|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  558 559 [560] 561 562   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:05:46   
nana 27
Dobro jutro! Zvezda71, hvala za informacijo! Sem šla pogledat na spletno stran od Slaščičarne Grad, kjer je galerija otroških tort, in mi je padel v oči zeleni traktor user posted image  Bi jo pa rada imela v različnih okusih. Ali katerega posebej priporočaš?  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13976
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:09:43   
nana 27
Žabonka, čestitke tvoji Brini za en mesec user posted image user posted image user posted image  Glede Srčka se pa tudi meni zdi, da se pusti razvajat in da lepo počiva, spi na zalogo in hodi na sprehode z Žanom user posted image  Upam, da se kmalu kaj oglasi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13977
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:12:02   
Anonimen
Jutro!

Dorotea: hvala za nasvet, sem začela kar z bubchen mazat...tisto za rdečo ritko. Boga revica ima prav rdeče razjedice. Pa velikokrat jo razvijem in pustim, da je brez pleničk.

Torte
: jao punce....dejte no....meni je ravno mama rekla, da sem se po porodu še zredila. Ampak me ona pita....grozljivka. Moram mao omejiti hrano. Ampak jaz sem tako lačna, da se začnem prav tresti. Moram se navadit, da ko sem lačna pojem nekaj malega, ne pa to vražjo letto z marmelado. Grozna sem.
Drugače pa je bila v mojih časih v kosezah na tržnici ena slaščičarna. Ne vem, ali je še, ampak tam so torte noro dobre.
V času študija sem stanovala blizu tržnice in velikokrat sem šla na sprehod okoli bajerja. Joj, kako je tam lepo.

Plenice: ne vem, ali je Nežika dobila plenični izpuščaj, ampak takoj, ko sem uporabila dve mullerjevi plenički je dobila tri pikice, čez kake 3 dni pa...to kar ima sedaj. Uporabljam pa Pampers ponoči in Hugies podnevi. Se mi zdijo Hugies bolj zračne, ampak manj vpojne. Premočilo mi je pa enkrat samkrat, ko sem bolj površnozlepila trakce. Res se potrudim, da sprednji del potegnem čisto do križa.

PBJ: spomnim se, da je moja nečakinja imela podobno. Ko bi se morala ritka že končati je imela še kaka 2 cm višjo gubo, ki pa je bila tudi bolj globoka. Ampak ni bilo nič narobe, je prerastla gubo, sedaj pa se ji ne vidi več. Po moje bo tudi pri Ani tako.

Pogrešam pa kar nekaj septemberk, ki so prej bile bolj aktivne pri pisanju. Jaz še vedno nekak vtaknem ringarajo v urnik. Res je Nežika čedalje bolj pridna. Zdaj mi že tri dni zaporedoma spi po 5 ur skupaj. Dojiva se ob 3h, nato pa ob 6.30. Upam, da bo trajalo.

A katera piše dojenčkov dnevik? Jaz sem dobila celo dva in sedaj se malo kaligrafsko trudim. Bom enkrat malo poslikala.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 13978
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:20:26   
cuma
user posted image  Dobro jutro!!

Kako ste preživele noč? Mi kot običajno .... hranjenje na tri ure oz. 2,5. Vmes eno do eno uro in pol spanja....  pa saj se mi zdi, da se že počasi privajam na ta tempo... edino kar me zafrkava, je to, da bi jaz podnevi "živela" - in bila aktivna in se ukvarjala s starejšo in pohajala in pospravljala .... pa potem ne sfolgam. Grem sicer vsak dan vsaj za kako uro spat čez dan, več pami ne znese. Kako to doživljate ostale? user posted image Vam uspe dovolj spati čez dan, da nedoknadite nočno vstajanje?
 
