Peli
|
No jest do cassate nism pršla, sm se mogla zadovoljit s kremšnito , sam de je cukr... Popoldan sm karnaenkrat dobila ful hripav glas, zdej sm že skorej brez, pa grlo me peče , očitno sm nekej pobasala. Pa še nekej sm se prejle spomnla - jutr smo 1., jest pa niti po bolniški list nism šla , jest upam da ne bo kej narobe, do zdej sm zmerej gledala, da so ga v službi do 1. dobil, sm ga kar po pošti pošiljala, jutr pa bom takoj zjutrej šibala k dohtarci po list, pa potem naprej v službo, da ne bo kej narobe . Moj mož pa se je spomnil da sva imela obletnico, sm dons dobila orhidejo, očitno pa je bil "zapravljivo" razpoložen, sej sta z Aljažem v Muellerju zavila direkt k igračam in je mali dobu novga "bagija". Ponavad je mami tista k kupuje "traparije" . Mal me pa skrbi kdo se bo zdej igral z njim, da ga ni zase kupu. Pikapolona - pr mojmu ponavad v službi iščejo vzroke kdo, kdaj in zakaj bo šel v trgovino kupit kavo in pijačo...zato je s takimle "prazniki" kr dobr seznanjen. (de nau pomote ne pijejo alkohola) Drgač pa da ne boste misnle, da sm jest že kdaj sama doma cvrla krofe...še potice nism pekla. Sm bla vsega tega sita ko sm delala v slaščičarni in pekarni. Ja drgač pa obožujem sladice - k jih drugi pečejo , če bi jest doma pekla, bi se že davno lahko samo še kotalila.
|