|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.6.2007 8:13:38   
tinaaja
Jutrooo user posted image

Princeska se spi, midva pa ze po kavici obujava spomine.. Leto dni nazaj sem zadnjic dobila M.  In leto dni nazaj sem spala doma pri mami, ker je danes najina prva obletnica poroke user posted image Ma bilo je sanjsko.. Pol leta priprav se je ornk obrestovalo! Nicesar ne bi spremenila in sreco ob poroki z meni naj naj moskim je 14 dni kasneje kronala se najina Brina user posted image   , ki sva jo uvozila s porocnega potovanja. user posted image No tko,danasnji dan bo ziher obujanje spominov.

Sibil, vozicek je kul, sploh barva. Midva imava Traxa in ze isceva manjso zadevo - marelo, ker zasede cel prtlaznik v senicu. No sem se napalila na tega Chiccota, samo problem imam se z izborom barve - rumen, oranzen ali roza user posted image

Draja, kako je bila nocka? Je kakica OK?

Meaa - h kateremi bioenergetiku si pa sla? Zmeraj vec ljudi je zadovoljnih z njimi ali pa homeopati..

OI - no nam jo je uspelo dat delat user posted image Bi kar sla mal v shopping v trst user posted image Boze ne daj, pa sploh zdaj, ko je izropan (a ne Naomi user posted image )

Grem scekirat Brinko zaspanko, pol pa sibamo verjetno na drink do mesta pa na kosilo pa .. skratka lustn se imet in uzivat v sadovih ljubezni user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.6.2007 8:15:51   
amy26
dobro jutro

Draja, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Živo, da bi kakala spet normalno.

Spala sem pa zlo slabo, ne vem zakaj sem gledala ta BB, ker po njemu sem spala samo še pol ure, pol je bila pa proti jutri skos budnica oz. Ela se je skos oglašala jaz posledično nič dosti spala, tako da me danes boli glava.

Meaa, fino da je Lanu pomagal bioenergetikuser posted image  kok si pa kej plačala. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
10.6.2007 8:19:55   
amy26
tinaaja čestitke za obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
10.6.2007 9:02:58   
draja
user posted image  user posted image  Tinaaja in user posted image  čestitke za obletnico poroke! user posted image user posted image  Tinaaja tebi tudi čestitke za 1 leto brez M user posted image , Brini pa čestitke, ker si je v tem času že izbirala starše in si rekla, tale dva sta tooooolk zaljubljena, pa na tako fajn potovanje gresta, da se jima bom kar pridružila!
Naša noč je minila mirno, brez kakanja user posted image . Hvala vsem za skrb. Spali smo tudi ok, samo ob 6-ih se je ful premetavla in stokala, pa mi po pol ure vžge, da pogledam zakaj in je bila polulana do ramenuser posted image . Tko da sem morala bogo spečo celo umivat in preoblačit user posted image . Tko da te pampers sensitive so bolj za čez dan, ker sicer so mi res super, v bistvu najboljše, samo ponoči so nam pa že dve noči zapored spustile, tko da ponoči bomo uporabljali fitke.

Amy upam, da bosta tvoja sončka vsaj čez dan kaj zaspančkala, da se jima boš lahko pridružila. Če te ne bo možek preveč motil user posted image . Drugače pa se ti pridružujem na brezmlečni dieti, samo zaenkrat bom jaz črtala vse mlečne izdelke, ne pa tudi jajc, saj verjetno smo preobčutljivi samo na kravje mleko. Mi gre pa kar na jok, ker jaz sem celo življenje dobesedno živela od mlečnih izdelkov in zdaj sploh nimam več kaj za jestiuser posted image .

Meaa tole z napačno tel. številko je pa čist tipično za po porodu. Vsaj meni se kar naprej zdaj take neumnosti dogajajo kot da bi imela prazno glavo, prej pa sem bila zelo zanesljiva in natančna, zdaj pa kot ena raztresena kura. Me je prav strah nazaj v službo it user posted image . Pa super, da je boienergetik pomagal Lanu. Jaz pravim, če se da kaj pomagat, je treba vse sprobat!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.6.2007 9:24:42   
Sibil_
Dan!

