ribicau
|
Alo! bravo babe za zgornji seznam. Mi imamo atija doma na dopustu, pa sem šele zdele vidla kaj ste naredile. Naša lahkokategornica Eva ima trenutno ene 7kg (jutri zjutraj jo bom stehtala in točno povedala) in 67,5cm! Mamica ima 57kg, torej -4kg (pred nosečnostjo 61kg, rodit sem šla z 71kg, sedaj 57kg)! IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Mi imamo 2 obroka...sadnega in zelenjavnega...morem si neki umislt za včerjo...kašic kupljenih ne mara....ima katera kakšno idejo, kaj bi mu dala za večerjo? Visnjaaa a si že poskusila samo kakšen navaden rižolino od Podravke? Milupa in Bebivita imajo v svojih kašicah ponavadno že kakšne sadne dodatke, mogoče če bi mu dala navadnega....a si že poskusla? Naša Eva ga ima ful rada. Jaz pa rabim kakšen nasvet glede sadja, Eva ga nič kaj preveč nima rada. Zelenjavo obožuje, sadje pa tko, tko! Atena777 ja jaz Evi dajem rižolino, pa ni nič boljše s tem polivanjem. Bom vprašala še P, ko bova imeli 3. cepljenje, če bo kej pametnega predlagala! Še glede čokolad in kornetov....hm, jaz pa nič ne smem, ker je Eva alergična na kravje mleko in je v vsej čokoladi ponavadi mleko v prahu, sirotka...bla, bla, bla . Sem pa ugotovila, da lahko papcam indijančke , tiste iz Hoferja, ko so pakirani s temno čokolado. Te pa lahko vse pojem, samo spodaj piškot moram pa pustit, ker je margarina al nekej tacga notri. No glih za silo je. Aja, pa tud sorbet lahko jem, samo ga je pa zajeban dobit .
|