|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.7.2007 16:22:48   
Natali07
Zima - dobrodošla nazaj in upam, da se Brina čim prej pozdravi

Danes se vam žal nisem mogla pridružit na rolanju in čveku, ker sem šla po zelenjavo za našega urbana. Upam, da vas ni napral dež in da ste uživale. pa kake slikce objavte.
Urbanu bom probal dati zelje ali krompir ali blitvo. Sem šla pa k eni kolegicini mamici, ker imajo na vrtu, saj ne bi rada reskirala da dobi Urban pike od kakih škropiv.... Sem mu zadnje dni dajala suhe prekuhane slive in šele včeraj sem pogledala da vsebujejo konzervans , ki je narejen iz jagod, na katere mislim da je alergičen. Je dobil pa pikice po ličkih user posted image No niti suhe slive niso samo slive.

Kolk hitro ste začele uvajat drugi obrok GH?

Attena- Jaz sem z FT v Kranju zelo zadovoljna, tako z zdravnico, kot z terapevtko ki dela z Urbanom. Se vedno posveti Urbanu, mi veliko razloži, kolk napreduje, kaj naj čim več delam...in Urban nikoli ne joka pri njej. Za razliko je jok doma, ko jaz delam z njim. Edino mal mi ni všeč, da je taka gužva in še vedno nimamo stalne ure, kljub temu da hodimo enkrt na teden, tako da se včasih zgodi da smo kak teden izpustili, no se je pa tudi zgodilo da smo bili dvakrat v tedno. Sedaj pa bo imel Urban počitnice kar 4 tedne, ker gre FT na dopust.

Pa še glede braeskve. Breskev je ena med najbolj alergenimi, tako kot jagode, arašidi, soja.
Ko jaz pojem jagode ali breskev dobi Urban rdeče flekce (suhe, pikaste) po komolcih in po nogicah. Tako, da ima lahko david alergijo na bresev in mu je raje ne dajej. Saj je tudi Luna06 rekla, da njen Mark dobi pikice po breskvi.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.7.2007 20:34:47   
atena777
Breskev je ena med najbolj alergenimi, tako kot jagode, arašidi, soja


res čudno tole glede soje. nikoli si ne bi mislila.

Drugi obrok? Jaz sem mu kakšen dan kar dva dala. Vendar samo riževe kosmiče, ker potem nič ne poliva...

natali saj res ali nisi ti zadnjič slikala na srečanju 6.7?

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.7.2007 20:48:54   
atena777
Manca. Avtopralnica je na Litijski in izvaja tudi to storitev. Malo naprej od Olive je, stavba zelene barve, če se pelješ iz centra na levi. Vprašaj za kemično čiščenje.

Bye.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.7.2007 21:48:31   
zima07
Halloooooooooooo, rolarke, kje ste?

Dajte se malo oglasit, tiste, ki ste rolale in tiste, ki ste samo cvekale...Porocajte....

Hvala za vse odgovore in nasvete, mi smo bolje, bili pri zdravnici, zaenkrat ni slo se nic naprej...steti moramo vdihe v mirovanju, ce jih bo vec kot 40/min, moramo jutri nazaj...

Grem s user posted image  ven, da si malo noge pretegnem...

Lahko noc!


(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.7.2007 22:32:03   
Manca12
Hallllllooooo, na rolerjih je blo prav super...... in kaj majo dobre tortice v Zvezdi... mljack!! Je bilo glih fajn vreme, ne prevroče. Menda bo v naslednjih dneh zakurilo.

Lepe sanje!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 21:25:44   
Natali07
Kam ste se pa sedaj vse skrile? Prejšnje dni ste pisale cele romane, sedaj pa nobenega glasu. Ste šle vse na morje , ker je napovedan vročinski val. Mi se bomo pa mogoče šli skriti na Rakitno, kjer je malo bolj hladno.

Attena jaz nisem imela fotoaprarata- nisem slikala.

Soja je pa problematična, no vsaj za otroke, ki imajo alergijo na mleko , kasneje radi razvijejo še alergijo na sojo. Za ostale pa ne vem ali je tudi problematična. Našemu je prepovedana do 1,5 leta.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 21:38:17   
eva1
danes sem že 2x spisala cele litanije in 2x me je vn vrglouser posted image user posted image

Ajja-hvala, sem poklicala in naročila, drugi teden dobim...hvala še 1x, ful si prijaznauser posted image user posted image user posted image
Kar se tiče uspavanja Alje...eh sej dečva ne zaspi kr sama v psoli, jo z dojenjem uspavam, pol pa včasih še napol v transu položim v postlo, pol pa včasih mal jamra in zaspi, včas se pa tut jokat začne..kakor kdaj...Luka mi je sam od sebe začel tako spat(da sem ga samo v psolo dala) okoli 8 meseca..bomo vidli kako bo pri Alji!

