|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.6.2007 9:40:39   
Pikca
Pa še: čestitke Ana, Lilu in Lan!!!!!!!!!

In seveda Tinaaja za obletnicouser posted image (malo z zamudo - sem šele zdele prišla na čisto z branjem.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.6.2007 10:29:06   
Taya85
cao!

smo že iz UZ, res nam je Linika celo štalo (sračo) naredila. Se je pokakala po čez in počez in še enkrat počez in to še preden smo sploh noter prišli, še dobro, da smo imeli za preobleč sabo, no pol smo jo previli, jo nesli na UZ, kjer nikakor ni hotla bit pri miru jo je mogu P za nogice držat (tok je bla dobre volje, da je kar brcala in brcala). No nekako smo dal pregled čez in je uredu user posted image  (uradni izvidi pri P drug teden). No in ko sem ji rito mazala s hladilnim mazilom Linika lepo celo nogo v kremo pomoči, jo brcne, da zleti na tla, da sem ji mogla še nogo umivat user posted image , mislim celo komedijo smo imeli. Ko smo prišli ven smo še kapo iskali in po poti do avta izgubili slinček user posted image , smo SMOTANI ni kaj.
Linika zdaj pridno pančka, mami more pa celo bajto pospravt user posted image

Papa

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.6.2007 11:09:05   
tinaaja
taya, cestitke za vse danasnje podvige user posted image user posted image user posted image

mini slavljenci vse naj naj user posted image user posted image

simonka, midva tud ze razmisljava o kaksnem grand avtu user posted image ampak sele ko bo druga bebica na svetu.

tejcica, ja migrene, glavoboli, znana zgodba user posted image user posted image user posted image to je res toook hudo

midve bova kar doma, ker je zunaj nooorooo vroce, upam, da gremo popoldne na sprehod. sva dopoldne imeli mami in teto na obisku. nasa kuza je imela spet neke prebavne motnje, a je ze bolje. aja, dobila sem darilo za dragaga za obletnico user posted image zdaj kujem nacrt, kako mu ga dat user posted image user posted image jaz mojega dobim jutri, me zanima, kaj si je zmislil tokrat user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.6.2007 11:40:29   
Anonimen
Čestitike vsem današnjim slavljencem, pa z zamudo še vsem iz pred parih dni.

No, mi smo bili na S. Primorskem in smo uživali na mini dopustu, konec meseca bo tist ta velik dopust, pol pa ga bomo zaključili še s krstom 8.7.  Pri nas nič novega... krčki se nas še kr držijo... včeraj je bilo sploh pestro, ker sem prejšnji dan jedla pizzo z gobicami in je prdkal in se zvijal cel ljubi dan. No, v avtu je pa nazaj v Lj spal celi dve uri, tko da bomo šli večkrat kam z avtom. Smo pa mi včeraj imeli na S. Primorskem lepo vreme in ko pridemo v Lj pa dež... ampak je vsaj danes sonček.

Tinaaja, mogoče si že povedala, pa sem spregledala... kaj si mu pa kupila za obletnico (mene čez par mesecev tudi čaka 1.obletnica). Pa čestitke!

Lp

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.6.2007 11:59:04   
tinaaja
Tinaaja, mogoče si že povedala, pa sem spregledala... kaj si mu pa kupila za obletnico (mene čez par mesecev tudi čaka 1.obletnica). Pa čestitke!

povedala sem na srecanju, ostalim pa popoldne.. sicer moj pravi, da mu se na misel ne pride te babje cveke brat, a nikol se ne ve, pa nocem pokvarit presenecennjauser posted image hvala za cestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.6.2007 13:01:16   
Dajadada
Draja, vam jo je pa res vreme zagodlo. Pa saj si bo možek že še vzel čas za vaju in za en dooolg sprehod. Bravo za Živo in blatno kopel.user posted image

CV105, jaz tudi mislim, da ni čisto nič narobe s spanjem na hrbtu. Po svetu priporočajo spanje na hrbtu, pri nas pa na boku...ne vem zakaj. Naš se tudi takoj prekotali na hrbet in ga sploh več ne obračam. Sem pa opazila, da se lažje umiri na boku, tako da ga dam spat na bok in ga podložim, kasneje ko tudi podlogo zrine, pa jo raje umaknem in se zlekne na hrbet.

