Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ko pa je postalo vroče, pa več nisem povijala široko. Odločitev je tvoja. Če ima vredu kolke, ga probaj samo v pamperski pestovat, pa boš vidla če vama odgovarja.
star 1mesec in 2 dni -> mi je mal čudno.
prevelika zame in ni imela v trebuhu dosti prostora, tako je meni razložila pediatrinja v porodnišnici... mi imamo kontrolo ko bo stara 6 tednov, potem pa kasneje še eno aprila.
Jaz sem našega nehala previjat na široko nekje pri dveh mesecih- parkrat sem ga ponoči cela blentava pozabila poviti, potem smo ga pa vedno manjkrat tudi čez dan zavijali.
Ker je bil naš tamali takoj po porodu premeščen na pediatrijo v 8 štuk in so mi ga vsak dan pripeljali samo za čez dan je bil frajer povit v pampersko, povijalno pleničko pa žabice in body, od moje cimre ki je pa bil z njo na oddelku pa v pampersko, tetra pleničko (se ne spomnem al eno al dve)in tetra zloženo na trikotnik