LUNA..ja nam je rekla da lahko po 6 mesecu dajemo mlečne izdelke, le kravjega melak ne do 1 leta...lahko pa jogurte, pudinge....skutke...samo postopama...in meso po 6 mesecu..rumenjak po 7. mesecu...tja do 9 meseca uvedeno vsa živila(razen svinjine, rib,medu, kranje mleko, agrume, jagodičevje, beljak...) in okoli 9 meseca naj bi začeli tudi z nami jest...se pravi da ni več treba kuhat posebaj zanje...no ja jaz sem tako delala pri Lukcu pa je blo čist fajn!

Glede breskev-jaz sem ji 1x dala mlečno kašico z okusom breskve, pa je dobila izpuščaje po njej, zadnjič sem ji pa dala surovo in je blo vse ok-baje da najbolj problematičen je olupek od breskve!

Drugače mi je pa Alja nekaj zbolela  -ima vročino malo čez 38..prej je mela 38.3, pa sem ji kr svečko dala, da nebi kej preveč zakuhala ponoči...upam,da so samo zobki in da ni kaj hujšega...čeprav nič ne kaže, da bi šel kakšen venuser posted image edino slini se spet ful..bomo videli, drugače pa jutri spet k zdravnikuuser posted image user posted image , prov sem žalostna, ker se nas kr naprej nekaj drži...upam,da bo morje kaj pomagal, da ne bosta več tok bolna(pravijo da morska klima dobro deluje na dihala)...upam,da bomo sploh šli, da bosta ok!!!

Eh, ja..tale user posted image user posted image user posted image M prav lije že 3 dni iz mene...prav popadke čutim ko dojim...joj komaj čakam da si vstavim mireno...sem že k cota, pomoje sem dobre pol litre krvi že izgubila če ne kaj več...ko sem šla iz porodnišnice sem imela hemoglobina 85, boog vedi kok ga mam sedajuser posted image ...ma bo že...zdej pa srčno upam, da bom spet lahko tole objavila...da me ne bo spet skenslalo...nočko

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 21:38:48   
eva1
zojab-kje se skrivaš...javi se kaj

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 22:08:51   
zojaB
ČAW PUNCE,

KESAM SE,RESNIČNO SE KESAM ampak žal se nisem utegnila nč javit, mam napeto za popuser posted image , žal je oče ful bolan, in čisto nepokreten, tko da, enostavno nimam tud toliko časa, da bi si pošteno nohte postrigla. Zdele vas že 3 dni po malem berem pa ne morem za nazaj vsega prebrat, ker ste res ful pridne z javljanjem, vidim, da je tud ene par novih, odkar se nisem javila, pa da ste tud pridne z kofetkanjem. Super ste. 

Midva z Leončkom sva  OK, razen malo je hipotoničen, hodiva na FT. Drugače se razvija lepo, dopolnili smo 6 mesecev, GH pridno papava že skor 2 meseca, ker gospodu mleko ne diši več. Je pa en velik dobrovoljček in cvili možek, najrajš je pa čist nagec in gorje meni, če mu hočem oblečt plenico al pa bodyuser posted image .

NČ šibam se tuširat pol mam pa goro cunj za zlikat. Obljubim, da bom sedaj vsak dan z vami.

Nočko



(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 23:26:01   
ajja
Oj, zojab, dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image Smo te pogrešale! Zdaj pa nas le sproti beri pa kaj napiši.user posted image  Očetu pa vse dobro!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa petraz in di111, kje sta? Pa asandra1?


(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 23:46:58   
zojaB
Še  par slikic od našga fanta...upam, da mi bo ratalo, če ne... pa drugič


user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil zojaB -- 13.7.2007 23:47:24 >

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.7.2007 23:53:26   
zojaB
jupiii

zdej grem pa res u mižule, drugač bom zjutri kot zombi... pa še Leon se že ob petih zbudi.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2007 9:57:14   
eva1
Jutro!

