|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  543 544 [545] 546 547   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.10.2007 10:00:33   
guppy
Bravoooooooo TIANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13601
   RE: Septembrke
2.10.2007 10:03:40   
Anonimen
PBJ - mi imamo kengorujčka "TOMY freestyle Cool" je zelo ojačan in v njem lahko prenašaš otroka od 3,5 - 9 kg. Meni je kengorujček ZAKON!.

Ne vem ali se samo meni zdi ali res perem enkrat več kot prej. Ves čas imam polno košaro perila! Da o likanju ne govorim!user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13602
   RE: Septembrke
2.10.2007 10:03:44   
taja83
Živjo mamice in souser posted image !

Najprej iskrene čestitke ribici in Tianni user posted image user posted image user posted image
 
Da se vam malo javim. sem še vedno v enem kosu, ampak upam da bo kaj kmalu. danes ponoči se mi je odluščil čep. Popoldan mam g. in bomo videli kaj bo rekel. sedaj pa res samo še čakam, da se popadki čimprej začnejo. Ko sem na WC-ju opazila kar obilen madež na vložku, pol me je pa še tko zašraufalo, sem že mislila, da se je začelo in sem bla tko vesela, ampak se je umirilo in sem zaspala nazaj. se mi pa zdi, da me vsake tok časa malce boli kot pred M in upam, da se bo kaj več razvilo iz tega, če le ni to bolj psihične narave.user posted image
Komaj čakam, da se vam pridružim pri debatiranju o naših štručkah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13603
   RE: Septembrke
2.10.2007 10:29:03   
Anonimen
Danes sem prejela rojstni list in EMŠO, zdaj pa rabim še DAVČNO za otroški dodatek in starševski dodatek in pojma nimam kje jo dobim? A je treba it na davčno ali se to dobi po pošti? Kam naj moža pošljem to iskat da čim prej uredim še te papirje?

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 13604
   RE: Septembrke
2.10.2007 10:30:37   
lemavrica
Davčno dobiš v 30 dneh od rojstva, če jo v tem času ne dobiš moraš poklicati na davčno izpostavo.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13605
   RE: Septembrke
2.10.2007 10:33:39   
Anonimen
Čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

Čaj: jaz nič ne dodajam - ne vode, ne čaja, ne adaptiranega mleka.
Kakanje: vsak dan večkrat - v bistvu po vsakem podoju.
Pranje&likanje: vsak dan se vsaj 2 stroja opereta, likam pa tudi vsak dan...
Široko povijanje: naša princeska je imela kolke 1A. Vseeno jo povijam na široko - najprej pampers, potem tetra zložena na 4 dele in čez povijalno. Včeraj je imela malo krčkov in je nisem široko povijala, da ji je bilo lažje "trobit"user posted image .

Zunaj je prekrasno vreme - kot da bi bilo poletjeuser posted image  Res je lepa jesenuser posted image  

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 13606
   RE: Septembrke
2.10.2007 11:13:27   
Anonimen
Čaj: jaz nič ne dodajam - sva enkrat poskusila, ampak sem imela občutek, da mu ni za pit. Bom raje počakala s čajem, če bodo krči.
Kakanje: vsaka plenica je polna. Najbolj srečen pa je, ko ga odvijem, mu očistim rito in potem še na hitro spusti en "torpedo". Sem pa zdaj previdna in to pričakujem. Dovolj je bilo enkrat, da je pristal na moji pižami.
Pranje&likanje: kot sem že napisala - NON STOP!!!user posted image
Široko povijanje: kolki 1B, tako, da do kontrole 14.12. povijam kot na začetku - široko. Ampak ga včasih tudi pustim samo v Pamperski, da malo telovadi.