dodajanje: Tudi jaz dodajam Tinkari ... ker imam občasno premalo mleka. Ona namreč spije do 120ml, meni pa zvečer ostane le še 60 ali 80ml (si črpam mleko). Včeraj sm kupila sezam in danes bom poskusila magični recept za povečanje mlekauser posted image . Sicer pridno jem (polento, mlečne izdelke, kruh, kuhano zelenjavo,meso, sadne kašice od Eme (Hipp)user posted image , suhe piškote, pijem ful čaja za dojenje in po kosilu kozarček piva ...). Včeraj sem tudi končno dobila nazaj črpalko, vmes se mi je en delček zlomil in sem bila 4 dni brez user posted image . Tinkara pa je postala tak lenušček, da na dojki kar zaspi in se ji sploh ne da sesati, da bi jo izpraznila. Potem ko dobi flaško, pa jo spije v trenutku... Zato si črpam, da vsaj vem, da je dojka prazna in da je otrok dovolj pojedel.

nana: a veš, da smo mi tudi že dali prvi prehlad skozi? Ema je začela smrkati en dan preden sva prišli s tinko domov, tinka pa potem čez tri dni. -skozi se je slišalo, kako se ji nekaj vozi gor pa dol po nosku ... potem pa je mama cuma vzela v roke fiziološko in aspirator (narhineluser posted image ) in sva pri vsakem previjanju lepo spucali noska. Zdaj je mimo. Tudi naša patronažna je ful navdušena nad tem aspiratorčkom in jaz ga prav vsem priporočam. Edino ne vem, če se ga dobi pri nas. Jaz sem ga pred leti kupila v Italiji. Kako pa ti čistiš noska?

Čestitke vsem za lepe mere vaših user posted image  user posted image user posted image user posted image , mi imamo 18. prvo posvetovalnico in bom takrat poročala.

Še eno vprašanje:user posted image Tinkara je dobila mozoljčke (kot plenični izp.) po vratu ... s čim naj jo namažem? Zaenkrat je nisem še z ničemer. Ema pa teh mozoljčkov ni imela in nimam izkušenj z njimi...  

Zdaj pa je čas za zajtrk ... kaj bom jedla? Najbrž kruh z maslom in medom in veliko šalico proje. user posted image  Dober tek tudi vam in imejte lep dan!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13979
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:24:49   
nana 27
Nefretiti, boga Nežka. Si poskusila s hrastovim lubjem in čisto modrim Bepanthenom pa za ponoči recimo praško pasto? Tudi jaz pogrešam kar nekaj septembrk. Verjetno nas berejo pa nimajo časa pisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13980
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:27:49   
Anonimen
Nana hvala za čestitke!
 
Torte: jaz preverjeno vem za slaščičarno Grad, Domačo peko, Viki, slaščičarna Zvezda in slaščičarna Pixi. Eh, se mi že sline cedijo...

Kreme: jaz uporabljam Sudocrem in ni nobenih izpuščajev, nobenih razjedic... Tiste, ki ste rodila v ljubljanski P, se dobile v darilnem paketu vzorec te kreme. No, meni je spuer finauser posted image  Pa nikoli, res nikoli ne uporabljam vlažilnih robčkov za čiščenje. Vedno umivam samo z krpico in vodo. Pa enkrat na teden, ko Brino kopam, uporabim milo. In to je vse. Zaenkrat se obneseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13981
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:36:14   
nana 27
Cuma, vidim, da prva omenjaš podobne občutke, s katerimi se sama spopadam. Čez dan bi se veliko krat klonirala še v eno Nano - ena bi se igrala z Mihom, druga pa bi cartala (dojila) Majo. Tudi jaz pogrešam bolj aktivno življenje. Se pa tolažim, da bo veliko bolje čez nekaj mesecev. Na začetku sem imela ful slabo vest zaradi tega. Zdaj mi je pa najhuje, ko Miha kaj zboli in me potrebuje. Prav tako Maja..Jaz čez dan nimam časa, kaj odspat in sem se kar privadila na "novi" ritem. Moram pa rečt, da je Maja iz začetnega dojenja na dve ure, ponoči preklopila na daljše obdobje spanja. Narhinel moramo še kupit. Včeraj nam ga je svetovala pediatrinja. Jaz sem ji noska čistila tako, da sem pokapala s fiziološko v nosnice in nato z baterijskim aspiratorjem načrpala ven sluz. tako delam tudi pri Mihu, ampak je baje baterijski aspirator premočan za sluznico dojenčka in bi s enaj ga samo dvakrat na dan uporabljalo, zato gre danes mož po Narhinel. Punce iz Ljubljane in okolice ga lahko kupite v lekarni v BTC-ju. Vso noč imam vključen tudi vlažilec zraka - zjutraj imamo tako vlažnost kot v tropskem gozdu user posted image  Danes pa sva ji dala v posteljico inhalator.  Cuma, kako dolgo ste rabili, da je bila Tinkara boljša glede prehlada?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 13982
   RE: Septembrke
9.10.2007 8:42:20   
Anonimen
Dobro jutro!
 
