tejčica
|
Juuuutrooo! Včeraj smo na Obali KONČNO dočakali cel dan brez dežja! Jeeeeee! Se me je pa zvečer lotil glavobol kot ga še nisem imela. Najraje bi z glavo butala v steno. Pa še samo naklofene sem imela doma, nič drugega. In ko ni prijel ne prvi in ne drugi, sem ob pol enajstih zvečer mojega poslala v lekarno, ker sem mislila da se mi bo od bolečin utrgal. Ne vem več kaj mi je prinesel, ampak v dobre pol ure mi je glavobol tolko popustil, da sem vsaj lahko zaspala. Na srečo o glavobolu danes ni ne duha ne sluha. U kolk je fino, ko glava ne boli!!! Tinaaja, čestitke za včerajšnjo obletnico poroke. Draja, da je z Živo in njenim kakanjem vse ok. Pikca, za Jernejevo prespano noč in za Živo brez pleničk. Meaa, tudi jaz sem med tistimi nesrečnicami ki že imamo M. Ravno v teh dneh me je obiskala že drugič po porodu. Imam pa tudi jaz noro močno. Prve dva dni moram še čez dan uporabljati nočne vložke, ker kar lije. Se mi je pa tudi podaljšala. Prej je trajala raje 4 kot 5 dni, sedaj pa cel teden in to konkretno. Imam pa vložke Always sensitive, navadni Always so pa res sama plastika. Tamponov pa sedaj po porodu še nisem uporabljala. LeINA, ja, Taja se je zelo uspešno pokakala, najprej v plenico in nadaljevala na školjki. Sem se ji pa spet nasmejala. Po svečki je seveda na začetku bolj redko vse skupaj in ko je kakala mi vsa navdušena zakliče:Mami kakam, ne, lulam, ne, kakam. Bogica je bila čisto zbegana, kaj je sedaj to. Žabika, še naprej tako uživajte na . Amy26, upam da se je Ela umirila in ste imeli mirno noč. Uf kakšen alarem je bil sedajle. Običajno se mali zbudi ves nasmejan in nekaj časa še sam klepeta v postelji, danes pa tak jok. Sem ga vzela in posteljice in mi je v desetih sekundah zaspal nazaj. In sedaj pišem z malim v naročju. Thaiss, upam da je bila noč mirna. Sibil, za jutri jaz ne morem, hodiva s taščo ob torkih dopoldan v šoping. Kr_enamami, že držimo pesti za izpit. Skačica, super da ste uživali. Pa veliko akcije z Ab treinarjem. Sezam, ste pa imeli pester vikend. Pa čestitke za Žigov krst. Lejci, uživajte na dopustu. Kam pa jo mahate? Taya, uspešen UZ. Sedaj grem pa odložit malega, ker je malo preveč težek, da bi ga toliko časa pestvala. Nič narobe če se bo zbudil, da se počasi uštimava in greva na zrak.
|