Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je stara 7,5 mesecev. Je zelo slabo. Pri svoji starosti tehta malo manj kot 8 kg in je velika 72 cm. Res ne vem kaj naj naredim. problem je namreč ta, da ji GH ni v slast. Ko prebiram kako vaši
. Naša mala ne samo, da ne mara GH tudi mleka vedno manj pije. In sicer najino hranjenje poteka takole: zjutraj ob 6.30h dojenje oz, flaška mleka (če spije 120 ml smo zeloooo srečni), ob 9 sadna kašica (nikoli še ni pojedla več kot 40 ml), sledi flaška mleka ob 11h (spet le 100-120ml), nato poskus kosila npr. brokoli, kuskus in piščančje belo meso (3 mogoče 4 žličke) nato mleko, ker ni nič pojedla (npr. 70 ml), ob 16h za malico skutica (spet le 30 ml) in končno večerja, ki pa je edini obrok, ko se res naje in še to le mleko (210 ml). Ponoči pa se tudi še doji 1-2X. 
).
( tudi 7,5 mesevev)je tako,nikakor mu ne gre gosta hrana.Ravno danes sem o tem povprašala pediatrinjo in mi je predlagala sledeče: na krožnik mu daš različno hrano npr, kuhan korenček-na dobno narezen, ravno tako meso..in potem naj sam proba jesti z rokami in boš videla kako mu bo šlo.Zraven njega jej tudi sama, probajta se mal zabavat, da mu bo hranjenje zanimivo.Mi bomo poiskusili jutri in upam, da mu bo šlo.Srečno tudi vam.
Pa še zraven je bilo treba peti pesmice, mahati s knjigicami, itd..