|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izkušnje pri ginekologu
22.1.2007 11:00:51   
Anonimen
Se strinjam. Tudi moja g. je dr. Kudrova. Vedno je prijazna, vse lepo pregleda, nežna je. Skaratka, sem zelo zadovoljna z njo.user posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: izkušnje pri ginekologu
22.1.2007 11:10:31   
Marogica
Zame je najboljši dr. But iz MB. Zelo kompetenten in poleg ginekologije še specialist porodničar in urolog. Ga ne bi menjala za nobenega.

Od "plačljivih" pa absolutno dr. Miglar.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: izkušnje pri ginekologu
2.2.2007 13:16:31   
šapica
imela sem priložnost biti pri obeh dotičnih- križajevi in tataloviču, ko sta bila še oba v ZD fužine, torej križajeva  je bila živa groza in sem jo po dveh obiskih zamenjala. tatalovič je pa tako tako, glede na to, da sem rabila takrat samo recept za tabletke je bil pač OK, pa še čisto navaden pregled letni je bil, tako da ne vem o njegovi strokovnosti povedati prav nič, vem le to, da je kar nekaj žensk hodilo k njemu samo zaradi tega, ker je bil za pogledat  fajn. kar se tiče dr. reša pa vem, da se zdaj ukvarja izrecno samo z neplodnostjo, sem pa zdaj (v postojni) pri njegovi hčeri dr. reš in mi je zaenkrat OK. kar jo vprašam mi odgovori po najboljših močeh in to celo tako, da jaz kot laik celo razumem. noseča sem cca 26 tednov, bile so manjše težave, krvavitve in tako naprej , NS in AC mi je tudi ona opravila, tako da...tudi zavzela se je, ko se je malo mudilo za nuhalno in amnio, pa je ona poklicala tja da sem dobila pravi termin, ker sem bila malo pozna za prijavit se na te preglede - vzrok je bil, da sem se ravno preselila iz LJ v postojno, pa sem ravno zamenjala G. torej to so moje izkušnje , pa veliko sreče ostalim puncam  in če vam G ne odgovarja zaradi tega ali onega razloga, dajte ga zamenjat, saj imamo pač možnost izbire!
srečno

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: izkušnje pri ginekologu
2.2.2007 13:41:21   
tintin
Se strinjam s Tonči.
Tudi moja G je dr. Sava Rant Hafner iz Kr. porodnišnice in se mi zdi zelo prijazna, strokovna, poleg tega pa ima blazno pomirjajoč glas in ti ne daje feelinga, da preveč sprašuješ.

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: izkušnje pri ginekologu
3.2.2007 13:47:23   
Anol
Moja G. dr. Toff iz ZD Šentvid je super, zelo previdna, raje vidi, da narediš kakšen test preveč, kot premalo, da ne bi bilo kaj narobe. V glavnem je zelo natančna, kar meni veliko pomeni glede na to, da sem noseča, sem pa prišla od dr. Križajeve o kateri vidim ima večina podobno mnenje, kot jaz. Jaz sem imela srečo, da prvo nosečnost res nisem imela nobenih težav, ko sem še hodila k njej.

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: izkušnje pri ginekologu
27.2.2007 14:41:20   
soncnica5
Očitno so mnenja o dr. Križajevi zelo podobna... Res je zelo neosebna... K njej sem hodila v času pred nosečnostjo, sedaj v času nosečnosti pa je moj G dr. Cerar in kolikor imam zaenkrat izkušenj z  njim sem zadovoljna... a to je le začetek nosečnosti - 6t... kaj še bo, bomo pa videli user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: izkušnje pri ginekologu
28.2.2007 8:02:00   
puri
Jaz tudi s svojo G nisem zadovoljna, zato bi jo rada zamenjala. Kako je s tem? Ali moram po kartoteko in jo nesti drugam?

(odgovor članu soncnica5)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: izkušnje pri ginekologu
28.2.2007 18:49:18   
Bučika
Puri, izbereš si najprej G h kateremu želiš, potem pa ali pokličeš da pošljejo kartoteko ali pa greš osebno tja.Mislim, da raje oni pošiljajo.Poveš jim ime in priimek ter naslov novega G in to je to.

srečno!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: izkušnje pri ginekologu
28.2.2007 19:04:20   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima mnenje o dr. Danilu Mauriču, ZD na Vošnjakovi, MB?

Razmišljam, da bi šla k njemu.