Taja - želim ti, da bi šla čim prej.  Jaz sem rodila 5 dni za tem, ko se mi je odluščil čep. Potem boš pa tudi ti klepetala o dojenčkih in obupno iskala nasvete kot mi. (razen Nane, ki je biblijauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13607
   RE: Septembrke
2.10.2007 11:31:23   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Taja - želim ti, da bi šla čim prej.  Jaz sem rodila 5 dni za tem, ko se mi je odluščil čep. Potem boš pa tudi ti klepetala o dojenčkih in obupno iskala nasvete kot mi. (razen Nane, ki je biblijauser posted image )


Upam, da ne bo tok časa trajaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13608
   RE: Septembrke
2.10.2007 11:33:22   
jst86
duskamb midva tud dodajava.zgleda pa hranjenje tako: najprej se podojiva-gledam da vsaj 15 min vleče.nato ga dam mal brcat pa previjem ga.ko je poštiman ga dam še mal brcat jst grem pa mleko pogret v mikrovalovko,ker ga mam prej naštimanga v hladilniku.men je to super,Leonu pa zgleda tud odgovarja.je pa res več dela s tem adaptiranim mlekom,sam sej se hitro navadiš.

zdej pa sploh ne vem več kaj je prov glede čajev.jst mu bom instant dajala do prvega pregleda(11.10.),pa se bom s pediatrinjo pogovorila še glede tega.

tianna čestitke!!!user posted image  
 
pranje,likanje:sem glih polikala in oprala še zadnji stroj.se mi zdi da glih operem vse pa je že spet povhn za pratuser posted image

davčna-jst sm kr poklicala na davčno in rekla da jo rabim in sem jo dobila še isti dan.

široko povijanje: jst ga ne povijam široko.kolki so 1a pa so mi rekli v P da ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13609
   RE: Septembrke
2.10.2007 11:42:58   
dorotea
ČESTITKE RIBICA!!!user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE TIANNA!! PA SI T
UD TI DOČAKALA!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 13610
   RE: Septembrke
2.10.2007 11:54:31   
guppy
Par vprašanjc za izkušene mamice...

Naša Majči spet štrajka. Še vedno jo hranim tako, da najprej spije moje mleko, potem pa pripravim Aptamil. Zadnjih 10 dni se dogaja, da ko dobi flaško Aptamila v usta naredi tak zgrožen obrazek in z usti poriva flaško ven. Če mene vprašate, nič čudnega, ker ta Aptamil smrdi kot drek, ne vem, kako sta sploh lahko mesec in pol to pila.

Z možem sva kupila Bebo, ker sva prebrala same pozitivne reči o njej. Potem pa, glej ga zlomka, na škatli piše "izključno za hranjenje po flaški", kar sva nekako iz konteksta razumela kot "če mama nima mleka". Zdaj se ji bojim dati bebo, da slučajno ne bi potem zavračala mojega mleka oz. da ne bi prejela česa preveč, kar že dobi z mojim mlekom. Mislila sem počakat do pregleda (10.10.), ampak Maja sploh ne je dovolj - za en obrok (na 3 ure) imam od 140-200 ml mleka in če to razdelim med njiju, sta še vedno lačna. Edina varianta trenutno je, da Marku odžiram mleko in ga dajem njej. user posted image  Je katera uporabljala Bebo1 v kombinaciji z dojenjem?

Glede na to, da me rana po CR še vedno občasno zaboli (je pa mnogo bolje!!!), se sprašujem v čem je razlika v primerjavi z drugimi mamicami. user posted image  Kako velik je rez pri vas, koliko sponk / šivov ste imele? Moja rana je zdaj velika 20cm po enem mesecu in pol, bila pa je dolga skoraj 30 cm, preden se je koža skrčila. Imela sem 23 sponk.

user posted image  Kako se pravilno skuha kamilični čaj za pospešitev kakanja? Imam cvetke kamilice, ne vrečk.

Prsa... Ko imam polni dojki mleka, so prsa čisto napeta in koža je krasna. Ko pa izčrpam mleko, je koža na dojkah taka mrežasta, kot da bi čez imela pajčevino user posted image . user posted image  Še katera opaža razliko na koži?

Likanje: Ne likam ničesar več. Perilo poskušam lepo obesit in ga potem samo zložim. Komu se pa da...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 13611
   RE: Septembrke
2.10.2007 11:57:26   
Anonimen
Živjo nosečke in mamice.

Tianna in vse ostale novopečene mamice: iskrene čestitke. Evo Tianna, pa si končno dočekala svojo štručko user posted image user posted image user posted image .