Amy, upam, da je Ela pančkala ponoči in da je mamica naspana in spočita.user posted image user posted image user posted image

Skačica, a so normalni, da vprašajo, če mala ponoči jokauser posted image . Take bi kar ....user posted image  No fino, da ste našli prosto sobo in se imeli fajn. Jaz sem jo tudi dostikrat kar mahnila na dopust z možekom ali kolegicami in šele tam iskala prenočišče. Včasih je res kriza, predvsem v glavni sezoni.

Mali je lačen, šibam, pa potem nadaljujem. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.6.2007 13:09:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

povedala sem na srecanju, ostalim pa popoldne.. sicer moj pravi, da mu se na misel ne pride te babje cveke brat, a nikol se ne ve, pa nocem pokvarit presenecennjauser posted image hvala za cestitke

No, bom počakala do popoldne, sam si tko skrivnostno napisala, da sem mislila... hmm.... povem popoldne po tistem, ko sama razkriješ kaj si mu podarila, da ne bom preveč mim vsekala...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.6.2007 13:28:58   
Pikca
tinaaja, tud mene firbec matra, bomo popoldne vse rr čekiraleuser posted image

sezam, ste imeli pa res prijetno-naporen vikend. a se ta teden kaj dobiva, jutri bo sicer spet dež...

draja, sem šele danes prebrala, kakšno ste imeli s kakanjem, jaz bi se ful ustrašila, sem vesela, da je zdaj v redu.

marele - zdele sem šla po pošto in mal preletela reklame - v Arielu imajo v akciji za 50 eur hauckovo marelo, v Leclercu pa tudi eno marelo in voziček Brevi Grillo - mislim, da je to ta, ki ga je Soncek78 hvalila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.6.2007 13:32:48   
Dajadada
*Sonchek*, lepo, da si spet z nami in da je najhujša žalost mimo.

Tinaaja, jaz sem tudi firbčna glede darila. Me veseli, da sta se imela lepo na praznovanju obletnice...itak, a ne. A ni super praznovati, ko se imata dva rada pa še ljubezen je bila na(d)grajena z malo štručko Brino.user posted image

Jjasna, so dobrodošli takile mini dopustki, kajne. A pri vas se pa še kar bojujete s krčki? Po čem pa tamaučka zvija?

Žabika, si še vedno na dopustu? Uživaj!!!!!

Taya85, vaša Linika pa zna poskrbeti, da vam ni dolgčas.

Naomi, a ti bi pa o gobelinih debatiralauser posted image . Ja, ja jaz sem nekoč pred davnimi časi celo naredila enega majhnega. Nimam pojma kam je zdaj izginil.

Prej sem med prvimi linki na najdiju zasledila tole http://www.neocelica.si/ - shranjevanje izvornih celic. Ne vem, če smo kdaj debatirale o tem kot nosečke. Kaj menite? A bi se katera odločila za to oz. se mogoče je?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.6.2007 13:35:26   
tinaaja
tinaaja, tud mene firbec matra, bomo popoldne vse rr čekirale

user posted image user posted image saj ni nic tazga... da ne boste pricakovale ne vem kwa, gre se bolj za moje veselje, ker vem, da je ful zapalil za to zadevo in se jaz veselim njegove reakcije user posted image No upam, da bo odlicna reakcija in veselje user posted image pa dobra uporaba pol user posted image

Pri nas pa sosedi nekaj vrtajo in vse bobni user posted image Brina spet spi user posted image Me bo se skrbet zacelo, kernaj bi bilo tko, da otroc na zacetku ful spijo in pol zmeraj manj, pri njej pa je ravno obratno user posted image No meni cisto pase, njej pa tud, ker je pol ful dobre volje.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.6.2007 13:37:42   
tinaaja
Prej sem med prvimi linki na najdiju zasledila tole http://www.neocelica.si/ - shranjevanje izvornih celic. Ne vem, če smo kdaj debatirale o tem kot nosečke. Kaj menite? A bi se katera odločila za to oz. se mogoče je?

definitivo, ce bi bila v druzini nevarnost/nagnejnost za razvoj bolezni, ki je s temi celicami ozdravljiva. Ni pa receno, ce ne bo to postalo nekaj vsakdanjega cez par let... 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.6.2007 13:55:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

A pri vas se pa še kar bojujete s krčki? Po čem pa tamaučka zvija?

Mah ja... ne vem po vsem čem ga zvija... Sem probala ne pit mleko, ne jesti čokolade,... pa ni nič bolje. Nimam pojma kaj ga tolk muči!user posted image Sam prevčerajšnjim sem pa jedla pizzo z gobicami... ja, full pametna ideja! Dobro, da ga je moja mami pomagala nositi po rokah, drugače bi umrla.

