naraščaj
|
Dober dan še od mene in eno za vse, ki je še niste spile. Jaz sem bla včeraj v Gracu. Nabavla kar nekaj stvari, vendar ne toliko kot bi pričakovala, ker ni nevem kaka bistvena razlika v cenah. No, Nivein nahrbtnik so v toysu imeli (nov model, starga nisem našla). Splačal se je kupit pamperske, in vlažilne robčke, pa dude, pa prvi komplet flašk od Aventa, in druge drobne propomočke. Pa za nečakinjo sem nabalvla darilo, saj danes praznuje 3 rd. No igrač pa majo ful velik, kr ne morš zbrat. Za obleč sem kupla nekaj v H&M, vendar so vse iste cena kot pri nas. Sem pa zapravljala v Ikei - nekaj za stanovanje (police,...) Pol pa smo hotl it še v Kika, pa je zaprt že ob 18, nato pa v Lutz, pa smo mal zgrešli, zato nisem tam nič gledala. Mojga žicam, da bi drugo soboto spet šla, ker vinjeta še velja. Bomo vidli. Moj je šel na trgatev k moji sestri (majo kr velik vinograd), popoldne pa k drugi sestri na praznovanje njene hčere. Jaz pa mal bluzim, tam me že cel teden gleda kup cot, pa me ne prepričajo, da jih grem speglad. Mogoč jim zdele rata. No se beremo.