Tudi mi smo preživeli noč. Je malo bolje kot prve dni, se pa še lovimo.

Duskamb: tudi meni je patronažka včeraj rekla, da mu moram dodajat enkrat preko dneva in nato še po kopanju zvečer. Pa je nastal problem. Včeraj zvečer ga sploh ni hotel piti in sem mislila, da ne zna po cuclju pit. Sem ga komaj prepričala, da je spravil 5 ml. Pa je potem 3 ure spal. Zjutraj se je zgodba ponovila. Sva se podojila, vem pa da nisem imela dovolj mleka, ker sta bili obe prazni, pa na 1 uro je hotel jest. Pa je sprva popil samo 10 ml, sedaj ob 11. uri pa po dojenju iz ene dojke samo 35 ml. Mislim, da bo zdaj zaspal. Skratka nič mi ni jasno. Se pa bojim, da se bom sedaj začela sekirat, da nimam mleka in mi ga bo zares zmanjkalo. Kaj pa potem? Res se ne trudim obremenjevat, samo kaj, ko res ne gre drugače. Mi še kakamo skoraj vsak obrok in kakec je bil tak kot mora biti, zato sem tudi mislila, da je bilo dojenje v redu. Trebušček je imel lepo napet, točno takšnega kot naj bi ga sit novorojenček imel.

user posted image Kupila bi ležalnik - počivalnik za Luka. Ali katerega posebej priporočate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13612
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:05:44   
PBJ
 
GUPPY
user posted image  Je katera uporabljala Bebo1 v kombinaciji z dojenjem?

Jaz sem pri prvem uporabljala BEbo 14 dni, ko sem mu dodajala po večerih.
Seveda lahko uporabljaš ob dojenju. Tudi v Mb porodnišnici so imeli takrat BEbo, ker so mu dajali dodatek, saj sem imela CR in so ga na začetku hranili po injekciji. Bebo so imeli za vse novorojenčke. Sem takrat pred odhodom domov vprašala, kaj so mu doddajali, da sem potem za doma tudi Bebo kupila.

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13613
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:07:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Par vprašanjc za izkušene mamice...

Naša Majči spet štrajka. Še vedno jo hranim tako, da najprej spije moje mleko, potem pa pripravim Aptamil. Zadnjih 10 dni se dogaja, da ko dobi flaško Aptamila v usta naredi tak zgrožen obrazek in z usti poriva flaško ven. Če mene vprašate, nič čudnega, ker ta Aptamil smrdi kot drek, ne vem, kako sta sploh lahko mesec in pol to pila.

Meni se isto dogaja. Sem že Duskimb zgoraj napisala, kako je pri nas zgledalo dodajanje po flaški. Ko je po dojki zgleda še ravno toliko dobil, da je bil na pol zadovoljen, ni in ni hotel flaške in jo je ven pljuval. Sem ga komaj prepričala, da popije 5 oz 10 ml, samo kaj, ko se je čez 1 uro zbujanje ponovilo user posted image . Torej, kaj ga muči? Res sem že prav žalostna, sem mislila, da nam bo prav lepo šlo, potem ko je v porodnišnici kazalo, da ni težav.


Glede na to, da me rana po CR še vedno občasno zaboli (je pa mnogo bolje!!!), se sprašujem v čem je razlika v primerjavi z drugimi mamicami. user posted image  Kako velik je rez pri vas, koliko sponk / šivov ste imele? Moja rana je zdaj velika 20cm po enem mesecu in pol, bila pa je dolga skoraj 30 cm, preden se je koža skrčila. Imela sem 23 sponk.

Meni so rano zašili s šivi. Dobila sem 9 šivov, kar pomeni, da je rana dolga približno 15 cm. Rana me več ne boli, delam lahko skoraj vse. Mi pa res paše, če popoldne poležim za urico do dve. Dvigujem še nič težjega, samo Luka, opravljam skoraj vsa gospodinjska dela. Skratka, za enkrat se dobo počutim. Je pa razlika v tem, da skrbim samo za enega, Guppy ti moraš pa dva popedenat.


