|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako ste prenehale dojit ?
13.3.2007 10:41:09   
Andy13
rainbow, hvala za odgovor. Potem ne bom nič probala s flaško. Mislila sem jo tudi sama uspavati, pa bo sigurno kakor praviš, oči uspešnejši. user posted image  Težje je to, da bi zaspala v svoji posteljici, ker je navajena zaspati v naši, pa tudi oči, ko jo uspava, se uleže z njo in jo boža in jo potem prenese v njeno posteljico. Mislim, da pri uspavanju oči ne bo imel problemov, ker če ve, da mene ni (npr. 2x na teden me ni, ker sem ravno na tnz-ju) potem brez problemov zaspi. Sigurno bo pa uspavanje težje, ker bo vedla, da sem doma. Mah, bomo že. Najprej moramo tole nočno ukinit, da začnemo spati. Potem pa bom še pred spanjem, na koncu pa še dnevno.  

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako ste prenehale dojit ?
13.3.2007 22:22:35   
solatja
mi se zdej odvajamo od nočnega dojenja, stara je pa 8m. nisma mogla več, ker se je zbujala ob 2h, pol pa kr ob 5h, pa še ob kakih 6h pa pol, ko tata vstal, skratka, v drgem delu noči kr naprej... smo začeli v petek s tem, da je bil tata "dežurni": sama nisem vstala celo noč. ko se je zbudila, jo je dvignil, uspaval na rokah in potem še v postelci, da je zaspala. in prvo noč je jok trajal 1h, drugo noč 20 min, tretjo noč se je kr naprej zbujala (od ene pol 2h pa do 3h je trajal maraton), četrto noč je prespala celo!! user posted image user posted image user posted image (bomo vidli, kako bo danes user posted image ) brez ponujanja flaške! aja, pa odkar jo odvajamo od nočnega dojenja, mamo tud podnevi več ritma in manj dojenja, je pa res, da zvečer zaspi na prsih (tega ji zaenkrat še ne mislim vzet!), čez dan pa ne.

aja, pa spi v svoji postelci, zdej redno!


< Sporočilo je popravil solatja -- 13.3.2007 22:23:15 >

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako ste prenehale dojit ?
13.3.2007 22:34:33   
Anonimen
Prenehala? Čez noč. Mičica je pozizala svojo rundo, šla na avion, mami pa v službo. In to je bilo to.

Pa čez teden dni sem se zahvalila ne vem kateremu Bogu za tako prilagodljivega otroka.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?