Tinaaja,  no pol pa ni to kar sem jaz mislila... na kaj sem mislila povem ob priliki...

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.6.2007 13:58:49   
Žabika
naomi: velja – naslednja sreda??? Za to se še ne bom javila, ker bom raje na morju, je prav? Pa da ne potem spet izgovorov, kako Svita ne moreš zbudit, pa ….

tinaaja: ja navadne Fixies so malo tanjše, so pa oboje širše med nogicami kot fitke.
Tudi jaz komaj čakam, da poveš kaj si mu kupila. Bosta to skupaj uporabljala???
Naj se Aja čimprej pozdravi!

spanje na hrbtu: no, tudi naša se vztrajno prevali na hrbet. Je pa spanje na boku dobro tudi zaradi pasivnega raztezanja ene strani telesa, kar je dobro za pravilen razvoj. Prav zaradi tega je potrebno tudi paziti, da se otročka nosi na obeh straneh.

pes: naš Lupus pa Hano kar zmeraj bolj čuva. Na sprehodih vedno stopi zraven vozka, ko hoče kdo pogledat notri. Doma se pa obnaša kot da je ni, njene igrače so pa njene in se jih ne dotika. Ima pa tudi celo stanovanje svojih plišastih igrač.

Dajadada: še nisem na polovici z dopustom, tako da juhuhu!

izvorne celice: mi je pa zelo zelo žal, da se nisem pred porodom malo več pozanimala o shranjevanju izvornih celic. Kot za nalašč sem o tem prvi konkretni članek zasledila šele v eni reviji tisti dan, ko sem bila sprejeta v P za rodit. In sem mojega poslala v lekarno po škatlico za shranjevanje, ampak je rekel, da se tako na hitro ne moreva takšnih stvari odločat. No bova pa pri naslednjem otročku to naredila in verjetnost, da bi lahko, če bi bilo potrebno, Hani pomagali, je 1:4. Mislim pa, da se bo z leti uporabnost teh celic samo še povečevala.

spanje: no sej ne da bi se hvalila user posted image , ampak mi smo danes v kosu spali 11ur. Neverjetno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.6.2007 14:00:24   
tinaaja
jjasna, bos vidla, da bos pa ti tista, ki bos imela ful pridnega dojencka, saj da mine tole obdobje. sestricna je imela ful stalo, zdaj pa ima tok pridno malcicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.6.2007 14:07:07   
*sonchek*
Ojla!

No, midva sva se spet potepala in ravno prišla nazaj - vse kaže, da bo spet deževalo user posted image Zdaj pa čakam keramičarja, da končno privleče svojo rit sem gor in začne polagat! Aneja bo pazil stric, jaz pa bom letela do najine hiške in nadzorovala keramičarska dela user posted image Če bomo vsakega mojstra tako dolgo čakali, se bova rtes selila leta nevemkaterega user posted image

Dajadada - ja za nas je najhujši šok mimo, za njene starše in brate pa šele prihaja. Meni je bilo kar precej prihranjenega, ker nisem šla na pogreb. Sem šla samo na Žale kropit, da sem se še zadnjič poslovila od nje, na pogreb pa nisem upala. Že tako je Anej čutil, da se nekaj čudnega dogaja. čeprav smo bili pred njim čisto taki kot ponavadi - smo se hecali in tako... ampak je tri dni samo prestrašeno gledal...

Tinaaja - tusdi mene firbec matra in bom kar pridno čekirala RR-jo user posted image

Jjasna - lepo, da ste si privoščili malo dopustka! Jaz že odštevam, da jo popihamo na morje...še 14 dni... user posted image

Žabika - čist sem ti fovš! Pa še take skomine delaš nam puncam, ki v nalivih visimo pred računalnikom user posted image

Spanje na hrbtu
- naš spi na hrbtu že nekaj časa - sem obupala nad tem, da bi ga še premikala na bok, ker se itak v sekundi obrne na hrbet...

