|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
31.5.2007 15:21:10   
soncek.djukelica
Tinkamiška,hvala ti na lepih željah! user posted image user posted image user posted image
Pika, tebi pa hitro okrevanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
31.5.2007 16:05:01   
koala
OOO Pika user posted image user posted image user posted image user posted image , v mislih sem z tabo. Najraje bi se kar v LJ pripeljala te objela in polubčkala.
Drži se prijateljica, jaz pa mislim nate in tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
31.5.2007 16:23:38   
Špelka
Oh, ne no, Pika! user posted image user posted image user posted image  Tudi meni je žal. Samo dobro pa je, da je tokrat kar nekej user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image  Ki jih boš verjetno že drug mesec dobila v varstvo!user posted image  Drži se Pika, in naj ti HS nitro popusti!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 728
31.5.2007 18:40:58   
sayuri
Se spodobi, da tudi pod to temo zapišem, da grejem od danes naprej dva user posted image user posted image . Sem ful vesela in polna energije user posted image . Ne da se mi še enkrat pisat - saj vem, da berete tudi temo majčice/junijčice user posted image .

Hvaležna sem vsaki od vas za vse misli, pestke, poljubčke, objemčke.... Hudo mi je za piko74user posted image , saj sem res celo dopoldne mislila nanjo user posted image

Mogoče samo še to - nekaj časa sem na tej temi Za nas kar redno sodelovala pod srugim nickom (Kristina). Mogoče se me katera spomni. user posted image  No, tisti nick sem spremenila v St.Ina in sem že stara članica RRja. Na forumu Upajmo skupaj pa že nekaj časa sodelujem kot sayuriuser posted image  in bom to ostala še kakih 14 dni user posted image , dokler ne zagledam plusek user posted image . Potem se boste pa morale navaditi na moje novo staro novo ime user posted image .

Hvala še enkrat vsaki posebej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
31.5.2007 19:44:40   
Jančika_
Ti ti ti, sayuriuser posted image !!! Sploh te nisem pogruntalauser posted image . Držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Pika - user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 730
31.5.2007 19:57:15   
Anonimen
Pika74, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, držimo pestke za user posted image  ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
31.5.2007 20:05:06   
emaa
O sayuri= Kristina želim ti, da se prime, da bo imel Filip družbo (saj je Filip, če se prav spomnim). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
31.5.2007 20:26:56   
sayuri
Jep, Filip je moj prvi sine user posted image

No ja...Jančika user posted image user posted image user posted image   Nisem hotla ravno na glas razglašat user posted image . saj čez nekaj časa bo itak jasno in glasno user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 733
31.5.2007 20:49:19   
Jančika_
Ti, a veš, da sem te malo imela na sumu enkrat na začetku, ko je bilo nekaj govora o Filipih (se je nekaj mamic Filipov na kupu našlo, ne vem točno, za kaj je šlo), ampak sem potem pozabila spremljati in vohunitiuser posted image . Res ti od srca držim pesti!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 734
31.5.2007 21:14:13   
GoYa
Joj, pika, upam, da boš čimprej ok in pripravljena na sprejem svojih user posted image user posted image user posted image . Čimprej okrevaj user posted image user posted image user posted image . En kup dobrih misli pošiljam obema (tebi in tvojemu user posted image ).

Sayuri, user posted image  za user posted image user posted image . Glede nicka - sem te pogruntala user posted image , ker si tudi na Živi pod St.Ina, pa mi je blo mal čudno. Pol sem pa seštela 1 + 1 user posted image .
No, soncek.djukelici (pa verjetno še kateri) je sprememba nicka pomagala, upam, da tudi tebi.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 735
31.5.2007 21:18:30   
Anitka
Ja Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja seveda se spomnim Kristine. Ja upam, da bo tudi tebi sprememba nicka pomagala. Ne vem, če ga še jaz ne spremenimuser posted image user posted image Eh, zdaj bi me pa pogruntale, ker sem že prej izdalauser posted image user posted image user posted image Vglavnem jaz bom držala pestke z vsemi štirimi, da se bosta obe user posted image  user posted image pri tebi tako udomačili, da bosta kar ostali. Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 736
31.5.2007 21:18:45   
Marina_
Pikica naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 737
31.5.2007 21:50:43   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

No, soncek.djukelici (pa verjetno še kateri) je sprememba nicka pomagala, upam, da tudi tebi.

Goyči, sej te firbec ne matra, a ne? user posted image  Morda je prejšnji zvenel lepše, kot tale;pri katerem si še jezik zlomiš ampak m je resnično prinesel srečo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Pika sporoča,da ji pravzaprav paše tale infuzija, nasiti jo, pa še zobov ji ni treba prat! user posted image
Jaz zelo zelo navijam zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
1.6.2007 8:59:17   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Goyči, sej te firbec ne matra, a ne? user posted image    

Ma, me je že minu firbec user posted image . Važno, da je sprememba obrodila sadove user posted image . Pa veš zakaj maš dva user posted image user posted image  v bušiju? Zato, ker je nick sestavljen iz dveh imen user posted image . Dobro, da nisi moj.soncek.djukelica al pa moj.mali.soncek.djukelica, ker ne vem, kje bi pol voziček dobilauser posted image .

user posted image  pika. Smisel za humor je še vedno tu user posted image . Važno, da čimprej okrevaš.

