Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? 22.1.2007 11:19:54
Anonimen
Kaj to pomeni kmalu?? Ker menstruacije po porodu lahko nimaš tudi leto ali več, to pa ni prekmalu za zanositev. In ja, lahko se zanosi, ko še nimaš menstruacije.
RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? 22.1.2007 12:04:28
katis
Zanosiš seveda lahko pred 1.menstruacijo. da lahko dobiš M moraš seveda najprej imeti ovulacijo in če je splet okoliščin takšen, laho 'zadeneš' že na 1. ovulacijo. Torej M sploh ne bo
Kar se pa razlike med otroci tiče - imela sem sošolki, ki sta bili mislim da 10 ali 11 mesecev narazen, v razredu v OŠ pa sta bili skupaj. Kot dvojčici. In sta bili prav face.
Sama si definitivno ne želim prevelike razlike - midve s sestro sva 7 let narazen, imam pa vedno občutek, da bi bilo veliko bolje med nama (v obdobju pubertete), če ne bi bili več kot 4 leta narazen.
Svakinja pa ima 2 s 17 mesecev narazen. Prijateljica pa malce manj kot 2 leti. Pa so vse zmogli. Morda rabiš na začetku malce več pomoči (npr starši) ampak na koncu se ti pa naenkrat vse umiri. Poleg tega pa sta si malčka tako lahko boljša 'komerata' pri igri, saj sta si bližje na razvojni stopnji in se tako tudi raje igrata drug z drugim... zato kar pogumno!
RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? 23.1.2007 18:54:23
hejdi
Ja je možno. Sama sem dobila M že po šestih tednih, po obeh porodih. Obe sem polno dojila. Drugič sem zanosila, ko sem prvo še dojila. Med njima je 20 mesecev.
Poznam pa tudi par, ki ima med otrokoma razliko devet mesecev. Mamica je prav tako dojila.
RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? 24.1.2007 9:56:26
ribi06
Jaz sem zanosila 7 mesecev po porodu, pa sva se polno dojila, je pa res da sem že trikrat dobila menstruacijo. V začetku nisem vedela kaj bi, sedaj pa že 3 mesece noseča in vidim samo prednosti v takšni razliki let, le pomoč si bo potrebno najti za kakšno leto. Lep pozdrav
RE: Noseča (pre)kmalu po porodu? 26.1.2007 13:18:09
hejdi
Bravo, bravo!!!
Imas isti datum, kot bi ga imela jaz, ce ne bi prislo do SS. Delamo naprej . Babic in pomoci nimamo, pa se kar dobro znajdemo. Vcasih je veliko kricanja, se vec pa je smeha in skupnih norcij.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?