Prsa... Ko imam polni dojki mleka, so prsa čisto napeta in koža je krasna. Ko pa izčrpam mleko, je koža na dojkah taka mrežasta, kot da bi čez imela pajčevino user posted image . user posted image  Še katera opaža razliko na koži?

Tega nisem opazila.


(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13614
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:10:31   
Anonimen
Moja rana je sedaj dolga 15 cm. Pa še baje kak cm predolgo je naredila švesterca.
Imela sem pa take šive, ki se jih sploh ni videlo, edinole enega na koncu, ki pa je čez čas razpadel in sem ga potegnila ven sama.
Rana pa še vedno skeli, mažem jo pa s karitejevim maslom. Kadar se spomnim (ne velikokrat). Ampak po IMN so mi ostale tako grde brazgotine, ki so me srbele in skelele. Škoda, da mi je nis odrezali. Mi bodo pa pri naslednjem CR.
Drugače sem pa v P imela čisto vneto okrog rane, ampak je bila to reakcija na lepilo. Se je kar lepo zarastla.

Likanje
: kar nekako gre. Poenostavim in plenice likam prepognjene. Likam pa zvečer med kakim filmom.

Čaj
: jaz sem ga dodajala, kadar sem videla, da miška pretiava z dojenjem, pa mi je vedno vsega zbruhala. Kar v loku. Zato ga ne dodajam več. Izključno dojim.

Guppy: zakaj pa ne daš vsakemu eno dojko, po moje si ne moreš vsega mleka sčrpat iz dojke.

Prsa: drugi dan po porodu sem dobila dve strijiuser posted image , drugače pa nimam nikjer nobene. Ti dve sta pa obupni....me prav nažirata, ampak....pač Nežikino znamenje.user posted image

kopanje: a vaši dojenčki tudi jokajo po kopanju? Jaz nevem, kaj delam narobe, grejem, hitim kolikor se da, ampak Nežika skoraj grlo zgubi. user posted image



(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13615
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:11:50   
zvezda71
Duškamb wellcome 2the club meni je tudi mleko ful teklo user posted image skoz je bil pristavljen ampak pri prvem  tehtanju je imel okoli 150g manj. Bila sva šokirana saj se je zdelo da se lepo doji, ful je spal minimalno jokal P je rekla da user posted image če so lačni spijo, ker nimajo energije. Je pa zgubljanje teže za naše pikce, ki so čez 4 kg normalno saj rabijo več hrane. Jaz sem pol od sekiranja skoraj čist zgubla mleko. Zdaj smo že presegli porodno težo v enem tednu dodajanjauser posted image , je pa za mene ful dobro, ker mu za hranjene ponoči med 4in5 da moj samo aptamil jaz se spočijem mleko se mi nabere in ga pol okoli 8 na polno brez dodatka podojim. Naš pikec ponoči spi od 01 do 04, 05 tko, da se mi2 lahko nqaspiva. Ima pa že najin  ritemuser posted image user posted image user posted image rogovili pozno v noč ob 04 ga je treba zbudit za hranjenje pol pa spi do 8, 9 mi2 pa z njim. Upam da bo trajalo čimdljeuser posted image . Zdaj čakam da se zbudi pol pa gremo na sprehod, prvič sama z vozičkom in psom, to bo veselouser posted image .

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 13616
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:13:01   
zvezda71
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste dočakale, tistim, ki čakate naj hitro mine, držim pesti.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 13617
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:14:03   
Anonimen
Guppy - nam je včeraj pediater v neonatalni ambulanti napisal na recept Bebo 1 za dohranjevanje tako, da mislim, da je to O.K. Zakaj sta kupila Bebo, kaj je ne dobita na recept. Jaz mislim, da jim do 6. meseca starosti pripada.

Ampak problem je kot pri Tanji Lini, ko ga podojim mu ne pade več na pamet, da bi vlekel še kakšno flašo. Takoo, da je to dohranjevanje pravo mučenje.user posted image
Prej sva imela patronažno in mi je rekla, da se ne redi - kljub temu, da mi mleko kar teče - ker imam vrjetno preveč mleka in prvo mleko, ki priteče je bolj vodeno "juha", šele po nekaj časa priteče tisto hranljivo. In on popije ogromno tega vodenega mleka in je trenutno sit, do onega hranljivega pa sploh ne pride. Zato se ne dere, ker trenutno ni lačen, se pa tudi ne redi. Zdaj mi je predlagala, da si jaz pred dojenje čisto malo spumpam, potem pa naj ga grem dojit in bo dobil tisto, kar poterbuje.

