Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mi je pa ratalo že vse nakupit za soboto in nedeljo. Bomo kar dva dni feštali. Sedj grem pa še cookije delat, ostalo bo pa na jutri počakalo.

, ne znam se odločt al nej Aljažu naročim Dormeo, al navaden jogi, nekje sm brala da je za otrokovo hrbtenico čist zadovoljiv trši jogi
, ma ne vem...
smo imeli pestro noč, sam tokrat ni bil kriv Nejc ampak moj
je celo noč bruhov, pa driskal na pol ure, ma ob pol štirih sem bla že čist zmešana, ob 6 se je pa že Nejc zbudu, ki je pa tud bruhov
, tako da smo zabavi imeli. Je blo prov luštno, seveda je mel Nejc cel kup pozornosti, vse se je okrog njega vrtelo, pa cel kup novih igrač,... sem pa prov vesela, da smo zaključili s praznovanjem, ker sem kr zmatrana.
tko, da je Nejc dobu par novih oblačilc, pa še za eno punčkico sem neki kupla, k gremo ta teden na obisk. Potem smo se še pri Peli na kofetku ustavili in sta se Aljaž in Nejc mal igrala. Da ne povem kako se je Nejc usračkal pri Peli v naročju
, smo letal od trgovine do trgovine, za posteljnino in kovtr...navsezadnje smo kr v BPTjevi trgovin pristal...
prav takole zeham
naj tile smajliji povedo kaj si mislim o njemu!
popila in grem spakirat. Danes gremo k mojim na kosilo, pa mogoče popoldne se še mal namočit v Atlantis, bomo videli.
.