Pa še to. Včeri smo šle spet user posted image  poslušat in je pediatrinja spet nekaj slišala (očtino zadnjič ni bila samo muha v ordinaciji). Smo dobili napotnico za LJ za EKG user posted image . Sej je rekla, da ni nič takega, ampak nas vseeno pošilja. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 739
1.6.2007 9:41:27   
koala
O GoYa, siskam pestke da bo kljub temu vse tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoji princeski.

Pika jaz še vedno islim nate, je pa lepo da še vedno hranjaš smisel za humor, to je pol ozdravitve!!

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.6.2007 10:48:42   
soncek.djukelica
ojla,

Goya, user posted image  pa res ne da miru! Želim ti,da bo z tvojo mišolino vse v redu in da se stvar uredi,kot je treba! Pošiljam ti user posted image  za pomoč!
Goya,a ti bi meni kar četvorčke podelila! Me moj kar fenta user posted image bi rekel: ja žena draga, pa kaj ti misliš,da bom jaz sam delu,da jih bom preživu! user posted image user posted image user posted image Res si dobrodušno,vendar sem čist zadovoljna tudi z dvema!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 741
1.6.2007 11:30:44   
citrončica
Soncek.d.,ti si tak optimist-kadar panike ne zganjašuser posted image user posted image user posted image ,da bi ti jaz tudi 4 privoščila,bi imela vrtec kar doma in polno zaposlitevuser posted image user posted image ,
seveda pa verjamem,da boš tudi z dvema zelo zadovoljna in tudi tu ti ne bo prav veliko časa ostajalo,verjemi,mam nečaka dvojčka,sta navihančka...!!!

Neposredna povezava do sporočila: 742
1.6.2007 13:58:21   
GoYa
Koala in s.d, hvala za pestke in angelčka, da nam bo v pomoč.

Drgač pa je pika javila, da ima dva lepa pingvinčka v škrinji user posted image user posted image . Jaz vem, da bo eden od njiju, če ne celo oba, naslednje leto tekal/a okoli hiše in nagajal/a mami piki in očiju pikotu.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
1.6.2007 15:52:20   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Koala in s.d, hvala za pestke in angelčka, da nam bo v pomoč.

Drgač pa je pika javila, da ima dva lepa pingvinčka v škrinji user posted image user posted image . Jaz vem, da bo eden od njiju, če ne celo oba, naslednje leto tekal/a okoli hiše in nagajal/a mami piki in očiju pikotu.
z novimi štrikanimi copatki!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
1.6.2007 17:40:34   
pika74
O punce...user posted image user posted image ... sem doma... in ležim ... pa sem k sebi potegnila še prenosnik...in rekla, bom samo pogledala na RR...in reakcija: jokat sem začela ob branju...user posted image user posted image user posted image jokat kot dežuser posted image user posted image user posted image ...

...mislim, da prihaja za mano...user posted image user posted image user posted image ...in šele zdaj dojemam, kaj vse je za mano...

...in jokam od ganjenosti, da je na RR toliko dobrih duš, ki mislijo name...user posted image user posted image

...in jokam od sreče, da je zdaj bolje...user posted image user posted image

...in jokam, ker je okoli mene toliko pravih prijateljev...user posted image user posted image

...žal mi je, da je tale prispevek bolj cmerast...ampak... v meni je itak še vedno preveč tekočine zaradi hiperstimulacije... in je vsako odvajanje tekočine še kako dobrodošlo user posted image user posted image

tako: sedaj sem spet na suprefactu (0,6) in to 10 dni, da se stanje znormalizira... v jeseni greva pa po 2 eskimčka user posted image

Hvala vam za vse!

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 1.6.2007 17:42:42 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 745
1.6.2007 17:53:05   
Marina_
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem zdaj ob tem postu user posted image
Upam in držim pesti,da bo v jeseni vse v najlepšem redu!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 746
1.6.2007 18:37:55   
cmokec
Zdaj pa še jaz jokam.

Pika, kot sem ti že napisala. Enkrat, morda kmalu, enkrat bo prišel ta dan, ... user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 747
1.6.2007 20:02:52   
koala
Pika samo da si vredu, no bolje pravzaprav. Stiskam pestke, da se čimhitreje do konca porihtaš. In jesen bo vajina, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate draga Pika.

Nisem vedela

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 748
1.6.2007 20:04:35   
Anitka
Pika tudi jaz jokam s tabo in verjamem, da bo prav kmalu prišel vajin dan, ko bosta ponosno pričakovala vajinega user posted image ali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 749
1.6.2007 20:18:52   
GoYa
Pika moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pingvinčka bosta pa z veseljem počakala do jeseni, ker vesta, da bosta dobila najboljšo mamico na svetu.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.