Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 15:21:10
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Tinkamiška,hvala ti na lepih željah! Pika, tebi pa hitro okrevanje!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 16:05:01
|
|
|
|
koala
|
OOO Pika , v mislih sem z tabo. Najraje bi se kar v LJ pripeljala te objela in polubčkala. Drži se prijateljica, jaz pa mislim nate in tvoje
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 16:23:38
|
|
|
|
Špelka
|
Oh, ne no, Pika! Tudi meni je žal. Samo dobro pa je, da je tokrat kar nekej ! Ki jih boš verjetno že drug mesec dobila v varstvo! Drži se Pika, in naj ti HS nitro popusti!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 18:40:58
|
|
|
|
sayuri
|
Se spodobi, da tudi pod to temo zapišem, da grejem od danes naprej dva . Sem ful vesela in polna energije . Ne da se mi še enkrat pisat - saj vem, da berete tudi temo majčice/junijčice . Hvaležna sem vsaki od vas za vse misli, pestke, poljubčke, objemčke.... Hudo mi je za piko74 , saj sem res celo dopoldne mislila nanjo Mogoče samo še to - nekaj časa sem na tej temi Za nas kar redno sodelovala pod srugim nickom (Kristina). Mogoče se me katera spomni. No, tisti nick sem spremenila v St.Ina in sem že stara članica RRja. Na forumu Upajmo skupaj pa že nekaj časa sodelujem kot sayuri in bom to ostala še kakih 14 dni , dokler ne zagledam plusek . Potem se boste pa morale navaditi na moje novo staro novo ime . Hvala še enkrat vsaki posebej
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 19:44:40
|
|
|
|
Jančika_
|
Ti ti ti, sayuri !!! Sploh te nisem pogruntala . Držim pesti . Pika - !
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 19:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74, Sayuri, držimo pestke za !
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 20:05:06
|
|
|
|
emaa
|
O sayuri= Kristina želim ti, da se prime, da bo imel Filip družbo (saj je Filip, če se prav spomnim).
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 20:26:56
|
|
|
|
sayuri
|
Jep, Filip je moj prvi sine No ja...Jančika Nisem hotla ravno na glas razglašat . saj čez nekaj časa bo itak jasno in glasno
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 20:49:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Ti, a veš, da sem te malo imela na sumu enkrat na začetku, ko je bilo nekaj govora o Filipih (se je nekaj mamic Filipov na kupu našlo, ne vem točno, za kaj je šlo), ampak sem potem pozabila spremljati in vohuniti . Res ti od srca držim pesti!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 21:14:13
|
|
|
|
GoYa
|
Joj, pika, upam, da boš čimprej ok in pripravljena na sprejem svojih . Čimprej okrevaj . En kup dobrih misli pošiljam obema (tebi in tvojemu ). Sayuri, za . Glede nicka - sem te pogruntala , ker si tudi na Živi pod St.Ina, pa mi je blo mal čudno. Pol sem pa seštela 1 + 1 . No, soncek.djukelici (pa verjetno še kateri) je sprememba nicka pomagala, upam, da tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 21:18:30
|
|
|
|
Anitka
|
Ja Sayuri ja seveda se spomnim Kristine. Ja upam, da bo tudi tebi sprememba nicka pomagala. Ne vem, če ga še jaz ne spremenim Eh, zdaj bi me pa pogruntale, ker sem že prej izdala Vglavnem jaz bom držala pestke z vsemi štirimi, da se bosta obe pri tebi tako udomačili, da bosta kar ostali. Srečno!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 21:18:45
|
|
|
|
Marina_
|
Pikica naša
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 31.5.2007 21:50:43
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa No, soncek.djukelici (pa verjetno še kateri) je sprememba nicka pomagala, upam, da tudi tebi. Goyči, sej te firbec ne matra, a ne? Morda je prejšnji zvenel lepše, kot tale;pri katerem si še jezik zlomiš ampak m je resnično prinesel srečo! Naša Pika sporoča,da ji pravzaprav paše tale infuzija, nasiti jo, pa še zobov ji ni treba prat! Jaz zelo zelo navijam zanjo
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 8:59:17
