|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
25.9.2009 11:26:35   
Isabelle
A ve katera mogoče kolk stane 3D UZ pri dr. Antonič Babnik v Dravljah?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
25.9.2009 12:15:56   
Šaki
jah ne vem jz sem bla na 4d pa je blo ful noro.bi šla spet če bi blauser posted image

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
25.9.2009 13:02:09   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl
...jz sem bla na 4d pa je blo ful noro.bi šla spet če bi blauser posted image


enako. 4D rules in še ful stvari lahko v detalje pregleda.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
28.9.2009 17:13:44   
Anonimen
moje mnenje je sicer tako, da če imaš možnost le pojdi, midva pa imava trenutno še toliko stroškov, da si nikakor ne moreva privoščiti še samoplačniških pregledov. Bila sem sicer na NS pri dr. Strahovi, ki jo moja ginekologinja strašno promovira (pomoje si potem delita % če mene kdo vpraša), pa sem bila zelo zelo razočarana. Rezultati so bili sicer dobri, vse skupaj pa ne vem če je trajalo celih 10 minuser posted image , tudi potrudila se ni, da bi pogledala spol ali kaj takega... skratka če bi jaz zaslužila 60€ v 10. min bi blo fajn jauser posted image
Potem pridem na  pregled k svoji G in mi spet forsira to dr. Strahovo, pa kok je fajna, pa kok ma hude aparature, pa da nej se pri njej za morfologijo in za 3D  zmenim...pa jst tko flegma rečem-kaj a ni morfologija v okviru rednih neplačniških pregledov? Pa ona tko:  ja seveda je, samo mi to tko bolj na hitro pogledamo in imamo zastarele aparature in smo nekje 60%, dr. Strahova ima pa najmodernejše aparate in je tudi do 80% v ugotavljanju napak...blabla...nisem rekla nič, mislila sem si pa svoje. Da tako očitno promovira nekoga je pa res too much.
Mojo sošolko je ta ista G vseskozi pošiljala k Strahovi na samoplačniške preglede-zmetala je ne vem kolk keša...skratka živa nategancija!
Kar se mene tiče mi imajo v ZD za narest dobro morfologijo-saj navsezadnje plačujem zdravstveno zavarovanje, ne pa da zasebniki služijo na naivnih nosečnicah.

Aja, pa še nekaj, ko sem se že ravno razpisalauser posted image ...od sodelavca žena je sestra pri neki G v Ljubljani. Ko sem sodelavcu omenila, da grem na NS, mi je čez kak dan rekel, da zakaj sem šla pa na NS, saj sem vendar stara 24 in ne 35 let-sta se baje z ženo pogovarjala...tko da je to čisto isti šmorn kot ostalo...preden sem šla na NS, sem tudi premišljevala-kaj če izvem, da imam ne vem...1:10 da bo imel moj otrok kakšno od napak...splava ne bom šla delat-torej se bom po nepotrebnem sekirala že 6 mesecev prej...samo to.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
23.10.2009 12:46:31   
alex17
midva sva šla v Postojno in je bilo prav super, si je vzela ginekologinja čas in vse razložila in izmerila organe, pa veliko lepih slikc in filmčkov naredila na CD. tako da JA, se splača! user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
23.10.2009 12:55:23   
resnično srečna
no pa še moje mišljenje...moj G me je poslal na drugo mnenje morfologije in sem se kar k dr. Strahovi prijavila in povedala, da bi rada še 3D...

čakala sem sicer kar nekaj časa ampak s eje splačalo...gospa se je zelo potrudila...kake pol ure lovila mojo miško, da jo je lahko posnela...temeljito pregledala srček in vse pretoke, povedala vse zelo natančno...posnela vse skupaj na CD...tako da si lahko filmčke in slikice lahko skupaj vrtimo še sedaj ko ima moja miška že leto in pol...

jaz pravim tako...če ti je do tega, da vidiš svojega otročka...da imaš nek spomin, da se ti zdravnik tudi posveti in ti ti stvari razloži je vse skupaj fino...

lahko je pa tudi eno veliko razočaranje, če je otroček tako obrnjen, da ga v bistvu ne moreš dobro videti ali pa da se skriva (moja je stalno na obrazku imela rokici)...zdravnik pa nima potrpljenja loviti malega kobacača in čakati na pravi trenutek...

v glavnem presoja je pa na vsaki posebej...

NS pa ni tako brezvezna preiskava...sploh če nočeš, da imaš kasneje slabo vest...


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
25.10.2009 18:24:16   
spella
Hmmm....koliko pa pride 3D uz, če smem vprašat. Kokr sem zdejle brala je od 60-80 €??? Men je sestra pri dr. Strahovi rekla da je 120??

Sicer so me pa tam tudi mal okrog prnesl za presajalni test. Sem mela od NS kar v redu rezultate, vsaj rekla je, da so glede na mojo starost (30) ok /Trisomy 21-1:14353, Trisomy 18- 1:45726, Trisomy 13 1:143765, NT 2,2 ampak je rekla, da glede na to da imam doma že 2 zdrava otroka, bi me dala še na presajalni test. Ker me je kar mal zaskrbelo na pregledu sem seveda privolila in dodatno plačala še 40€ (NS 60€). Doma sem pa pregleda mal stare NS prejšnih dveh in ugotovila, da sem imela slabše rezultate in takrat nisem šla na presajalni test (otroka sta hvala bogu zdrava). Saj mi ne bi bilo škoda tega denarja, vendar test še vedno ni 100%, da b rekel bom dal pa bom pomirjen, da bo sigurno vse OK.
Tako, da sem kar malo razočarana, da sem se pustila takole okrog prinest user posted image . Sploh pa ko je rekla, da na mojo starost...me je že rs stisnl...ker se sploh ne počutim še tolk grozn starauser posted image .

Zdaj pa ko vidim, kolk so drugje 3D UZ me pa pogreje...ali gre za napako?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
22.11.2010 18:43:00   
klaudijaa
mene zanima če ima kera naslov,telefonsko za 3D okolica Murska Sobota Maribor,...
lepo prosim!!!!!!

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
7.9.2011 16:49:59   
vijolica2
Pozdravljene,

Mene pa zanima kdaj se lahko gleda 3D-kot morfologijo? In koliko stane? Sicer sem že imela pri svojem G morfologjo ampak bi še eno potrditev. Sem pa trenutno v 22T. Prihajam iz okolice KK-če je kje kaj v bližini??
hvala

(odgovor članu klaudijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: 3D ultrazvok - se splača?
14.10.2011 10:47:25   
girly
za 3D UZ je optimalni čas med 24 in 28 t nosečnosti, takrat lahko nareidjo tudi morfologijo ploda, ki pa se jo dodatno plača seveda.


_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?