. Že v trebuhu je ogromno kolcal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13363
   RE: Septembrke
27.9.2007 12:21:42   
zvezda71
NaLa Srček hvala za zgodbi, upam, da bo pri meni nasledenjič tako lot pri tebi NaLauser posted image kot da pridem iz teka jaz sem bila kot čarovnica v srednjem veku v mučilnici.Srček ti res znaš pisat srečen Žan, že kar slišim kake pravljice mu pripoveduješuser posted image .
Danes se je Nace tehtal in je absolutni zamgovalec v 48 urah se je zredil za 100g. tako, da v zmernem drncu šibamo proti porodni teži. Samo, da je presegel 4000guser posted image , zdaj se lahko jaz bolj mirna posvetim "prizvodnim kapacitetem mleka" in lahko spet bolj dojim in počasi zmanjšujem dodatek. Čeprav mi je P svetovala naj ponoči 1x dobo samo aptamil, pa ne zaradi Naceta ampak mene da odspim vsaj nekaj ur v kosu zaradi mleka in ga pol na polno podojim.
Ideja ko ga budim za hranjenje naj mu dam najprej slabih 10ml zelo šibkega čaja da ga zrajcam pol pa jitro na zizo priklopim.
Koliko časa imate vašeuser posted image priklopljene pri enem hranjenju. Meni bi mojuser posted image  visel na zizi do nezavesti ( kot očiuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13364
   RE: Septembrke
27.9.2007 12:23:58   
zvezda71
Srček meni so v P in potem patronažna rekli, če kolca ga priklopi na zizo za nekaj potegov in neha,ker naredi vakum in porabi zrak ki ga je požrl in zaradi tega kolca. Pri nas pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13365
   RE: Septembrke
27.9.2007 12:33:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Koliko časa imate vašeuser posted image priklopljene pri enem hranjenju. Meni bi mojuser posted image  visel na zizi do nezavesti ( kot očiuser posted image ).



Naš Matija je v stanju vlečt tudi po 3/4 ure. No ja vmes spi, ampak me noče izpustit. Zamenjal me je za dudo. Ko pa mu hočem bradavico potegnit iz ust, pa spet začne vlečt z vso silo.

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 13366
   RE: Septembrke
27.9.2007 12:48:30   
helenav
so vsi dojenčki isti:-)))))))))

tudi moja kolca, kiha in najlepše je zaspat na ciziuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Planičk....Za enkrat Pamperske vodijo z čisto desetko in še plus zraven, po teh je suha in je ni potrebno takoj previt.
Provala sem Fixies-katastrofa, vse gre ven
Baby love-katastrofa nič ne vpijejo
Huggies, so mehke ampak nič ne vpijejo, sem ostala razočarana,ker imajo isto ceno kot PAMPERS.
Ko grem v Muller bom provala še tam kaj pogledat.

Moja ima delikat ritko in če je mokra ne more spat, tako, da včasih se v eni uri trikrat preoblečemo, ker seveda najbolj fajn je lulat in kakat v preoblečeno pleničko.

Kava še enkrat
a res nobena je ne pije? A je to zato, ker vam ne paše ali se je ne sme....jaz jo tako pogrešam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13367
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:02:00   
jst86
hvala za nasvet bom probala,ko porabim zavojček do konca.
Leon kolca takrat,ko ne podre kupčka po hranjenju.smotan je zarad tega ker se mu pol med spanjem začne in se mi čist zbrihta pa ven iz ritma pade.

helena jst pijem kavo.eno velko šalco zjutri čist mal sladkano.prvo sem spila ko je bil Leon star približno en teden in se res bolš počutim cel dan.sej lahko spijemo šalco na dan.moja mami jo je precej spila med dojenjem pa je blo vse ok. 

otročki majo pa res vsi iste navadeuser posted image .naš bi tud bil skoz na joški,tko da mu jo kr uzamem.dojila sva se prej 15 min na eni,15 na drugi pa vmes previt. zdej pa tko da mi prvo spije iz ene-pribl.20 min,vmes mal zaspi,se previjeva,pol mu pa dam še dodatek.

< Sporočilo je popravil jst86 -- 27.9.2007 13:07:02 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13368
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:06:49   
zvezda71
Helenav jaz jo pijem 1nescsfe z mlekom zjutraj in ni nobenega problema.Tud patronažna je rekla da 1 kava na dan ne predstavlja problem.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13369
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:08:03   
nana 27
Srček, čestitke še enkrat in hvala, da si z nami delila svojo izkušnjo!Ti kar pridno počivaj..tudi čez 14 dni bo še kaj sončka user posted image Tudi pri nas je bila polna luna zakon user posted image  in smo vsi dobro spali user posted image  Jst, nekateri pohvalijo Mercatorjeve Lumpije. Pri nas imamo dobro izkušnjo z Leclercovimi plenicami - vijoličnimi paketi. Malo moraš preizkušat, da ugotoviš, katere so prave za user posted image  Kašljanje. Tudi pri nas se kiha in sliši se kot, da bi bila nekje zadaj sluz. Je bilo pri prvem isto prva dva meseca pa ni bil prehlajen user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13370
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:10:49   
andreja32
jaz pa ene par  user posted image  pogrešam....Tajdauser posted image ,Tiannauser posted image ,.....a sta obe šli, mene pa tukaj pozabiliuser posted image .Imam čez eno uro pregled, držite pesti da se že kaj dogaja.Cukerček, kako si?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 13371
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:10:49   
nana 27
Doji pa se lahko tudi do uro ali več na obeh straneh. Prve dni je bilo kar hudo, ker je jedla na uro in pol in sem se počutila kot mama duda user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13372
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:12:53   
helenav
kje imajo leklerk plenice

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13373
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:15:34   
lemavrica
V Leclercu v LJ.

Srček dobrodošla nazaj in hvala za porodno zgodbo.user posted image

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13374
   RE: Septembrke
27.9.2007 13:21:41   
helenav


IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

V Leclercu v LJ.

Srček dobrodošla nazaj in hvala za porodno zgodbo.user posted image


torej te odpadejo,ker pri nas jih ni

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 13375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  533 534 [535] 536 537   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  533 534 [535] 536 537   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?