So pa moji otroci predlagali naj se najem čokolade, da bo Matija dobil čokoladno mleko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13618
   RE: Septembrke
2.10.2007 12:25:19   
lemavrica
Moja rana je dolga cc.15cm, koliko šivov imam pa ne vem.Na zunanji rani naj bi bil samo eden, centralen. Meni se lepo celi, me pa proti večeru malo boli, od celodnevnega dvigovanja tamalga.
Koža na prsih je skoz ista, strije imam pa še iz nosečnosti. Po trebuhu imam samo ene par zelo tankih strij, drugače sem pa kar dobro čez prišla.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 13619
   RE: Septembrke
2.10.2007 13:10:15   
ašun
Tianna in ribica čestitke za vajine sončke.


(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 13620
   RE: Septembrke
2.10.2007 13:12:08   
Anonimen
Žan se me je usmilil in ponoči potegnil 3x po 3,5 ure spanja brez jokanja, samo dojenje in je že bil v komi. Tako da sem se danes le malo naspala. Je pa imel zvečer od 22-24 kar neke krče oz. je prdel ko velik in pri tem jokal kot da ga trgamo narazen. Pojma nimam od česa, ker kolike niso, ker se je vmes večkrat umiril in zaspal pa spet nadaljevanje. Je mož prevzel. Samo kaj ko jaz ne morem spat če mi otrok joče. Enostavno ne gre. Materinski instinkt.

Mene ful moti to ko dojim da pri drugi kar teče v potokih ven. Je tako hudo da sem do kože premočena, do popka mi dol teče, pa imam modrc in blazinice. Pol blazinico samo še ožamem lahko in v smeti vržem.

Pa Žan prehitro pije, tudi samo 5-10 min traja dojenje, je pa tako hitro da se davi zraven, kašlja, kupčke podira, kolca.......In pade v komo in spi vsaj dve uri. Ni šans da ga kako prebudim da bi več vlekel, še če mu nos zamašim ne pomaga. Koma.

Kje vam spijo ponoči? jaz ga 1-2x še dam v posteljico, pol pa ne morem več in ga kar pri sebi obdržim in vsa polomljena ležim zraven. Ponavadi že kar med hranjenjem zaspim nazaj. Groza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13621
   RE: Septembrke
2.10.2007 13:16:41   
guppy
PBJ, hvala še tukaj!! Danes za kosilo kuham Bebo user posted image . Ta aptamil je res za en bruh bruh.

Tanja Lina, nefretiti, lemavrica, blagor za 15 cm rano!!! meni so jo (zgleda zaradi dolžine) naredili kar precej nad sramnimi dlakami, tako da bom še pri kopalkah zgleda morala pazit. Sicer pa so se moje strije na trebuhu spremenile v rjave črte (fujjjjjj), tako da bom itak zgleda pristala v kopalkah do popka user posted image . Na prsih pa nimam strij, samo tako mlahavo kožo, ko izčrpam mleko.

duskamb, glede tega, da dojenček spi in ne je dovolj ... pri nas je bilo z Markom isto v porodnišnici. Vse sestre so mi govorile, da ga moram zbujat na tri ure (ona dva sta spala po 5-6 ur) in hranit po flaški, ker mleka nisem imela... ko pa je prišlo do tega, ga nihče ni mogel zbudit, niti glavna sestra. Takrat so obupale in rekle "kaj čmo, tale je zaspanček". Ne se sekirat!!!!

Nisem vedela, da je Beba na recept???? Ko sem klicala sestro od pediatrinje, da bi vprašala s čim naj zamenjam Aptamil, so mi svetovali Novalac. Spraševala sem tudi glede Bebe, pa mi niso znali nič povedat, niti to, da je na recept. Škoda. Bom prav zdravnico vprašala.

nefretiti, začuda si lahko vse izčrpam. Vidim, da po črpanju niti s stiskanjem bradavice nič več ven ne pride in modrček je precej velik. Z dojenjem na dojko se pa po začetni katastrofi ne bom več ubadala - važno da dobita moje mleko, pa četudi je na flaško.