Jaz hodim k dr. Mauriču in sem še kar zadovoljna z njim, res je, da ti sam kaj dosti ne pove, vendar ga moraš sama vprašat in mu povedat kaj te teži. Sicer imam otroka z DS in prirojeno srčno napako, vendar ne krivim njega, da tega ni videl v nosečnosti, se pa zdaj čisto drugače obnaša do mene, mogoče se mi samo zdi, ampak je bolj zgovoren postal.
Edino kar me moti je to, da moraš ful dolgo čakat. Če sem bila naročena ob sedmih, sem mogoče do pol devetih prišla na vrsto, saj je komaj ob osmih prišel v službo. Drugače pa je vredu.


< Sporočilo je popravil klaja -- 28.2.2007 19:09:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: izkušnje pri ginekologu
28.2.2007 19:37:48   
puri
Bučika HVALA!user posted image

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: izkušnje pri ginekologu
1.3.2007 17:30:26   
soncia
Jaz vam tudi svetujem, ce ste nosece ne hodite h Krizajevi. Zenska na momente ni prisebna, pri njej sem dozivela  ze take izpade in tako "nestrokovno" svetovanje, da sem resno podvomila o njenih kvalifikacijah.  Zgoraj nastetim primerom verjamem do zadnje picice, bi lahko se jaz dodala kaksno cvetko. Npr. imela sem dva razlicna PDP-ja, po koledarju in UZ-ju- ce pogledam v svoji materinski knjizici preglede po gestacijski dobi, jih je enkrat racunala po enem datumu, drugic po drugem, vmes se je zmotila se za kaksen teden plus ali minus. Meni sploh ni bilo vec jasno v katerem tednu nosecnosti sem. Vendar se mi zdi ta podatek v nosecnosti kljucen, tudi npr. ce imas kaksno urgenco, da drugi zdravnik vidi korektne podatke.  Dokler ni zamenjale svoje med. sestre, si vsaj bolj hitro prisel na vrsto, zadnje case pa sem cakala vsakic po najmanj eno uro in pol in to v visoki nosecnosti. Tudi ce si narocen za doloceno uro, pa cakas pol ure pred vrati, da pride po izkaznico, mimo pa pride neka druga oseba na obicajen pregled in je za tabo v vrsti, vendar odda kartico pred tabo, bo ta oseba prej na vrsti?!? Skratka, meni ni bilo na koncu vec nic jasno, razen tega, da sem srecna, ker mi tja ni treba vec redno hodit. 

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: izkušnje pri ginekologu
1.3.2007 18:34:36   
AnaB.
Sama hodim k dr. Merlu in je zame najboljši ginekolog, kar jih je. Prijazen, vzame si čas, tudi če prideš nenajavljen. Sestra pa hodi k dr. Rešu (zaradi neplodnosti) in je zelo razočarana nad njim in njegovo ležernostjo. K njemu se vozi iz Kopra in se je že zgodilo, da je čisto narobe izračunal plodne dneve (ga je na to opozorila!) in je potem zastonj prišla v Lj. Ga bo verjetno zamenjala.

(odgovor članu soncia)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: izkušnje pri ginekologu
1.3.2007 19:04:06   
andie
Dolg me ni blo gor!
Mateja82, točn tak, vse si ugotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: izkušnje pri ginekologu
25.6.2007 11:15:27   
Tanayya29
hojla! Jaz sem fulll zadovoljna z svojim G, ki je dr. Jurca..zmeraj je ful prijezen in vse ti lepo razloži,če me kaj še posebej skrbi,me vedno potolaži..jaz ga mam v Medvodah,drugače pa dela v Trbovljah v porodnošnici!tako,da grem k njemu naslednji teden na morfologijo!
Drugače pa sem bila tudi zelo zadovoljna z dr. Pušenjakom,ki mi je delal NS!
Tako dauser posted image user posted image user posted image za oba! Z drugimi nimam izkušenj,sem pa slišala za dr. Tataloviča,da je tut okej...

lp..naja


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: izkušnje pri ginekologu
25.6.2007 11:56:55   
Anonimen
Jaz imam Fenricha, in sem zelo nezadovoljna z njim..

-Imam eno bolezen, in že je rekel, da bova z otrokom vred umrla (v bolnici so pa rekli, da boljše, da sem doma, ker se mi le tako stanje izboljšuje)

-Ultrazvokov mi noče delat, do sedaj mi je naredil samo enkrat (trikrat so morali delati v bolnici,da so videli kako je z otročkom)

-Stalno se potika po zdravstvenem domu, pa čeprav je veliko ljudi v čakalnici...

In še bi lahko naštevala....

Zamenjati pa ga ne morem, ker sem proti koncu, bom pa po porodu zamenjala G user posted image


(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: izkušnje pri ginekologu
25.6.2007 12:38:12   
rojena pod srečno zv
Tudi jaz menjam svojo G. moja G iz Ribnice je tako neprijazna, nič mi ni povedala, za materinsko šolo v zgodnji nosečnosti ne, niti PDP ja ne, niti koliko časa sem noseča,...