ZojaB-leon je pa res en lepotecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa kt da bi me vlak povozil...ponoči itak da nisem nič spala..sem hodla gledat Aljo, 1x sem jo zbudila, revica še vedno kuha...prejle je bla ful vroča pa sem ji po parih minutah namerla 38.6,pa sem kr nehala...čeprav je blo vrjetno še kaj večuser posted image user posted image user posted image user posted image ...gremo k zdrvaniku pol, k se bo ati zbudiil, je bil namreč v nočni!
Ej kok mam že dost tega...pa me živ user posted image več ne preipravi da bi imela še 3 otroka..kr ko so pa bolni, so itak vsi in se kr v enem začaranem krogu sučeš...pa upam, da bo čimprej dobro...jaz sem mislila da sedaj poleti ne bo tašnega sranja...eh ja...brezveze..pa spet smo zboleli, ko je zunaj ful vroče-za popuser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2007 10:58:34   
Urša08
ZojaB kakšenga luštenga fantka maš. Pa kako lepe učke ma. Pravi lepotec je.

Eva1 upam da se Alja čimprej pozdravi. Verjamem da je hudo met otročka bolnega ampak saj bo. Nejc zaenkrat še ni imel vročine tako da mi je bila ta skrb prihranjena, mi je pa hudo za vse naše user posted image k so bolni pa ne morejo povedat.

Sedaj pa grem nazaj za piknik pripravljat, mam še kr dost dela. Moj user posted image je včer diplomiral in imamo dons fešto.
Se kaj več jutri oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2007 12:24:04   
bucka01
No da se še jaz malo javim.
Zojab dobrodošla nazajuser posted image in vse dobro tvojemu očetuuser posted image
No pa da še jaz pohvalim te modre očke tvojega fantka.

Pri nas je pa že 3 dni pravi luksuz mi Julija spi od 8-9 pa do 6-7 zjutraj v enem kosu.Sem pogruntala da je moje mleko postalo nenasitno za Julijo pa sem kupila za probat kar od Hippa mleko v prahu tako da zvečer ko greva spat jo najprej podojim potem ji dam pa še tamalo flaško 125ml mleka in ona to vse popije potem jo pa v postlco poležem pa če spi al pa ne in nato ima malo samogovorov potem pa zaspi.
Tako da  ko se zjutraj zbudi jo malo podojim in mi potem nazaj zaspi še do ene 9h nato ustaneva ji pripravim keksolino ki ga obožuje poje tisto potem gre ob 12h spat in spi 2 urci ko se zbudi jo zopet podojim potem popoldan okrok 5 ure pa še en frutek popapca ali pa če ji sama pripravim kakšno kašico.

No na kratko sem zelo zadovoljna da mi gre za enkrat vse po maslu.
Zdej letim pa na kosilo potem pa k možu domov na obisk.
Lepo se mejte še naprej.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2007 22:22:47   
ajja
Vam je kaj vroče?Hvala bogu, da smo si dali zmontirat klimo, ker bi se drugače skuhali v naši mansardi. Kaj šele bo, če nas bo res zajel ta vročinski val?user posted image   
A vaši user posted image  kaj pijejo? Žiga ni hotel nič, sem mu občasno poskusila dati kaj vode ali soka pa je spil max. 2 požirka, danes pa skoraj na eks malo več kot deci. user posted image    
Zojab, Leon je tak cukrček!user posted image

Eva1, user posted image  za Aljo, da se čimprej pozdravi pa da ne bi zbolel še Lukec. Glede uspavanja pa sem torej neki narobe razumela. Žiga namreč zvečer zaspi sam v svoji posteljici, čez dan pa nam to nikakor ne rata, zaspi na rokah, na joški pa že dolgoooo ne.

Glede breskve. Žiga je tudi ni dobro prenesel, sem mu jo skuhala, po njej je bruhal. Sem mu pa zadnjič poskusila dati kupljeno kašico z okusom breskev-marakuja pa ni bilo popolnoma nobenih težav. A dajete vašim user posted image  že kako surovo sadje?

Bucka01, tole vaše nočno spanje je pa čisti luksuz.user posted image user posted image user posted image  Sem ti kar fauš. Pri nas brez nočnega obroka ne gre. Ampak saj če se zbudi, poje in takoj zaspi nazaj (to je običajno), ni panike. Sam zadnje dni, potem ko je imel vročino, ga je nekaj sračkal in se dve noči zbujal na uro in pol. To pa je za znoret.user posted image  No, zdaj smo že v starem ritmu. (trkam)