 
Jaz sem pa danes lepo spala inn sem polna energijeuser posted image !

Naš Matija je danes oz. včeraj postavil rekord. Nahranila sem ga + dodatek ob 21.00 in sem pričakovala naslednje hranjenje med 00,00 in 01,00 ampak fant je potegnil in spal do 03,00. Še sreča, da ga nisem čakala in da sem šla spat ob 22 h.

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Jaz imam polno omaro piškotov, čokolad in jo odprem, pa gledam, kako se bom nabasala, ko mine tole obdobje krčev. Njami...user posted image user posted image user posted image  


Ups... jaz pa jem čokolado in piškotke. Nisem vedela, da naj nebi. V nedeljo sem na pikniku jedla celo kokosove bombice.user posted image
Ampak mi za enkrat nimamo krčev, star pa je 19 dni.
Ga pa masiram po trebuščku z Weledinim oljem za trebušček in tako uživa, da raztegne vse štiri od sebe in se sploh ne premika. Olje je na bazi mandljevega olja, vsebuje pa eterična olja  majarona, rimske kamilice in kardamoma..

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Še eno vprašanje:user posted image Tinkara je dobila mozoljčke (kot plenični izp.) po vratu ... s čim naj jo namažem? Zaenkrat je nisem še z ničemer. Ema pa teh mozoljčkov ni imela in nimam izkušenj z njimi...  



Sandra je priporočala RIBODERMIN, ki se ga naj bi dobilo samo v Lj, ampak jaz sem ga naročila preko spleta in mislim, da ga danes že dobim.

poglej link: http://www.lekarnar.com/Ribodermin-mazilo

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 13983
   RE: Septembrke
9.10.2007 9:02:35   
nana 27
Duska, saj lahko ješ piškote. Jaz se jih pa malo bojim in kompliciram, ker si res ne želim hudih krčkov pri Maji. Bi rada, da je to obdobje mimo - vsaj še kakšen mesec in nato postopoma začnem z vso hrano. Cuma, Maja je bila čisto pikasta po obrazu - kot pubertetnica. Jaz sem ji pustila vse pri miru, da se samo čisti. samo pri zadnjem previjanju pred spanjem sem jo namazala z Bepatnhenom. Zdaj je obrazek že super. Bi pa tudi jaz poskusila namazat z Riboderminom, ker obrazek je nekaj čisto drugega kot vrat (se zaradi več vlage in gubic, kaj vname).  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13984
   RE: Septembrke
9.10.2007 9:28:43   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

user posted image  malo mimo teme user posted image  Miha bo drugi teden dopolnil dve leti in iščem predloge za dobre torte oz. slaščičarne v Ljubljani in okolici, da bi naročili eno veliko dobro torto. Kakšen predlog? Saj bi jo delali sami, pa smo s časom bolj tako tako user posted image   


Meni so dobre iz Ogra v Trzinu, tam ponavadi naroča mož za moj r.d. in poročno sva tud tam vzela.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13985
   RE: Septembrke
9.10.2007 9:30:29   
lumpa6
Brina je danes stara 1 mesec. Kako beži čas!
user posted image čestitke za 1 mesec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13986
   RE: Septembrke
9.10.2007 10:51:34   
jst86
čestitke mali brini!!!user posted image user posted image
 
 
punceee moja kolegica zdejle rojeva!!!!joj se počutim kot da jst rojevam tok mislm nanjo..... user posted image

nana aptimil sem mu začela dajat predvčerajšnim.ker je bil tko bogi moj sonček,sem mu zdej dala polovico aptimila in polovico novalaca,pa se mi zdi da je bolš.

