Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sicer pa je to odvisno tudi od moškega samega kakšen je, če ga tudi sicer dobro poznaš , veš kaj se mu takrat mota po glavi.
Ce imata pristen odnos (joj, kaksna puritanska beseda ob tej uri... ), enostavno moras vedeti, cutiti, videti....ce ne zacutis, je vseeno, ali sta skupaj ali ne...ker ce takih stavri ne cutis, nista za skupaj.
zato ker je fantazija lahko samo v tvoji glavi in tam tudi ostane ... in ko narediš prvi korak do nekoga... pa naj bo to samo beseda, mail, pogovor ... takrat se začne potovanje ...
zato ker je fantazija lahko samo v tvoji glavi in tam tudi ostane ... in ko narediš prvi korak do nekoga... pa naj bo to samo beseda, mail, pogovor ... takrat se začne potovanje ...
In zakaj bi bila beseda, mail,... vec vredni od misli v moji glavi?
Ce bi ljudje vedeli, koliko lazje je ziveti z resnico...
To je pa res. Se spomnim ene oddaje Oprah, kjer je priznala, da je bila posiljena in da je splavila. In sem se vprašala, kaj ji je bilo, da je to priznala? Jaz ne bi tega živi duši povedala. Pa mi je bilo čez nekaj časa jasno, kakšno breme je odložila. In s kakšnimi bremeni hodimo po svetu, sami sebi v škodo. Ja res je: resnica je odrešujoča.
Pa kljub temu ni dobro preveč fantazirati, ker se potem oddaljuješ od realnosti.
Pa kljub temu ni dobro preveč fantazirati, ker se potem oddaljuješ od realnosti.
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 zato ker je fantazija lahko samo v tvoji glavi in tam tudi ostane ...
nekaj casa ja... potem pa najde pot iz glave..
To je ze filozofsko vprasanje, kaj je bilo prvo, misel, duh,....ali materija.
Ali bi se korak zgodil, ce prej ne bilo bi misli?
ne nic se ne zgodi.. ce ni prej misli.. materija je cisto ne koncu.. skoraj nepomembno.. tudi dejanje.. recimo varanje.. je nepomebno.. ker to so samo posledice.. ze prej storjenega..
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?