Meaa-jah, se zgodi pač.Škoda, smo bili glih v tistih koncih...pa se mi je zdelo čudno da new kličeš, ampak sem miuslila da ti je kaj padlo v vodo in nisi prišla....pa drugič, prav?user posted image

Od Chiccota marele so nekateri res hvalili, samo jaz nujno rabim nekaj, da lahko furam z eno roko.Ker pač Patrika zraven lovim.Dobiš pa v Italiji lahko ful ugodne variante, ponavadi če greš v kako večjo trgovino je vedno kaka akcija itd.

Obalke-torek za kavico ta teden?Imam namreč z Lukasom kontrolo in bo Patrik pri tađšči-pa bi mi pasal kafe-Bi prišla katera?user posted image

LP, grem zajtrkovat,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.6.2007 10:07:48   
Pikca
Jutro,
samo na hitrco,
danes se pri nas dogajajo čudežiuser posted image ;
1. Jernej je prvič prespal noč (22h - 6h, pa še kakšno urco bi potegnil, če ne bi Živa začela rogovilit),
user posted image

2. Živa je sama rekla, da ne bo imela pleničke in ima zdele hlačke (verjetno se bomo mal več preoblačili, ampak začetek je),
user posted image

2. možek je zdele OBA odpeljal ven, da jaz lahko mag. pišem (zato ne smem preveč goljufat in grem hitro pisat).
user posted image

preberem vas zvečer, lepo nedeljo!

Čestitke vsem slavljencem!user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.6.2007 10:14:40   
*sonchek*
Jutro punce!

Evo, pa se spet javljam. Nekoliko smo prišli k sebi po celotnem tednu, ki je bil naravnost grozen user posted image Danes bi morali imeti krst, pa smo ga prestavili. Zaenkrat se nagibamo k datumu 24.6., pred najinim dopustom. Načeloma so pri nas krsti le vsako prvo nedeljo v mesecu, nama pa gre naš župnik precej na roko. Je res fajn župnik, zelo prijazen in dober človek.

Drugače pa brez posebnosti - mali je tak cuker, da bi ga človek kar popapal. Cele dneve se smeje in je res vesel otroček. Zadnjič ga je možek nekaj hecal in se je mali smejal tako naglas, da je zraven kar vriskal. Nikoli ga še nisem slišala, da bi se tako smejal - sva ga posnela s kamero user posted image Še vedno pridno spi, le prejšnji teden se je dve noči zbujal kar po 2x - verjetno je čutil vso napetost in žalost...user posted image

Danes gremo na en izletek - še ne vemo kam. Važno le, da gremo in se malo umaknemo od vsega. Komaj čakam, da jo popihamo na morje! No, še 14 dni, pa gremo user posted image

Tinaaja čestitke za obletnico user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
   [Brisano sporočilo]
10.6.2007 10:46:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.6.2007 11:18:59   
Anonimen
Pozdravljene

No zdaj pa lahko tudi jaz malo vec naklofam,smo pri nas doma in Tai je okupiran s strani babice in dedka,ati pije kavico jaz pa sem rekla,da koncno spet nekaj napisem na Rr...

Kengerujcki tudi mi ga imamo ampak zaenkrat ga se ne uporabljamo

cestitke vcerajsnji slavljenki Katji za 4ico user posted image user posted image user posted image user posted image
in Domnu za 3ico user posted image user posted image user posted image ter danasnjima Vidu in Tiboru za user posted image user posted image user posted image

Zdaj,ko sem preletela seznam....Pogresam Mooneve...je bila tudi pridna cvekica v pricakovanju....

tejcica super,da si se pocajtala tak na hitro user posted image user posted image user posted image Kako je bilo s Tajo,se je pokakala??

simonka user posted image user posted image user posted image za kolke

draja res sem vesela,da ni bilo vec krvi v blatuuser posted image user posted image user posted image ..si kar predstavljam kako si se pocutilauser posted image

spanje cez dan mi mamo tud rpobleme s tem...ce je lepo vreme se ni tak problem nabasemo vozek pa spi v njemu,ce sma pa notr pa je kriza...ko ze od utrujenosti zaspi na rokah ga ne smem nikamor dat,ker se zbudi..pali samo ,da grema skupaj v posteljo in da se ulezem tako,da njegova glavica ostane na moji roki

ja morm nehat,sirena klice mami

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.6.2007 11:35:32   
K_a_t_i
Waw! Kok sem jst to zamudila...
Draja, Meaa, me veseli, da je vse ok. Tinaaja, čestitke!!! user posted image

