*bubi*
|
Pozdravljene! Pa se končno spet malo javljam. Klaudia, tudi pri nas je zaenkrat , mogoče se bo na ponovni morfologiji kaj videlo. Naročena sem pri 23t, se mi zdi še ravno zadnji trenutek. Ko je začela sestra po telefonu nekaj o sredini julija govorit (ne da bi sploh vprašala, koliko sem ), mi je kar zakuhalo. Jaz vsekakor upam, da bo vse OK in da je bil kriv le slabši UZ. Bubi je ravnokar prebolel eno trebušno virozo, je bil ful bogi, malenkost sem tudi sama skasirala.... Ampak zgleda, da smo se pobrali, jutri ni izbire, bo kar lepo treba v službo. Jaz sem bila 1. v MŠ v ZD Šiška in se mi je zdelo čisto OK. Malo bolj skrajšana oblika, pa nimam občutka, da sem kaj veliko zamudila. Itak sem kar nekaj knjig in revij prebrala, tako da.... Ati je moral bit prisoten na 1. srečanju (porod) in je dobil potrdilo. Mogoče je to rešitev za tvojega, kasija. Zdaj verjetno ne bom šla, za atija pa moram še preverit, če mu v MB velja 2 leti staro potrdilo iz LJ. Če ga sploh še ima Za mamico pa itak ne morejo zahtevat, da gre v materinsko šolo. Si kar predstavljam - niste bili? Ja potem pa tukaj ne morete rodit Živa, čestitke za izpit Lana, tebi pa še malo moči, da se naučiš in da opraviš strokovnega. Mene to še čaka, trenutno odloženo za nedoločen čas
|