naraščaj
|
Ojla, jaz sem ravno prišla iz Celje. Sem mela pregled pri G. Sem 30t noseča, 1400g težek, z rito obrnjen navzdol (se je od 3D že obrnil nazaj). MV je tud še vredu zaprt. Ker je otrdevanje še vedno prisotno je predlagala, da sem še naprej na bolniški. Dala mi je že napotnico za P. Spet bo treba v laboratorij. Ker nameravam pokoristit še dopust, a moram moji zdravnici reč, do kdaj mi naj piše stalež?? Načeloma rabim stalež do 28.9. pol pa 14 dni dopusta, s 17.10 pa porodniška. Dopoldne sva bila z v MŠ. Blo je kar ok. Jutr mava spet in v petek. je zadsnje čase dost bolj miren, oz gibi so bolj nežni. Na UZ pa je videt vse ok, sicer je nardila tak na hitr, tok, da je vidla kako je stanje. Sem pa vprašala glede tega strebtokoka in je rekla, da načeloma so te bakterije prisotne v/po telesu, so pa lahko pri nekaterih v porastu, ker je otroška koža še tolk tanka, se lahko zgodi, da se okoži - ker je tak majhen procent tega, testiranje ni obvezno. Če se gre samoplačniško stane cca 11 eur, če je pozitiven oz. če je negativen cca 30 eur. Testira se med 34 in 36. t. No zdaj sem se pa razoisala kar za cel dan. Žirafa, to je pa super, boš vidla ti bo kar lažje. Bodi še naprej optimistična. Nam so danes v MŠ rekli, da si celjsko porodnišnico lahk tud ogledamo (ob torkih???). No jaz sem jo dovolj vidla v času srednje šole - praksa. O Tantra vse najboljše za tvoj rojstni dan [image]Naj se ti uresničijo vse skrite želje, predvsem pa ti želim, da Lukec še nekaj časa ostane v tebi. SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKAM Mamuška, drži se. Poročaj če boš lahko, kako je z vama. Držim pesti, da še ne bo treba dodatnih posegov. Se beremo.