kolk majo vaši možje/fantje živcev z ukvarjenjem z otrokom? moj ga je včeri skor nesu prodat ko sem bla pri G.user posted image user posted image je reku da se je skoz sam dru in mu ni nič pasal.čudno  ko sem ga jst vzela je bil pridenuser posted image .pa itak je skoz pridenuser posted image .tko jst pravim.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13987
   RE: Septembrke
9.10.2007 11:35:24   
guppy
user posted image  A to, kar uporabljate za noske, je na baterije ali kak drug princip? Slišala sem, da se eni aspiratorji priklopijo kar na sesalnik... kot na tem linku:
http://www.vickysbabyvac.co.uk/nasal_aspirator_video.php

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 13988
   RE: Septembrke
9.10.2007 11:41:39   
nana 27
Ta na sesalec je super. RR forumka Rija jih prodaja in so zelo poceni. Jaz sem enega doma sama naredila za na sesalec (bolj zadeva sam svoj mojster user posted image ) - plastična cev iz Merkurja (ki s eje ujemala z nastavkom iz pumpice), nastavek iz plastične pumpice za čiščenje noska in dala v sesalec - luknjo okrog cevi sem pa nalepila folijo, da je vleklo. Ker pa sem imela slab občutek, da preveč posesa, sem raje kupila baterijskega. Potem pa smo kupili takega na baterije v trgovini Diafit v Ljubljani. prodajajo ga pa tudi v Babycentru. Ima tudi nastavek za dojenčke. Reče se mu LivingLab.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 13989
   RE: Septembrke
9.10.2007 11:50:47   
lemavrica
Moj se kar lepo ukvarja z malim. Z veseljem ga ima če imam jaz kake opravke, se lepo nahranita, preoblečeta, pockrljata. Mu je pa recimo hudo ga gledat kadar ima krče. Takrat se mi pa oba smilita.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 13990
   RE: Septembrke
9.10.2007 11:56:28   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

Dorotea: hvala za nasvet, sem začela kar z bubchen mazat...tisto za rdečo ritko. Boga revica ima prav rdeče razjedice. Pa velikokrat jo razvijem in pustim, da je brez pleničk.




Mislim, da ti je aljab pisala o tej kremi...če bi kaj vedela o tem, pa bi ti mogoče tud jazuser posted image Lepo se pozdravte.

Mi smo tud s pregleda...naša pikica je še vedno mala pikica...pridobila je 700g in so mi rekli da je dovolj, da je zdrava in lušna! Ima pa 3670g in po njihovi izmeri 52cm(so pr porodu najbrž preveč izmerli). bodte lepo...jaz šibam pod tuš, dokler ta mala ne vstane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13991
   RE: Septembrke
9.10.2007 11:59:01   
Anonimen
Mi smo preživel pregleduser posted image

Sandra - nove mere: Brina je velika 53 cm, težka 4050g, OG ima 37 cm.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13992
   RE: Septembrke
9.10.2007 12:08:30   
Anonimen
Evo mene po 100 letih. Že vidim da ste me nekatere malo pogrešale. Ah, kako lepo, da me nekdo pogreša.

Zakopana sem v plenice, drekce, lulanje, bruhce, krčke......kot vse ostale. Torej nič novega.

V četrtek je prišla k meni mama za 5 dni in Žana najprej dva dni opazovala (navade) in ga v 4 dnevih "navadla" na 3 ure dojenja podnevi in ponoči na 5-6 ur spanja. Tako imam ponoči samo eno vstajanje okoli 3h. Najin ritem je trenutno 9h, 12h, 15h, 18h, 21h, 3h. Torej 6x na dan dojenje in previjanje. Je  namreč strašansko občutljiva rit in ga moram previt tudi ponoči, ker mu ne rata zdržat od 21h do 9h v isti plenici. Ga zelo moti umazana plenica in joka dokler ni čist.