KOPANJE (nefretiti): nama je Marko tulil kot blesav v banjici in nama je patronažna svetovala nekaj, kar se je super obneslo!!! Midva ju oba nahraniva okoli 19h s polno dozo hrane, potem okoli 21h pa dava zelo malo za pojest, lih tok, da ne tulita od lakote in ne iščeta flaške ali dojke. Kopanje je pravi užitek!!!!!!!! Smehljata se, spuščata glasove, Maja dela z nogicami žabico - SUPER!!! Po kopanju, ko imata pižamici in kapici pa pojesta drugi del porcije in v 10 minutkah po podrtem kupčku zaspita. Priporočam!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13622
   RE: Septembrke
2.10.2007 13:17:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy


Glede na to, da me rana po CR še vedno občasno zaboli (je pa mnogo bolje!!!), se sprašujem v čem je razlika v primerjavi z drugimi mamicami. user posted image  Kako velik je rez pri vas, koliko sponk / šivov ste imele? Moja rana je zdaj velika 20cm po enem mesecu in pol, bila pa je dolga skoraj 30 cm, preden se je koža skrčila. Imela sem 23 sponk.

Jaz imam rez cca. 12 cm dolg, predvidevam da bo sčasoma krajši. In je res samo tanka črtica v pregibu trebuha med dlakami, tako da ne bo ostalo kaj veliko za videt. Ko se zaraste pa si bom še kupla kremo za masiranje da bo še bolj izginila. Imela sem sponke, tako da ni tračniceuser posted image , kolko pa ne vem, ker me ni zanimalo niti malouser posted image .

user posted image  Še katera opaža razliko na koži?
Koža je lepa, tudi ene strije nisem dobila, si pa velike in težke, silijo še bolj k popku. So pa zelo prepredene z žilami.


Likanje: Ne likam ničesar več. Perilo poskušam lepo obesit in ga potem samo zložim. Komu se pa da...

Zaenkra še tašča lika in pere, v petek pa mama pride za en teden. Si ne predstavljam da bi še to morala delat.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13623
   RE: Septembrke
2.10.2007 13:18:03   
lemavrica
Srček Jaka tud zvečer joka jot da bi ga iz kože dajali, in to vsak večer. Danes je spal 4 ure pol sva jedla in pol še 2h pri meni. Jest sem tud vsa polomljena, ko spi pri meni, ker se enostavno bojim da ga bom poležala in pol sem vsa trda.

Likanje:likam samo bodyje, tko mi je naročila patronažna, vsaj dokler se popek popolnoma ne zaceli. Plenic pa ne lima več. Mi je rekla da naj likam samo tist kar je v direktnem stiku s kožo oz. popkom.

Men se zdi da še za jest nimam časa. Zdele sem ga imela skor eno uro tuki pri sebi in mi je lepo zaspal. Zgleda da ga tipkanje pomirja. Že včeri je 2x tko zaspal.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 2.10.2007 13:19:16 >


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13624
   RE: Septembrke
2.10.2007 13:18:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

.

Mene ful moti to ko dojim da pri drugi kar teče v potokih ven. Je tako hudo da sem do kože premočena, do popka mi dol teče, pa imam modrc in blazinice. Pol blazinico samo še ožamem lahko in v smeti vržem.


ZELO ZNANO!!!


Kje vam spijo ponoči? jaz ga 1-2x še dam v posteljico, pol pa ne morem več in ga kar pri sebi obdržim in vsa polomljena ležim zraven. Ponavadi že kar med hranjenjem zaspim nazaj. Groza.



Naš  Matija je v začetku tudi v svoji posteljici, potem pa po hranjenju okrog 3. ponoči ostane do jutra kar pri meni, ker se mi ne da vstat. Potem pa mi prikolovrati še Jure in imam vsakega na eni strani, ati pa spi čisto na robu kot fakir.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  543 544 [545] 546 547   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  543 544 [545] 546 547   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?