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Goyči, sej te firbec ne matra, a ne? Ma, me je že minu firbec . Važno, da je sprememba obrodila sadove . Pa veš zakaj maš dva v bušiju? Zato, ker je nick sestavljen iz dveh imen . Dobro, da nisi moj.soncek.djukelica al pa moj.mali.soncek.djukelica, ker ne vem, kje bi pol voziček dobila . pika. Smisel za humor je še vedno tu . Važno, da čimprej okrevaš. Pa še to. Včeri smo šle spet poslušat in je pediatrinja spet nekaj slišala (očtino zadnjič ni bila samo muha v ordinaciji). Smo dobili napotnico za LJ za EKG . Sej je rekla, da ni nič takega, ampak nas vseeno pošilja.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 9:41:27
|
|
|
|
koala
|
O GoYa, siskam pestke da bo kljub temu vse tako kot mora biti tvoji princeski. Pika jaz še vedno islim nate, je pa lepo da še vedno hranjaš smisel za humor, to je pol ozdravitve!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 10:48:42
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, Goya, pa res ne da miru! Želim ti,da bo z tvojo mišolino vse v redu in da se stvar uredi,kot je treba! Pošiljam ti za pomoč! Goya,a ti bi meni kar četvorčke podelila! Me moj kar fenta bi rekel: ja žena draga, pa kaj ti misliš,da bom jaz sam delu,da jih bom preživu! Res si dobrodušno,vendar sem čist zadovoljna tudi z dvema!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 11:30:44
|
|
|
|
citrončica
|
Soncek.d.,ti si tak optimist-kadar panike ne zganjaš ,da bi ti jaz tudi 4 privoščila,bi imela vrtec kar doma in polno zaposlitev , seveda pa verjamem,da boš tudi z dvema zelo zadovoljna in tudi tu ti ne bo prav veliko časa ostajalo,verjemi,mam nečaka dvojčka,sta navihančka...!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 13:58:21
|
|
|
|
GoYa
|
Koala in s.d, hvala za pestke in angelčka, da nam bo v pomoč. Drgač pa je pika javila, da ima dva lepa pingvinčka v škrinji . Jaz vem, da bo eden od njiju, če ne celo oba, naslednje leto tekal/a okoli hiše in nagajal/a mami piki in očiju pikotu.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 15:52:20
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Koala in s.d, hvala za pestke in angelčka, da nam bo v pomoč. Drgač pa je pika javila, da ima dva lepa pingvinčka v škrinji . Jaz vem, da bo eden od njiju, če ne celo oba, naslednje leto tekal/a okoli hiše in nagajal/a mami piki in očiju pikotu. z novimi štrikanimi copatki!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 17:40:34
|
|
|
|
pika74
|
O punce... ... sem doma... in ležim ... pa sem k sebi potegnila še prenosnik...in rekla, bom samo pogledala na RR...in reakcija: jokat sem začela ob branju... jokat kot dež ... ...mislim, da prihaja za mano... ...in šele zdaj dojemam, kaj vse je za mano... ...in jokam od ganjenosti, da je na RR toliko dobrih duš, ki mislijo name... ...in jokam od sreče, da je zdaj bolje... ...in jokam, ker je okoli mene toliko pravih prijateljev... ...žal mi je, da je tale prispevek bolj cmerast...ampak... v meni je itak še vedno preveč tekočine zaradi hiperstimulacije... in je vsako odvajanje tekočine še kako dobrodošlo tako: sedaj sem spet na suprefactu (0,6) in to 10 dni, da se stanje znormalizira... v jeseni greva pa po 2 eskimčka Hvala vam za vse! Lp
< Sporočilo je popravil pika74 -- 1.6.2007 17:42:42 >
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 17:53:05
|
|
|
|
Marina_
|
Pika Tudi jaz sem zdaj ob tem postu Upam in držim pesti,da bo v jeseni vse v najlepšem redu!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 18:37:55
|
|
|
|
cmokec
|
Zdaj pa še jaz jokam. Pika, kot sem ti že napisala. Enkrat, morda kmalu, enkrat bo prišel ta dan, ...
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 20:02:52
|
|
|
|
koala
|
Pika samo da si vredu, no bolje pravzaprav. Stiskam pestke, da se čimhitreje do konca porihtaš. In jesen bo vajina, boš videla. samo zate draga Pika.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 20:04:35
|
|
|
|
Anitka
|
Pika tudi jaz jokam s tabo in verjamem, da bo prav kmalu prišel vajin dan, ko bosta ponosno pričakovala vajinega ali
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 1.6.2007 20:18:52
|
|
|
|
GoYa
|
Pika moja draga . Pingvinčka bosta pa z veseljem počakala do jeseni, ker vesta, da bosta dobila najboljšo mamico na svetu.
|
|
|
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.