Ko sem šla zadnjič na nuhalno sem dobila izvid in me je nadrla češ zakaj mi G v Grosuplju ni napisov v ultrazvočne preiskave, a kolikor vem se to piše pod presejalne teste. Naj še omenim, da je G dr. Saša Trampuž pravo nasprotje njeno, in ker se selim jo menjam in sem ji omenila in je čisto "POPIZDLA", da to ne morem pa, da me ne bo nihče hotel sredi nosečnosti,...

Potem sem itak imela uro in vse pa je rekla, če se selite se jaz več ne bom v to mešala in vam ne bom naredila pregleda, in itak da sem popizdla, če sem imela datum 22.6. naslednji pregled imam pa v Grosuplju šele 31.7. in sem ji rekla, kok pa nj jaz vem, da je vse v redu, če sem imela nazadnje pregled 22.5. Se pravi bi tega preskočila in bi dva meseca minila vmes... In pol ona men reče čisto hladnokrvno, no če že hočte pregled...

OBUPPP:(


_____________________________

... PDP 12.11.2007 ...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: izkušnje pri ginekologu
25.6.2007 16:58:12   
smeško
Jaz imam Lukmana iz Ptuja.Res, da sem pri njemu že 4,5l se mi je letos zameru, zelo.Prvo nosečnost je bilo vse lepo in prav, drugo nosečnost pa sem imela izcedek (niti me ni pogledal)pa je rekel, da je zaradi menstre, peti dan sem imela splav v 13t, povdarjam zaradi nekje 3cm polipa na maternici, ki je moj plodek potegnil za sabo.Enkrat še grem k njemu, da vidim oz slišim, kaj mi bo rekel, po tem pa skoraj 99% grem k drugemu, drugi g.

(odgovor članu rojena pod srečno zv)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: izkušnje pri ginekologu
25.6.2007 19:31:20   
Anonimen
Imela sem dr. Jordan-ovo, potem dr.Kristan-a, v našem zdr. domu so se pač menjavali kot po spisku. Potem sem mela še dr.Reš. Na koncu sem se razpizdila in odšla k dr. Merlotu. Mi je pa vso dokumentacijo prenesla Miljana, ki dela pri Merlotu. Se pač poznamo in je vse ona uredila.
Za dr. Merlota lahko rečem samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je edini, ki je postavil pravo diagnozo. Sama se matrava z mojim dragim, da bi postala user posted image  skor 3 leta. In ta moj dragi Merlo je edini, ki je kaj ukrepal. Evo, laparoskopija je za mano, zdaj pa akcija.Imam pa tud jaz njegovo številko mobitela, da ga pokličem kadar hočem, če je kaj narobe.user posted image


Drage punce: vedno imate pravico zamenjati svojega ginekologa kadar želite. Da boste le zadovolne z njimi. Men je žal, da nisem tega ukrenila prej.

(odgovor članu smeško)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: izkušnje pri ginekologu
26.6.2007 12:22:46   
Srčekgirll
Jst tud hodm k dr. Tataloviču od prvega G pregleda in moram pohvalit, da je super G.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 12:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: izkušnje pri ginekologu
26.6.2007 14:51:01   
dolenjka
Tudi jaz hodim k Tataloviču kadar sem v LJ in v zadnjih treh mesecih me je njegova sestra že 2x tko razpuser posted image  da sem jo že po telefonu skor na gobec user posted image
Prvič sem klicala, kdaj lahko naslednji teden pridem po napotnico za HSG, ker sem se z njim tko dogovorila in je začela noret, da ne ve kaj je on mislil, da ona ima že vse polno.... in potem po dolgi muki je rekla, da naj pridem in bom pač mogla počakat, ker bodo imele vse, ki bodo naročene, prednost. Sem rekla da sploh ni problema in evo, ona mi je to še trikrat ponovila, ker je zgleda mislila da si bom premislila.
Naslednjič se mi je zgodilo pred enim tednom, ko sem klicala in prosila, če lahko pridem na UZ konec tega tedna, ker gre G pol na dopust, samo da vidim, le user posted image  bije srček, da greva potem lahko v miru in brez skrbi na morje in je spet težila. Povedala sem ji, da ne rabim nič drugega, ne materinske knjižice, ne merjenja pritiska, ...nič, le UZ, ker pač živim v tujini in bom tu tudi rodila. Spet ista pesem, da ni časa, da so dopusti pred vrati.... sem jo tko user posted image  in spet je rekla da naj pridem me 8. in 10. zjutraj pa bom čakala in da naj se kar pripravim, ker bo dolgo za čakat user posted image  user posted image  user posted image
Mislim, da bom tokrat po pregledu pošteno verbalno obračunala z njo user posted image

Uf, šele zdej vidim kok sem se razkurla user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: izkušnje pri ginekologu
26.6.2007 15:02:46   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Jaz imam Fenricha, in sem zelo nezadovoljna z njim..

