dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja kdaj jih boste dale v stolčke???kakšne ste kupile??? naša gre čez tri tedne v stolček!odločam pa se med maxi cosi in concodr tistega kaj gre potem tudi v jahača Meni se to zdi absolutno prezgodaj (tudi če bi že imela teh 9 kg), ker glavica in otrok niti zdaleč ni še stabilen za sedenje (predstavljaj si potem otrokov vrat pri morebitnem trku). No, razen če bi imela tak stolček, ki ga lahko obneš v obratni smeri od vožnje. Sina smo dali not, ko mu je malo manjkalo do 9 kg, imel pa je 7 mesecev (postavljal se je že na noge), pa smo ga mogli še malo podložit (btw - kar pa ni v redu, vem). Ampak smo lupinico mogli vrnit, za 1 mesec pa nismo hoteli kupovat nove, pa smo naredili nekako zasilno. V glavnem, se mi zdi, da je bilo še vedno malo prezgodaj. No, sedaj mamo tudi izposojeno lupinico in jo bomo mogli vrnit, ampak si bom izposodila drugo za vmesni čas ;). Hudič pa taka mati, če bi vedla, da bomo imeli toliko komplikacij s to lupinico, bi kupla novo in the first place. Mogoče za tatretjega . No, zato pa ne bomo neki šparali pri stolčkih, sin ima Römerja kinga (Römerji so bili vedno najboljše ocenjeni, smo pa nihali med tem in Maxi cosijem), pa mi je ok - btw a mogoče katera ve zakaj jih v novih testih (lanskih) niso testirali sploh? Aja, kupli smo ga pa v Nemčiji, preko spleta, pa nam je prišlo krepko cenej, kot pri nas, s poštnino vred - je pa res, da so tudi tu kar redno v akcijah. Ampak, če poznate pa koga, ki bi ga vam dol prpeljal (in odpade še poštnina), se lahko naše akcije skrijejo, je res tolk cenej, bi rekla na pol od naše redne cene . Lopovi slovenski izkoristijo kjer le lahko. meaa - najlepša hvala, deluje. Tanartaboljša si. - tiste, ki se učite, pišete diplome,.. danes, se vam pridružujem tudi jaz. Bom zdej pisala seminarske, za izpite pa rezerviram september. Čestitke vsem mini slavljenčkom Služba kliče - zizilandija, da ne bo pomote p.s. sem zamudila vlak, pa je še malo zaspala ;) tinaaja mega darilo. izvorne celice - jaz sem se zato zanimala pred malo več kot dvemi leti, ker ima moj namreč eno obliko mišične distrofije (pa dedno je) in ima vsak od najinih otrok pač 50%, da to skine . Ampak takrat mislim, da pri nas še niso shranjevali, si mogu nekje v tujini zrihtat, pa to je blo samo za 5 let. Te "naše" bolezni pa se ne odkrije tako hitro (oz. otrok še ne zboli tako zgodaj), no, razen če bodo raziskali še več genov. Enkrat že. Pa se mi nama je zdelo takrat nesmiselno it v to, zdej pa se nisem nič na novo zanimala . No, če bom še kdaj , bo veljalo razmislit, do takrat bo še ohoho novosti.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.6.2007 15:43:58 >
|