Obračanje malčkov - naš mulc se je začel obračat kot vrtavka - iz trebuha na hrbet, s hrbta na trebuh pa se še malo matra - mu je uspelo priti do boka, pa je obupal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.6.2007 14:17:38   
tinaaja

Prej sem med prvimi linki na najdiju zasledila tole http://www.neocelica.si/ - shranjevanje izvornih celic. Ne vem, če smo kdaj debatirale o tem kot nosečke. Kaj menite? A bi se katera odločila za to oz. se mogoče je?

definitivo, ce bi bila v druzini nevarnost/nagnejnost za razvoj bolezni, ki je s temi celicami ozdravljiva. Ni pa receno, ce ne bo to postalo nekaj vsakdanjega cez par let... 

bolj ko berem, bolj mi je zal, da se nisva odlocila za to..

zabika user posted image user posted image za spanje :)

moj je ze sel iz sluzbe zato... ja bova tud skupaj uporabljala, a bolj je to socialna zadeva oz uzitek v dobri druzbi ..
pri prijateljih mu je bilo ful vsec in ze par mesecev, ko omenim ta par, se spomne na to zadevo.. in zato je meni padla ideja, da mu kupim vodno pipo -šišo za doma..
user posted image
To je to, nic tazga, a zame je pac ena super ideja in upam, da mu bom naredila ful veselje.. Zdi se mi kul za ob vecerih, balkoncek, pijacka in pa par dobrih prijateljev.. pri nas je zadeva cist overrated, hocejo ful € za  te zadeve, tko da sem nasla eno nemsko stran, kje so normalne cene in sem zaj navlekla se une prijatelje, da bodo tu narocevali, ker prej so hodili v graz po "stuff"user posted image user posted image user posted image Danes je ziher na sporedu double apple + mint user posted image Pride popoldne prijateljica, da da instrukcije user posted image user posted image user posted image

Nic na sex ni punce.. c,c,c,c user posted image user posted image user posted image no saj 18.6.imava pa 3 leta najine veze, pa mora bo kaj na ... user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.6.2007 14:34:49   
tinaaja
No je ves navdusen user posted image user posted image Sem mu mal foro izvedla.. Je prisel domov in sem mu rekla, da imam darilo zanj, ki je poslikano z energijo ljubezni, ki simbolizira naju, bla, bla in da upam, da mu bo vsec ta VAZA user posted image user posted image .. In na en boks sem dala samo steklen del sise:
user posted image

In gleda tole in tko ves zmeden rece, ja super je in kr gleda.. Inker je bila zraven cestitka se rece, uuu a si nekaj napisala. Jaz pa nisem mogla vec zadrzevat smeha in sem mu rekla, da naj odpre boks, kjer so bile ostale zadeve in veselje se je zacelo.. user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.6.2007 14:40:21   
malecka_mateja

Brina spet spi user posted image Me bo se skrbet zacelo, kernaj bi bilo tko, da otroc na zacetku ful spijo in pol zmeraj manj, pri njej pa je ravno obratno user posted image No meni cisto pase, njej pa tud, ker je pol ful dobre volje.

tinaaja pri nas je isto!se ne sekiri preveč!majo tudi taka obdobja!sej sedaj ti nemorejo več zamenjat dan in noč tako da se ne sekiram!!!

no mi smo meli danes cepljenje!upam da nebo reakcij!

težki smo 7560 in veliki 63cm!
dr.je zadovoljna!
no nevem zakaj se ej spet zredila 1300 če je pa na obroku ki ga iamjo otroci pri enem mesecu 130 ml!in se tega ful strikno držimo na 3 ure ker drugače ji je premala in ona bi že na dve!ampak ji ne damo!
no sej ta mesec ji bom dajala še ta malai obrok potem pa gremo stopnico višje ker je že zdaj kriza!sam preveč pa se ne sme zredit!

kdaj jih boste dale v stolčke???kakšne ste kupile???

naša gre čez tri tedne v stolček!odločam pa se med maxi cosi in concodr tistega kaj gre potem tudi v jahača!bomo vidli!nevem še!

no naša se pridno sedaj pogovarja v ležalniku!tako dauser posted image

no pri nas od danes naprej tudi hujšamo!90 dnevno ločevalno!tako da upam da bom ozdržali do konca!no jza samo hujšam!možek pa spodbuja!user posted image user posted image user posted image

pridne bit papa!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.6.2007 14:51:57   
skačica
tinaaja, super darilo!  Če res večkrat to omenja, bo sigurno navdušenuser posted image  Poročaj reakcijo.