Jaz mu kar lepo dajem tudi čajček (HIPP) in kapljice za krče kar v čaj, ker ima vsak večer nekje med 19h in 21h jokanje. Sicer ne dve uri skupaj, ampak v več kosih. Takrat pa tako joka da ti srce trga zraven, solze mu tečejo od napora zraven. Je kar meni za jokat zraven. Naredit pa itak nič ne morem, kapljice in vse ostalo sr..user posted image samo malo ublaži vse skupaj, čudežnega recepta ki bi kolike odpravile pa žal ni. Trpet bo treba prve 3 mesece, tako on ki ga boli ko user posted image in jaz ki ga moram nosit in poslušat. Priznam, tudi zamaške proti hrupu sem si že našopala v ušesa, ker je norouser posted image user posted image .In pri nama ni strahu da se navadi na flašo, ker mu je dobro jasno kaj je čaj in kaj je mleko. Če ga poskušam malo z čajem zamotit ko joče za mleko takoj plune ven in užaljeno zajoka. Če pa zajoka za žejo pa pridno pije in ko mu je dovolj neha. Na začetku mu seveda okus čaja ni bil všeč, se je kremžil zraven in ni hotel pit in sem vztrajala(sem ga sama probala in ga razumem, ker je res nagraužen). Zdaj pa se je navadil in popije dnevno nekje 150 ml. Vem pa da je žejen, ker se mu ustnice lepijo, suhe so in jezik se mu lepi na ustnice.

Pa mami mi ga je ponoči čisto prevzela ponoči, tako da sem jaz šla zvečer spat in mi ga je prinesla samo nahranit in me poslala nazaj v posteljo, ona pa ga je uspavala. Ah kaka blaženost. Danes pa gre domov in meni gre že sedaj na jok, ker ne vem kako bom spet sama. Čez dan mi ni nič težko, ko pa se bliža večer pa postanem nervozna, ker me je strah noči. Pa jutri imamo prvo kopanje in me je groza vsakega večera ko ga bom še kopat morala, ker sem zvečer tako utrujena da še sebe ne prenašam več, kaj šele cel proces kopanja. Ne vem če ne bova midva prestavila to na zjutraj. No, bomo videli ali mu bo kopanje všeč, če ga bo uspavalo ali zbudilo. Ker zaenkrat zvečer zaspi bp po dojenju. No, saj ga kričanje pred tem mora utrudit.

Zelo rad gre na sprehod, tam je ponavadi čisto priden, čeprav ga burja zelo moti. Mama mi je povedala, da do 6 mesece še ne znajo pravilno dihat in se ob močnem pihanju v obraz ne znajo odzvati in zadržijo sapo. Seveda tega ne morejo delat v nedogled in začnejo jokat ko nori. In je čisto res, čim sem voziček obrnila v drugo stran in ga pomirila je bil mir. Čim mu je zapihalo v obraz je ponovno zajel sapo in posledično krčevit jok. Pa po megli naj nebi hodli na sprehode, ker je preveč vlage v zraku. Na nek način smo tukaj na Obali nasrkale, ker prihaja obdobje burje ki zna pihat teden dni skupaj in megla, ki se zavleče za več tednov.

Sebe sem že naročila k G, Žana pa še vedno ne na prvi pregled. Grozna sem. Pa saj ga bom, saj niso tako hudo zasedeni, pa vidim da lepo napreduje, prav zalita lička ima, gubice po nogicah, lepo napeto kožico......res ne rabim pediatrinje da mi pove da je zdrav, če kar poka od zdravja.


Mleka imam za izvoz, kar šprica okoli. In ziher ga je dovolj in je dovolj hranljivo, če podnevi zadošča za 3 ure in ponoči do 6 ur. Že samo to je pokazatelj da je sit. Pa če mu nebi bilo dovolj bi se drl ko sraka po dojenju da hoče še. Se mi pa čez noč tako napolnijo dojke da komaj čakam da grem dojit, ker mi vse ven teče, dojke so čisto trde in pol ga kar zalije da kašlat začne zravenuser posted image . Pravi požeruh.

No, zdaj sem vam za cel teden nazaj naplozala, da vam ne bo dolgčas po meniuser posted image user posted image user posted image .

Danes sem tudi jaz posekala gozd na sebi, nohte porihtala in nalakirala, včeraj pa me je mami peljala v trgovino in mi kupla čevlje in torbico za zraven. Ker imam (kot večina) poporodno krizo neprivlačnosti, zanemarjenosti ipd. Ko sem bila user posted image sem lahko bila debela, sedaj ko pa to več nisem sem pa samo zanemarjen debeluh z trebuhom ki dol visi ko vreča. Oblečem lahko samo dvoje hlač, pa nobene mi niso všeč. Še vedno imam +5kg in kar nočejo doluser posted image . O kavbojkah lahko samo sanjam...

