Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
in tamale in mi je brezveze vstopnino plačevat!kolumbo j etud rekl ada enebi šla not???torej kako bomo rekle!sobota se bliža?????
.
! Kaj pa drug teden? Kolumbo, sej če te skrbi, da ne boš imela nič več od porodniške naslednji teden, lahko kr na Zbilje u kafič nakažeš....za drug teden
čez dan spijo vsaj eno uro v kosu.....men to ne uspe, pa da se na pol pretrgam! Zdele že godrnja, pa je spala vsega skupaj 25 min
. Bogi moj mižek. Je bil pa zdej ene tri dni grozno siten. Ne vem kaj ga je matralo, ampak sitnaru je too much. Al bo končno zgornja enka ven pogledala?! Mi je pa včeraj sma gor na ležalnik splezal. Sej niti ubesedit ne znam no, stal je lepo gor na svojem ležalniku in se smejal in igral z listkom k dol visi, mene je pa skor sezulo. Drgač mu je pa zdej glavna vaja iz stoječega položaja nazaj dol se spravit