Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
pozdravljene vse nosečke in mamice mene pa nekaj zanima že četrtič sem noseča ampak mi tale naš drobižek že zdaj dela preglavice
nenormalno me bolijo dojke a je to normalno vem da se vam zdi smešno ampak pri prvih treh nisem imela teh težav hvala za odgovor lep pozdrav
...naredila sem še 2 testa...rezultat enak...
...sem pa v 5 tednu nosečnosti... Kaj mogoče katera ve kaj lahko jemljem proti zgagi, namreč sem imela že prej probleme z zgago in rano na želodcu in me sedaj zanima če lahko vzamem po potrebi kakšen rupurut če katera mogoče ve... hvala
. Očitni znak je bila slabost, sprva rahlo samo zjutraj in zvečer, ko je pa to trajalo cel dan in že kar pošteno, sem naredila test. Ciklus pred tem je bil dolg 36. dni, močni črtici pa sta se prikazali že 31. dan.
:)
. Sama bi se najraj skoz tuširala, ker se skoz neki voham, mam pa tako izsušeno in srbečo kožo, da si tega ne privoščim. Slabo vest imam, ker ne morem jest kvalitetne in zdrave zelenjave. :/ Razpoloženja tudi kaj hitro menjavam, se pa trudim bit čim manj v nadlego mojemu :)