ronja
|
???? Pa kdo sem jaz, da mu mam karkoli za dovolit??? Saj je vendar odrasel človek! ne bi mu "dovolila", da se drogira, hehe, oz. bi ustrezno ukrepala - šla, ampak prijateljica, lepo te prosim, kaj bo pa ta naredila slabega? Če jaz nisem dosti ziher v to, da ma rad mene in nobene druge tako močno in na tak način, potem je čisto vseeno, ali ima prijateljice okoli ali ne, v nobenem primeru ne bova ravno srečna - in obratno, seveda... Nikakor si ne bi pustila odrejat, s kom se smem družit in s kom ne. pa recimo, da nisem apriori proti ženskam, potem on meni po tej logiki ne bi dovolil met kogarkoli - prijatelja ali prijateljice... Jaz ga spodbujam, naj ima prijateljice, prej ni imel nobene, potem je delal v ženskem kolektivu in so ga sodelavke oboževale - itak, saj je fejst fant, drugače ga tudi jaz ne bi hotla . Zdaj ga pogrešajo in mu skoz težim, da naj se kaj dobi z njimi. Meni se zdi škoda vršt en lep odnos stran. On je bolj zapečkar, se mu ne da letat po lokalih, domov jih pa noče vozit, da se ne bi matrala s kuhanjem. In ko je končno šel, je bil dobre volje, ker je človeku vedno toplo pri srcu, ko čuti, da ga imajo drugi ljudje radi. Zakaj bi mu to hotela vzet? To je dobro za njegovo samozavest in posledično za najin odnos... Pa tudi če bi gledala čisto sebično (kar ne), se mi zdi, da je bolj pametno, da mu "dovoliš" met prijateljice in veš, s kom se druži kot pa da mu "ne dovoliš" in mora on to skrivat. Potem pa pridejo laži in nezaupanje... ma tega si pa res ne bom na grbo nakopala! Če bi se vsak dan hotel videt z eno in isto prijateljico ali bi imel zanje več časa kot zame, bi pa seveda posumila, da nekaj ni v redu. Ampak zadnje, kar bi naredila je, da bi se šla z njo kaj menit. Za moje pojme ima ona vso pravico osvajat mojega fanta, če ni ravno moja prijateljica, recimo, ker če je med nama vse ok, itak ne bo nasedel. meni je všeč, da si lahko poveva, kako naju je kdo osvajal in še bolj všeč to, da veva, da revež/ica ni mel/a šans... On je toleriral moje prijateljevanje z bivšim... Sem nehala, ker bivši ni hotel bit samo prijatelj... Fanta je bil sicer včasih ljubosumen, ampak ni nikoli niti malo nakazal, da je, kaj šele, da bi mi kaj prepovedoval! Zato me pa danes ima, sicer bi mu že zdavnaj ušla! In sem mu zvesta;)
|