Zamenjati pa ga ne morem, ker sem proti koncu, bom pa po porodu zamenjala G user posted image


user posted image  user posted image  ZAKAJ pa ga ne moreš zamenjat user posted image  Saj si že proti koncu user posted image , pa si že na začetku bila z njim nezadovoljna user posted image
 
 
Jaz pravim "zame samo najboljše!!!" user posted image
 
           ... in imam dr. Miglarja, ker je... user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 26.6.2007 15:03:20 >


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: izkušnje pri ginekologu
26.6.2007 18:16:06   
ašun
Imam Dr. Kežar in je super. Vsakič pogledava otročka in poslušava srček. Je človeška, razume probleme in z pacientom poskuša najti rešitev.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: izkušnje pri ginekologu
26.6.2007 19:27:55   
Solero
Izkušenj z ginekologi je toliko kot pacientov x ginekologov + subjektivnost in osebne poteze enega in drugega. In to je zelo težko posploševat. Eni imajo več takih kvalitet, ki ugajajo večini, drugi so spet zelo specifični in posebni...ampak take smo tudi me.

Meni se zdi popolnoma razumljivo, da moj ginekolog ne bo z mano čutil mojega navdušenja nad rastočim bitjecem, da ne bo ob vsakem pregledu ves vshičen kot jaz ipd. Konec koncev gremo pred njim kot po tekočem traku, njemu se zdijo te stvari dosti bolj vsakdanje kot nosečnicam in važno je, da je strokoven in profesionalen pri svojem delu, ne glede na njegov ali moj karakter. Seveda je fajn, da se trudi vzpostaviti s pacientko prijazen in topel odnos, ni pa to za nas in naše otročke sploh relevantno.

Ne smemo pa pozabiti, da so tudi zdravniki ljudje, ljudje pa smo zmotljivi in vsaka napaka ni nujno malomarnost. Seveda so njihove napake lahko dosti bolj tragične kot npr. napake čistilke ali kuharja, ampak tako pač to je. Za večino težav, ki nas v nosečnosti (in tudi sicer) pestijo, je "kriva" narava in tudi ona odloča o marsičem tistem, kar kar nekako pripisujemo zdravnikom.

Konkretneje pa moja osebna mnenja o naslednjih:
- dr. Zver-Skomina (Izola) je izredno natančna pri svojem delu, ničesar ne želi prepustiti naključju, vse si pogleda od zunaj in znotraj, vse si zapisuje, veliko sprašuje... Je pa za mojo nožnico daleč pregroba in prehladna. Tudi osebno ostaja na nivoju strokovnjaka.

- dr. Rožičeva (Izola) je morda za odtenek hitrejša pri sklepanju in postavljanju diagnoze, vendar se zavzame za pacientko in si zapomni o njej tudi nepomembne malenkosti, ki včasih postanejo pomembne. Profesionalna pri svojem delu in v odnosu do ženske zelo materinska in zaščitniška.

- dr. Naumovski (Lucija) je vsekakor nežnejši od zgoraj omenjenih, potrpežljiv, miren, vse dela z neko mirnostjo, vedno pripravljen na pogovor, med samimi postopki bolj redkobeseden, potem pa vse razloži. Kot človek rahlo odmaknjen, kot zdravnik pa zna izbrat prave besede ob pravem trenutku.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: izkušnje pri ginekologu
26.6.2007 19:39:48   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: yaris

Jaz pa imam g.Dr.Rožič-Vičič in je ne menjam.
Ko sem bila noseča je bila vedno prijazna z mano in mi je povedala kar me je zanimalo.Razvoj našega sončka pa je spremljala 1A.In je še vedno o.k.
Je ne menjam,četudi vedno čakam dve uri da pridem na vrsto.

No vidiš, jaz pa sem jo menjala, ker ni bila več pri stvari, ok to da sem čakala 2 uri preden sem šla notri bi še šlo ampak ko prideš notri pričakuješ, da te zdravnik vsaj Z OČMI pogleda, ampak ne, njej se je zdelo pomembnejše gledat v list papirja in govorit z mano user posted image in ko sem ji omenila, da načrtujem družino je rekla samo ''Lepo'' in ''naslednji'' user posted image Ne hvala. Zdaj sem pri dr.Lovšinu in ta tip je CAR!!! user posted image

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?