naraščaj
|
Ojla, Punce, jaz vam povem, da tole kar pa se tile krovci grejo je pa že višek. No spet jih ni. Baje se jim ne splača pridet, ker bo jutr itak dež in za en dan ne bodo hodli. Halloo. Lahk bi pa v soboto in nedeljo pa včeraj in danes pa jutr dokler bi vreme zdržalo nardili že dokonca, pa bi pol mel fraj ko je dež. Jaz sem tut mogla kdaj med vikendom v službo al pa podaljšat, ko je blo kaj izrednega. Zamujajo že za 25.dni oz zaključeno bi moralo bit 2o.9. Oni pa še začeli niso. Zdaj me pa že resno panika grabi. Jezna sem ko sto . Pol jih pa spet moj posluša kot, da je on kaj kriv. Pa ni. ko si vezan na izvajalca in še stanovansko kot posrednik in se ne morš sam dogovarjat. Sam da bom jaz kdaj mela svojo bajto in bom sam svoj gospodar. Ja pobožne želje. Zdaj pa resno razmišljam, da bi vseen začela cotke prat za , ker tole se lahk vleče v nedogled in mene kaj prehiti. Jih bom pa kr v dnevno spravla v eno omaro ta čas. Kja pravte, al naj še vseen počakam???? No je včeraj vsaj poslco pofarbal do konca. No, sem se mal izkašljala, je kar boljš. Vsaj me lepo boža in pozdravlja. Sem tok vesela, da je vreedu. Jaz tut komi čakam, da mam drug teden pregled, da ji pojamram, glede mojih bolečin pod rebri, ker je tole pa že neznosno. Mi gre včasih kr na , ko me tok štihne, da mi skor sapo vzame. Sem včeraj sosedo srečala, ki je noseča 4ič in je mal mljaša kot jaz(bo 27), pa se odlično počuti, hodi v službo poleg trega pa skrbi še za 3 male fročeke (najstarejša bo 5 najmljaši bo 2leti). Prav občudujem jo. jaz pa tak zjamrana. Po ewni strani komi čakam, da bo november tukaj in dobim moj mali zakladek v roke, vmes bi pa oktober kr prespala (preskočla, da se vse potrebno samo opravi). . No tolko za enkrat. Sem mal zabluzla.