Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Anonimna, u tretji nosečnosti sem se zredila +24 kg...na "ostanek" od druge nosečnosti. Ja, ja, prvih 20 kg je res šlo dol brez kakšnega hudega truda, dojenje, pa mal manj sem zgleda jedla kot med nosečnostjo. Za ostalih 10 kg viška sem se pa že mal bel pomatrala - pazla kolko in kaj jem ter spet začela športat. Mal špartansko, sam se je splačalo, je bla postavca bolš kukr pred nosečnostjo . Zdej sem pa spet na začetku in moram rečt, da kar mal bel gledam na vago kukr sem v prejšnjih . Sem pa črtala sladko, ker drgač je edina omejitev nebo .
Jaz jih v prvih treh mescih nisem nič pridobila. Nisem imela apetita. Zdaj sem v 26. tednu in mam +10kg. Se pozna, da sem doma in da imam več časa za prehrano, žal. Gibam se zmerno in tako se lahko kilogramčki nabirajo. Upam, da jih ne bom pridobila preveč. Višina 172cm, izhodiščna teža 62 kg.
168cm, pred nosečostjo 59 kg, zdaj sem v 25. tednu in imam +3 kg! V prvi nosečnosti sem pa se zredila 14 kg, pa je vse šlo dol! Ne se sekirat zarad kg, so druge stvari bolj pomembne!
165cm, začetna 51,5kg in sedaj v 28 tednu +9. Skoraj me je kap. Do 20 tedna sem dobila komaj 3kg, potem pa ups na gor. Pa ne jem sladkarij in pazim kaj dam v usta.
Da posodobim moje stanje pri 12.tednih (no, da se hvalim, dokler se še lahko ), trenutno sem v 18. tednu in imam še vedno isto kil kot pred zanositvijo. Sem se pa vmes full grešila, ker sem jedla svašta (tut, eč mi ni pasal) in sm dobila 2 kg gor. V parih dneh sem umirila apetit in sm povsem brez odrekanaj spet na istem. Moja kolegica se je zredila 30kg in je v 40.tednu in pravi, da me vse še čaka