Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Saj ne rečem, da me včasih ne moti, prevsem ko se poletje začne, preden se navadim spet malo več kože kazat. Ampak prav težav zaradi tega res nisem imela nikoli. Niti kot najstnica se nisem kaj dosti sekirala zaradi tega. Čeprav sem se že dostikrat trudila hujšat, se mi zdi, da sem kr samozavestna in to seveda deluje tudi na druge. Pri fantih nisem nikoli mela težav, moj dragi je za mene res dober ded
  Saj ne rečem, da me včasih ne moti, prevsem ko se poletje začne, preden se navadim spet malo več kože kazat. Ampak prav težav zaradi tega res nisem imela nikoli. Niti kot najstnica se nisem kaj dosti sekirala zaradi tega. Čeprav sem se že dostikrat trudila hujšat, se mi zdi, da sem kr samozavestna in to seveda deluje tudi na druge. Pri fantih nisem nikoli mela težav, moj dragi je za mene res dober ded  , tak da ni pravila. Itak na druge vsak deluje kot celota, vsak človek je vse v enem
 , tak da ni pravila. Itak na druge vsak deluje kot celota, vsak človek je vse v enem