Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Bruhanje se je zaenkrat končalo, slabosti so še po malem kakšen dan, sedaj pa kraljuje njeno visočanstvo UTRUJENOST.
Ne vem če je to normalno, ampak jst cele popoldneve prespim - v povprečju po 3 ure. A še katera tko? Sicer imam malo nizek pritisk in če kaj preveč telovadim okoli se mi kar vrti... Ampak 3 ure, to je pa vseeno malo preveč. Pol zvečer okoli 11 pa spet spim ko medvedek. Upam, da bo tudi to kmalu mimo kot slabosti in bruhanje in bom vsaj malo več življenja od mene.

A ni to fajn
!
pripravil za večerjo ribe, take kot po navadi, fino začinjene ... Men so pa tko smrdele, da sem jedla zelenjavne ribe iz konzerve, on pa je pojedu še mojo. In pol sva se utrujena - jaz zaradi nosečnosti, on zaradi polnega želodca - spravla spat ob devetih
..Kje je še to...No, samo se ne sekiram preveč, itak sem full pozitivec v življenju in sem prepričana, da je vse ok
(no, še malo pa bom sama buhteljn
slabost tudi ponoči.Mene vsake toliko špika enkrat na eni drugič na drugi strani in tudi jaz sm se bala kaj je ampak po moje je to normalno,upajmo.Vsem nam želim veliko sreče,da bi vse imele zdrave
p.s. nekaj časa se nisem javljala,ker mije bilo tako slabo
29.1.2007- Torej še padem v oktober kajne. Mogoče vam uidem v november
. V četrtek si je naš kmalu 2letnik pregriznil jeziček. Po neuspelem poizkusu šivanja smo bili že domenjeni za splošno anastezijo in hospitalizacijo