Pridne bodite, poljubčke vsem "starim" in novim sončkom od Srčka in Žana.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 13993
   RE: Septembrke
9.10.2007 12:10:07   
lumpa6
mojuser posted image se zelo veliko ukvarja z našim user posted image ,


zavneto ritko pa jaz uporabljam fen na nižji temperaturi in malo bolj od daleč, da ga ne spečem, se pusti fenat tut celo uro in uživa

sudocrem je pa zakon tut za druge ranice
http://www.sudocrem.com/slo/home.html
http://www.sudocrem.com/slo/index.html



< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 9.10.2007 12:12:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13994
   RE: Septembrke
9.10.2007 12:41:57   
NalLa
Moj dragi se tud ful veliko ukvarja z user posted image . Včasih sva prav smešna, ko se "pričkava" kateri ga bo previl in crkljal. Mi ful veliko pomaga in sem prav ponosna nanjga. Me kar skrbi, kaj bo ko bo šel v četrtek v službo, saj mi zadeve zelo olajša.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13995
   RE: Septembrke
9.10.2007 13:16:45   
PBJ
Moj možek je pa danes končal z dopustom in začel zopet s službouser posted image ... Res mi je ogromno pomagal, skrbel predvsem za Jureta, pa še za Ano. Zlat jeuser posted image ...
Sier pa je malo po 2. uri že doma.

Mi trije smo se kar dobro porihtali. Jure je ravnokar zaspal - sreča da sam zaspi, da ni panike. Si da kar lepo dopovedati. Pa saj sam vidi, kako je, ko pride dojenček k hiši in ni več ediniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nefretiti, veš da si me precej pomirila. Hvala ti.user posted image
Včeraj sem do polnoči iskala na netu kaj v zvezi s tem.
Ja, Ana ima tudi prav jamico noter. Torej, nečakinja ni imela nobenih težav s hrbtenico? Jaz bi ti na ZS poslala slikico, kako to zgleda pri Ani - če se še spomniš, kako je bilo pri nečakinji... A lahko??

Danes sem za kosilo naredila juho in rižev narastek, ki ga nisem že zelo dolgo jedla. Kompot je bil še zraven in z Juretom sva ga mazala. Saj je za atija še tudi nekaj ostalo, ampak on bi bil bolj navdušen nad kakšnim kosom mesa.user posted image

Ani tudi samo z vodo čistim ritko, mažem pa z BEbival kremo. Ta je zakon!!! LAhko se čez noč pokaka, pa zjutraj nima niti kakšne rdeče pikice na ritki. Nazadnje jo previjem ob 21. uri, pa zopet zjutraj ob 8-ih..

Danes bomo preizkusili kengurujčka. Hvala, Rožicauser posted image !

Vsem, ki imate danes 1. mesec - čestitke!
 
user posted image
 
Mene je tisti gorzen apetit minil. prve štiri tedne, sem pa samo hrano iskal, da je bilo že prav grozno in sploh nisem upala stehtati. Danes pa sem stopila na vago in imam še 1,5 kg viška. Tako da se bom pomoje še te kile rešila, no pa še ene 3 dodatne bi morala izgubiti za idelano kilažo.
Sem prav veselauser posted image ...
 
Ženske, jaz imam še vedno to čiščo, ki je vsake toliko dni krvava.user posted image Kaj pa ve?
Čez dva dni pa bom 5 tednov po porodu.


< Sporočilo je popravil PBJ -- 9.10.2007 13:20:37 >


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 13996
   RE: Septembrke
9.10.2007 14:12:06   
helenav
Srček..kako je tvoji mami uspel ta podvig???? Saj si tudi ti dojila na uro, uro in pol??
Jaz bi tudi tak recept, ker mi se nonstop dojimo:-(((((((((((Čez dan ne naredim nič, ker ne spi niti uro sama, le v naročju.

sedaj je še moj možek doma in mi pomaga, potem bom spet sama in spet bo kažin:-(((

Jaz vas polno berem, napisat pa komaj kaj uspem.