Grem se mal hladit na teraso!
Nočko!user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2007 22:35:41   
ajja
Še eno vprašanje imam. A je možno, da kot prvi zobek izraste zgornja enkica? Naš fant si namreč nonstop drgne dlesni, ima v ustih prste, plenico, grize dudo, zadnja dva dni ima tudi zelo rad grizalo, ki je napolnjeno z vodo, slini se itak divje... No, in danes mi je uspel pregled dlesni in ima zgoraj belo piko, dlesen paje rahlo ostra. A niso prve spodnje enke?user posted image
Hvala vam!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2007 23:16:09   
eva1
ajja-ja možno da bodo prvo izrastli zgornji zobki...Luka je najprej dobil spodnje enkice, potem pa zg. dvojkice, šele potem zgornje enkice-je bil k vampirček...tako da ni rečeno, da zrastejo po reglcih..
Z aljo sem bla pri zdravniku-pravi da ni nič videti vneto...prej mi je zakuhala na 39..zdej je malo padla vročina po svečkah in kopeli...upam,da bo kmalu bolje...mogoče je pa 6 otroška-upam, ker potem bi jutri že bolje...zdej grem pa spat, ker sem že čistuser posted image user posted image user posted image ..nočko

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Januarčki in januarčice 2007
15.7.2007 18:09:03   
karolina*
Živjo punce!

Mi danes praznujemo 6 mesecev. Joj, kako hitro beži ta čas. Kar ne morem verjet. Še včeraj je bila naša Špela malo nebogljeno bitje, zdaj se pa že plazi okrog, pa gosto hrano je, pa glasove spušča... Res hitro je prišel ta čas.

Sporočiti vam moram, da imamo v naši družini še eno novo članico in sicer novo kužko. Po zastrupitvi prejšnje smo sicer misli, da novega user posted image  ne bomo kupili, pa smo si vseeno premislili. In zdaj imamo pri hiši dva dojenčka user posted image . Bucka, je pa s tvojih krajev doma.

Bucka, bravo za spanje. Moram tudi jaz kaj takega poskusit, saj se Špela še vedno enkrat ponoči zbudi.

Drugače se imamo super, veseli smo, da smo dobro izolirali našo mansardo, saj imamo noter prijetnih 23 stopinj. Zdaj ko je ta vročina je prav lepo bit noter.

Moram pa pohvalit vse vaše otročke. Vsi so tako lušni. Me pa nekaj zanima- vas ni nič strah takole javno objavljat fotografije? Velikokrat sem že brala o raznih pedofilih, ki si tako po internetu pobirajo dol slike in jih s fotomontažo spremenijo...Jaz si ne upam objavit, res ne.

Nič, lepo se mejte, gremo mi zdaj na en sladoled user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Januarčki in januarčice 2007
15.7.2007 21:32:42   
bucka01
Ojla!
Mi smo bli pa danes malo na morju smo skočili malo v Izolo je blo ful super sam uroče pa za znoret.Zdej sm pa otročke spat spravla Julija mi je že ob 8h zaspala tavečjega pa zdej sta oba čist fertik jih morski zrak ful utrudi.
 
Ajja saj pri nas je bilo tudi tako kot ti praviš se je ponoči zbudila pojedla in nazaj zaspala  saj mi sploh ni bilo problem vstati ker sem vedela da je pač lačna in da ko bo pojedla bo nazaj zaspala.
Samo od kar ji pa še ta dodatek pripravim pa tistega bujenja ni več, in mi spi v enem kosu.
z zobki je pa tako pri hčerki od mojega bratranca so tamali zobki rasli kot da bi jih z fračo streljal sploh nič tako kot v knjigi piše ampak zdaj ko ima vse so pa čist usi tako kot morjo bit.
Karolina kakšno pasmo  user posted image pa imate.
Pa Julija Špeli čestita za 6muser posted image .
No zdej bom pa tud jaz šla v bingalce počas sem tud jaz čist gin od te vročine.

Pa lahko noč!

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 15.7.2007 21:33:55 >

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 0:52:26   
Manca12
ZojaB, taprav modrooki blondinc, luštkan ni kej!

Eva1, user posted image user posted image user posted image  za Aljo, da čimprej ozdravi.

Bucka1, sem ti kar "fauš".... jst bi tud kakšno noč že končno rada prespala. V soboto sva si oba z Žakom privoščila "lepotilni spanec" do 10h dopoldan, kar je v prejšnjih 5 mesecih že prava redkost. Smo bili pri tašči in so Tjašo zabavali drugi user posted image  user posted image  user posted image
Nestrpno čakam, da bom spet prespala kakšno noč v celem kosu. Ampak dosežek je bil že danes, da sva spravila vase par žličk grisolinota... mogoče bo tudi naš sčasoma, ko se bo navadil na GH bolj sit ponoči. Vsaj malo več volje za GH je pokazal.