Naomi, Svit že ve kdaj mora bit priden, da bo lep user posted image . A si nam tud kej kupla? user posted image

BB - tudi mi smo ga gledali do konca. Zmagal je naš favorit user posted image . Pa se strinjam z izjavo o pevki Nini - groza od image-a in unmu, k je dobu avto - pomojem še vedno ni dojel!! user posted image

Spali smo. Mami je bla baraba in ni ob 3h hotla dat za jest - 2 minuti smo jokal, pol pa sprejeli dudo in spali do 6h in potem še do 8:30 user posted image .

Meaa - poskusi Always ultra super plus (se mi zdi, da so vijolični).

Zdej gremo pa v mesto na kavo, popoldne pa v Tivoli k se nekaj dogaja (Tinaaja, upam, da boš prebrala, da ostanete doma, k bo verjeten scal user posted image ).

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.6.2007 12:11:26   
tinaaja
Hvala Kati za opozorilo user posted image Bom se drzala trnovskega konca, da lahko hitro pridm do doma..
Za vse, ki iscete vozicke je tukaj ena super IT zadeva ... Razvrsceno po cenah: http://www.trovaprezzi.it/prezzi_carrozzine-passeggini_5.aspx

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.6.2007 12:34:36   
Barči78
meaa - mene tudi zanima, kje se da srečati tega bioenergetika, namreč naš Žan že 2 meseca kašlja, težave imava s hranjenjem, noče jest, cele dneve ga po malem zavija,.... mogoče bi mu pa takole lahko pomagali, kajti pri zdravniku ne dobi nobenega zdravila.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.6.2007 14:38:00   
Žabika
Pozdravček s prijetnega dopustovanja! Kok je lepo, ker sem na porodniški, pa še na dopustu. Na kratko; imamo se lepo, kopali v morju smo se že vsi, vroče nam je, ponoči spimo v ustaljenem ritmu 9 + 2, obleke bomo neuporabljene nesli domov, ker smo samo v kopalkah oziroma v plenicah, štirinožec pa celo brez vsega, pivo in posledično mleko tečeta v potokih, sprehodov skoraj da ni, Hana je pa res noro pridna, da o očiju ne govorim!user posted image

Tinaaja: čestitke za obletnico. Kako morajo biti lepi ti spomini. Baje da bom tudi sama to enkrat doživela.

Naomi: narežala sem se do solz tvojemu pisanju. Res rada bi te že spoznala.

Draja: super, da je z Živo spet vse ok.

Pikca: bravo, bravo user posted image

Meaa: jaz sem vedno uporabljala Cathrine, ker mi Always sploh niso odgovarjali.

Fitke: no mene so v tej vročini razočarale! Ta zgornja luknjičasta plast se kar prilepi na Hanino kožo, kar se pri Fixies ne dogaja. Tako da, porabili jih bomo, a ostali na Fixies. Zdaj imam njihove navadne, ne extra class, pa so super. Tudi debelina je super. Edino elastike nimajo, ampak se mi to ne zdi tak minus. Mi pa zelo zelo redko kdaj pride kaj skozi, tudi če je notri cela poplava. Tako da, zaenkrat s tem nimamo težav.

BB: kakšna je pa bila Nina???

Takole, oglasim še kaj, če bo kaj časa! Zdej grem pa eno plavalno turo naredit!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.6.2007 15:12:54   
cv105
Meaa: a lahko napišeše kakšen telefon od bioenergetika, pa magari na zs

Tinaaja: jaz bi izbirala med rumenim in oranžnim vozičkom. A ne bi mal čudn zgledal, če bi čez kakšno leto Brininega bratca v roza vozila user posted image ?? Sicer pa čestitke za obletnico. user posted image

Žabika: uživajte na morju še malo namesto nas. Mi se še vedno nismo odločili kdaj in kam gremo letos na dopust....