Res komaj čakam, da to obdobje gre mimo, da bo spala malo več...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13997
   RE: Septembrke
9.10.2007 14:33:06   
LINA31
Moj Žan je tudi zdajle zaspal, tako da imam malo časa, da kaj napišem. Poleg tega pa si ravno delam pire krompir za kosilo. Joj, nimam več idej kaj naj jem. Včeraj sem očitno pojedla staro POLI in sem dve uri skupaj bruhala in kakala. Sem bla čist konec.user posted image  Še dober, da je bil srček doma. Jao meni. Ko sem se zbruhala sem bila čist ok.

Moj srček se tudi kar precej pogovarja z najinim user posted image , pa poje mu. Naš Žan je prava frtavka, full brca, pa miga in gleda. Sploh ne morem verjet, pa je star 12 dni.

Tudi njemu se čisti kožica na obrazku in je čist mozoljast. Se tolažim, da bo kmalu mimo.
Jaz čiščo še vedno imam , ampak bolj malo....sem pa 12 dni po porodu.

Kdaj gremo v rubriko Starši čvekamo? Po mojem je že čas.




(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13998
   RE: Septembrke
9.10.2007 14:36:24   
Anonimen
PBJ.....ti kar pošlji.

Srček
: organiziraj si, da ti nekdo kuha, pa bo vse OK. Boš videla, kako se boš znašla, pa tudi Žan bo začel čez čas malo več spati ponoči. Kar z dobro voljo v novo noč.....

Helenav: ja Nežika je tudi naporna. Niti na WC me ne spusti, prav zbudi se in pogleda, če sem še tam. Najraje bi tak z dodo v ustih spala. Pa cele dneve jo moram nosit. Atija je izsilila, da jo mora še zibat, tko 1m v levo in 1m v desno. Pa kaj si češ....jaz si vedno rečem, če se ji že v meni ni dobro godilo naj pa saj ob meni uživa.

Moj možek pa sploh noče previjat. Niti pod razno ne. Se mu kakec tako gravža, da mi je zadnjič skoraj bruhal zraven, ko sem ga prisilila, da mi je pomagal. Saj obleče še že, ampak kakeca pa on ne bo nikdar obrisal. bomo videli, če res ne.

Dorotea in Aljab: sem pa res ena tepka. Mislila sem tapravo, ampak natipkala pa napačno. Obe imam v predalčku dohtarjev user posted image


Aspirator za nosek: a ni to, da ga na sesalec priključiš malo too much. Ja user posted image možgane posesa ven.... kaj pa vem?!

Končno sem prišla do lekarne in do praške paste. sedaj jo že ima namazano.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 13999
   RE: Septembrke
9.10.2007 14:47:20   
lemavrica
Joj sem kar fouš tistim ki imajo mame al pa tašče za pomoč. Pri nama ni ne od ene ne od druge nobene koristi. Me je že danes strah naslednjega tedna ko bo mož tri dni na sl.potovanju. Pa sej čez dan še gre ampak zvečer imamo pa veselico in ravno mož ponavadi uspava tamalga, jest se grem pa vmes stuširat in malo uredit. Danes je Jaka kar priden in mi je celo ratalo nekaj zlikat, mal prah pobrisat in na hitro pomest no pa še postjstlico on Jake preoblečt.

Men pa tale zadeva za nosek ki jo na sesalec priklopiš ni najbolj simpatična oz. ideja da mu s sesalcem vlečem kaj iz njegovega majhnega noska. Imam strah da bi ga poškodovala.

Imam še zmeraj čiščo, kakšen dan je skoraj ni pride pa kak dan ko je spet krvava. Sem pa 4 teden po porodu. Upam da kmalu mine, ker sem že sita vložkov in počasi bi z možem rada že user posted image  ali pa se vsaj malo bolj stisnila.
Sita sem že da moram bit zgoraj in spodaj podložena da ne premočim user posted image .

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 9.10.2007 14:48:52 >


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  558 559 [560] 561 562   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  558 559 [560] 561 562   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?