Ajja, našemu si do sedaj nisem niti drznila kaj dati za piti, ker je že GH tako zelo odločno zavračal. Nesladkanega čaja pa tudi ni hotel piti. Zdaj sem kupila jabolčni sok od Hippa in bom videla, kako bo, bova poskusila jutri.
In ravno danes sem se spraševala, če bi morda lahko že sveže slive (brez olupka in koščic seveda... user posted image ) že probal???

Karolina* vse NAJ, NAJ, NAJ Špeli za polovičen RD user posted image user posted image user posted image ! Se že plazi??

V soboto smo bili na jagenjčku, danes pa spet cel dan zdoma - na izletu v Iški, potem pa še v Rakitni. Natali07, bi se mogli srečati (Rakitna)??
In ko smo se danes vrnili domov je bilo tudi pri nas prijetnih 22 stopinj - pravi balzam v primerjavi z ubijalsko vročino zunaj.

Bo prihajajoči teden prevroč za meeting ali bomo poiskale kakšno primerno uro v globoki senci?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 8:32:36   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Drugače mi je pa Alja nekaj zbolela  -ima vročino malo čez 38..prej je mela 38.3, pa sem ji kr svečko dala, da nebi kej preveč zakuhala ponoči...upam,da so samo zobki in da ni kaj hujšega...čeprav nič ne kaže, da bi šel kakšen venuser posted image edino slini se spet ful..bomo videli, drugače pa jutri spet k zdravnikuuser posted image user posted image , prov sem žalostna, ker se nas kr naprej nekaj drži...upam,da bo morje kaj pomagal, da ne bosta več tok bolna(pravijo da morska klima dobro deluje na dihala)...upam,da bomo sploh šli, da bosta ok!!!



Ja držim pesti, da vam morski zrak pomaga.Meni namreč je nardiu prou nasprotno.Sem čist 'adijo'.Mam glavo ko balon, smrkam in glava me boli pa že tri dni.Prou na živce mi gre, kako lahko zboliš na morju...user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 8:35:15   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Vam je kaj vroče?Hvala bogu, da smo si dali zmontirat klimo, ker bi se drugače skuhali v naši mansardi. Kaj šele bo, če nas bo res zajel ta vročinski val?user posted image   
A vaši user posted image  kaj pijejo? Žiga ni hotel nič, sem mu občasno poskusila dati kaj vode ali soka pa je spil max. 2 požirka, danes pa skoraj na eks malo več kot deci. user posted image     


Blagor vam!
Mi je še nimamo in tud nič ne kaže da bi letos bila.Sem mojemu že povedala, da se bom ta tedn preselila v spodnji štuk in tud kuhala ne bom, k nism robot, pa še vsa čudna sm povrhu.
Ja naš kar pije.V povprečju spije en deci čaja in en deci soka na dan.Vode mu pa še nism probala dat, k je že tko ful zbirčen in ne verjamem da bi jo.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 8:38:02   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Glede breskve. Žiga je tudi ni dobro prenesel, sem mu jo skuhala, po njej je bruhal. Sem mu pa zadnjič poskusila dati kupljeno kašico z okusom breskev-marakuja pa ni bilo popolnoma nobenih težav. A dajete vašim user posted image  že kako surovo sadje?



Tudi Mark je meu reakcijo na breskev.Sem mu dala kašico, pa je biu ves pikast.Zdej po 2mescih pa sem mu probala dat še kašico z breskvijo, pa je spet dobiu par pikic.Surovo sadje je dobiu ja, in sicer jabolko in hruške.Aja, pa banane seveda, zadnjič tudi malo melone.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 9:12:47   
eva1
Oj!

Evo mi smo še vedno bolni...vročino ima tudi do 40, res je revca...komej jo zbijm, pa čez par ur spet in spet...nimam pojma, danes je 3 dan, če bi bila 6 otroška bi mogla danes tem. padt, pa nč ne kaže...prejle je spet mela 39.3..greva jutri k zdravniku če ne bo bolje! Luka pa je šel po dolgem času v vrtec...je tak mir domauser posted image ,samo upam,da ne bos pšet kej dam prinesu...eh ja, res sem že čistuser posted image user posted image user posted image spimo itak bolj tako...že tko sem bedela od 2-4h, ker je bla mala tko boga...pol pa lih učke zaprem...pa Luka mami dej mi ladoleda(sladolela)...ni treba govort vrjetn kok sem popizdila...tamal pa je tut v trenutku utihnil...ma bo že...zdej pa šibam k Alji...se že nekaj uglaša!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?