Jaz sem pa Izo zjutraj vagala in je vaga pokazala, da se v 10-ih dnevih ni nič zredila in jaz ji že mešam dodatek, ki ga seveda ne šmirgla in kličem panično v ambulanto, če lahko pridem malo stehtat. In valda grem in se je zredila 250g, zraven je prišla še P in jo je pregledala in rekla, da zaenkrat ima očitno dovolj, ker se tako tudi obnaša. Se je full smejalauser posted image . Bemu, jaz sem tak panik, da adijo. Smo se pa zmenile, da pridem čez 1 teden spet. Skratka sem full vesela, da je moja vaga zjuser posted image .

žabika- nehi nam lušte delat in kar lepo domov pridiuser posted image

sonchek- lepo, da že keramiko polagate, kar pomeni, da boste kmalu na svojemuser posted image . Super!

Naša Iza tud skoz spi ns hrbtu, ima pa glavico vedno na stran, enkrat na eno, drugič na drugo stran in ima zaenkrat še full lepo obliko glavice. Na boku ni šans da zaspi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.6.2007 14:51:58   
draja
Vauuu Tinaaja dobro si speljala to presenečenje. Sem prav z napetostjo brala, kako se bo tole končalo. Me veseli, da je bil vesel in da je presenečenje uspelo!!!

Mi smo imeli pa danes en konstruktiven pogovor z našo pediatrinjo glede Živinih težav in je precej popravilo moj vtis o njej. V glavnem se bomo tega problema resno lotili. Najprej 1 teden stroga dieta zame -nič mlečnih izdelkov, pa tudi čim manj stvari z jajci. Potem se v četrtek slišimo, ker je ona od petka naprej na dopustu in hoče zvedet pred dopustom kaj je z nami in po potrebi pogledat Živo v živo (kako se tole smešno sliši). Se je tudi strinjala da jo bomo testirali za alergijo na kravje mleko, samo starejša ko j emala, bolj zanesljivi so testi.
Tko, da zaenkrat sem zadovoljna z odgovori. Sem s etudi pritožila, da zaradi njenih dopustov 2 meseca ne bomo tehtali in merili Žive, pa je rekla, da jo lahko kadarkoli pripeljemo.

Toliko zaenkrat - me mala kliče, ker jo je spet kakanje zbudilo iz spanja.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.6.2007 15:00:43   
skačica
no, tinaaja je že vse izpeljala, jaz sem očitno zadaj ali pa tko počasi tipkam, da se vmes zgodi 100 stvariuser posted image user posted image .

draja- sem vesela za vaju, res upam, da se kri ne ponovi nikoli več.

mateja- jaz je niti slučajno še ne bom dajala v sedež, ona bo še sigurno 4 mesece v jajčki. A ni meja 9 kilogramovuser posted image  No, naša manekenka jih še dolgo ne bo dosegla. Jaz je res ne bom prej dajala. A mora otrok prej že sedet?
Moja sestra ima maxi cosi tobi in je zelo zadovoljna. Ona in njen sinkouser posted image , ki prav uživa v njem in se ful rad vozi. Je sicer tam nekje okrog starih 60 jurjev, ampak je vreden, tud jaz za avtosedež ne bom šparala.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.6.2007 15:11:13   
*sonchek*
Tinaaja - super presenečenje, pa izvrstno si ga izpeljala!user posted image  user posted image
malecka_mateja - čestitke za uspešen pregled! Samo da tjaška rada papca! user posted image

Sedež - mi našega še nekaj časa ne bomo dajali v sedež. Ga ne mislim nič forsirat s sedenjem, pa tudi jajčka je do 13 kg (imamo Maxi Cosi), tako da imamo še kar nekaj časa.

Keramičarja še kar ni... user posted image

No, pa Anej je tudi ravnokar spustil kako...v pravkar zamenjano pleničko...user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.6.2007 15:21:25   
Pikca
Bravo, tinaajauser posted image  super darilo in dobra ta fora z vazouser posted image

Draja, upam, da se vam bo tole čimprej uredilo, enauser posted image  za Živo

Mateja - meni se zdi to prekmalu, da bi jo dala v un sedež (tudi če bi že imela 9 kg) - priporočajo, da naj bi bil otrok čimdlje v lupinici oz. obrnjen obratno od smeri vožnje. Mi smo imeli Živo v lupinici 9 mes.

