Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
One so nas že iz porodnišnice pripeljale, da smo jedli na ure, ker otroci pač nismo bili z maimcami v sobah, ampak so nas pripeljali na vozičku kot male štručke. Ona se spominja, da je bilo čez dan hranjenje na tri ure in ponoči na pet in da sva z bratom že teden po porodu spala vso noč... Verjetno je prava srednja pot.

ima 4640g satar je 22dni p pravi da je to ok in da se sploh ne sekiram zaradi polivanja. Hvala bogu. Danes sem ugotovila da ima malo z belim obložen jeziček, baje je to soor. A ima katera izkušnjo s tem? No ampak ni panike
bo na poti iz službe kupil Daktrin tako je rekla p in baje s tem mažeš in relativno hitro zgine.
na glavo postavi. Kričanja in jokanja bo veliko, srce ti bo paralo zraven, ampak če boš vztrajala ti garantiram da bo po max treh dnevih skapirala nov ritem. Ti se boš pomirila, dojke se bodo spočile in
Nefretiti, hvala
Najbolj pa še tiste, ki delate še nočne
..
Me pa zanima če ve katera od vas ali to pomeni da bom dobila novembra dvojne otroške dodatke? Ker mi je rekla da mi za otroške teče od septembra in da moram drugi leto oddat papirje že avgusta. Torej bi bilo za pričakovat, da dobim novembra za september in oktober skupaj