Žabika, uživajte, saj si sploh ne predstavljamo, da je na morju pravo poletje, ko je pa tukaj skoz dež.

izvorne celice - je tudi meni žal, da se nisem pred porodom bolj pozanimala o temuser posted image , vedno več bolezni znajo na ta način pozdravit...

krčki - našega tudi zadnje čase nekaj matra. Vsaj ponoči spi (trkam), po hranjenju ga pa ful nekaj zvija. Pa danes sem tudi jaz pico jedla-upssuser posted image upam, da ne bo reakcije.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.6.2007 15:24:50   
skačica
no, mi imamo tud jajčko do 13 kg, ampak po moje ne bom tok časa čakala, do enega 7. meseca pa verjetno, neuser posted image  Pa saj nimam pojma, bom kar mojo sestro posnemala pa bo.

sonchek- mi grejo na jetra tile mojstri. Ko sva midva urejala stanovanje, se je tud tko zlo vse vleklo. Enkrat je eden zamutil, drugič drugi...... bo kriza, če bova hiško delala in bo spet treba to prenašat.

zdaj pa gledam finalno oddajo BBuser posted image , kot da nimam drugega dela. Na mini dopustu nisva gledala tv- ja valda.

pikca- sem ti pozabla čestitat za čudežeuser posted image . Bravo!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.6.2007 15:33:18   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
kdaj jih boste dale v stolčke???kakšne ste kupile???
naša gre čez tri tedne v stolček!odločam pa se med maxi cosi in concodr tistega kaj gre potem tudi v jahača

Meni se to zdi absolutno prezgodaj (tudi če bi že imela teh 9 kg), ker glavica in otrok niti zdaleč ni še stabilen za sedenje (predstavljaj si potem otrokov vrat pri morebitnem trku). No, razen če bi imela tak stolček, ki ga lahko obneš v obratni smeri od vožnje. Sina smo dali not, ko mu je malo manjkalo do 9 kg, imel pa je 7 mesecev (postavljal se je že na noge), pa smo ga mogli še malo podložit (btw - kar pa ni v redu, vem). Ampak smo lupinico mogli vrnit, za 1 mesec pa nismo hoteli kupovat nove, pa smo naredili nekako zasilno. V glavnem, se mi zdi, da je bilo še vedno malo prezgodaj. No, sedaj mamo tudi izposojeno lupinico in jo bomo mogli vrnit, ampak si bom izposodila drugo za vmesni čas ;). Hudič pa taka mati, če bi vedla, da bomo imeli toliko komplikacij s to lupinico, bi kupla novo in the first place.
Mogoče za tatretjega user posted image . No, zato pa ne bomo neki šparali pri stolčkih, sin ima Römerja kinga (Römerji so bili vedno najboljše ocenjeni, smo pa nihali med tem in Maxi cosijem), pa mi je ok - btw a mogoče katera ve zakaj jih v novih testih (lanskih) niso testirali sploh? Aja, kupli smo ga pa v Nemčiji, preko spleta, pa nam je prišlo krepko cenej, kot pri nas, s poštnino vred - je pa res, da so tudi tu kar redno v akcijah. Ampak, če poznate pa koga, ki bi ga vam dol prpeljal (in odpade še poštnina), se lahko naše akcije skrijejo, je res tolk cenej, bi rekla na pol od naše redne cene user posted image . Lopovi slovenski user posted image izkoristijo kjer le lahko.

meaa - najlepša hvala, deluje. Tanartaboljša si. user posted image - tiste, ki se učite, pišete diplome,.. danes, se vam pridružujem tudi jaz. Bom zdej pisala seminarske, za izpite pa rezerviram september.

Čestitke vsem mini slavljenčkom

Služba kliče - zizilandija, da ne bo pomote user posted image

p.s. sem zamudila vlak, pa je še malo zaspala ;)

tinaaja mega darilo. user posted image

izvorne celice
- jaz sem se zato zanimala pred malo več kot dvemi leti, ker ima moj namreč eno obliko mišične distrofije (pa dedno je) in ima vsak od najinih otrok pač 50%, da to skine user posted image . Ampak takrat mislim, da pri nas še niso shranjevali, si mogu nekje v tujini zrihtat, pa to je blo samo za 5 let. Te "naše" bolezni pa se ne odkrije tako hitro (oz. otrok še ne zboli tako zgodaj), no, razen če bodo raziskali še več genov. Enkrat že. Pa se mi nama je zdelo takrat nesmiselno it v to, zdej pa se nisem nič na novo zanimala user posted image . No, če bom še kdaj user posted image , bo veljalo razmislit, do takrat bo še ohoho novosti.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.6.2007 15:43:58 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Ime deklice
N5ra

Kako naj poimenujemo naso deklico?

Asja (15%)

Zoja (30%)

Zaja (3%)

Zala (52%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!