Draja: držim pesti, da bo z Živinim kakanjem vse ok še naprej

BB: mi smo tudi tisto sra___ gledali in Maksa malo na površno spat dali. Se je celo noč zbujal, da še nikoli tako. Sva z atijem danes čist povožena. Nina tudi meni ni bila všeč, pesem dobra, navijala za Avstralca, se smejala dobitniku avtomobila... in spet je vse po starem user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajte mi prosim nekaj povedat. Se kar ne upam načet teme... Naš Maks ne mara spanja na trebuhu, zato ga polagam na bok ampak se vedno takoj prevali na hrbet, ne glede na to, kako je založen. Sedaj sem opazila, da ima zadaj kar močno poležano glavo (ni več zaobljena bučka ampak je malo poravnana). Čist verjamem, da je to od ležanja na hrbtu ampak KAJ PA NAJ? Pa tudi sicer se v vozičku tako voizi, v ležalniku pa itak. Sem ful zmedena in malega na silo polagam na trebuh in protestira 100/uro. Sam si ne bi odpustila, če bi bil zarad mene deformiran po nepotrebnem.

Že kliče(ta)! Adijo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.6.2007 15:42:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Sedaj sem opazila, da ima zadaj kar močno poležano glavo (ni več zaobljena bučka ampak je malo poravnana). Čist verjamem, da je to od ležanja na hrbtu ampak KAJ PA NAJ?

Mene tud zanima do kdaj se oblikuje glavica. Ker tudi naš leži na hrbtu, ampak redko gleda direkt v strop (sam obrača glavo levo in desno).

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.6.2007 15:51:25   
tinaaja
Hvala vsem za cestitke. Midva prav uzivava danes. No na kosilu sva bila Pri Škofu in kot vedno je bilo odddliicccnoooo user posted image Zabar ima danes zaprto.. Zdaj smo doma na hladnem in gledava finale tenisa.

CV105 - ja glavica se zaradi tega lahko tko oblikuje. NAsa ima samo plesko zadaj user posted image Morda ga malo zalozi,ko je na boku ali pa kupi un pouster, ki je za lezanje na boku. Pri nas gledamo,da spi cca 50-50% na vsakem boku.

Zabika - a nam skomine delas user posted image A so navadne fixes kaj tanjse? Ker extra class je meni grozno debel. So mi Papmerske boljse kot extra class, verjetno pa je v vseh vroce..Men je ze vlozke vcasih bilo odvec met user posted image

Vlozki, always so men totalna plastika, mi sploh ne sedejo. Sem uporabljala Libresse ali Cathrine. Upam, da se par mesecev nobenih, je bila cisca dovolj dobro nadomestilo za 9 mesecev brez 

Chicco - ja sem tud sama zozala izbor na ornaznega oz rumenega.. MA roza mi je mal prevec.. ce bi bil naslednji fant, bi pa prodala, to mi ni take panike, je pa definitivno vseeno dobro mal v tej smeri razmisljat. Ko bo prsla ta marela v Lj, bova sla gledat v zivo pa se pol odlocila. Gre pa naklon cist polozno.

Mene pa zadnja dva tedna kr nekaj zelodec boli po jedi user posted image Taka topa bolecina, zoprna. me je mami ze sprasevala, ce sem kaj nervozna.. user posted image upam, da kmalu neha ga tkole srackat.. Ko smo ze pri zelodcu - VMS - kako si kaj?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.6.2007 16:40:14   
*sonchek*
Evo, mi smo se celo popoldne pridno potepali - sva imela seboj še sosedovo Manco (6let), tako da je bilo kar pestro user posted image Smo se pa vrnili pravi čas - še malo, pa bo začel dež padat... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

Zdaj,ko sem preletela seznam....Pogresam Mooneve...je bila tudi pridna cvekica v pricakovanju....

Z MoonEve sem bila jaz na vezi pred kakšnim mesecem - vse je ok, le Lilu so mučili krčki in je veliko prejokala, pa je bila MoonEve precej okupirana z njo in ni bilo časa za čvekanje na forumu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.6.2007 16:51:53   
*sonchek*
Evo, Manco in našega čmrlja user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.6.2007 17:38:17   
Lejci
*shoncek* - sem si ogledala tvojo fotko, pa sem se prav nasmejala. Zakaj? Ker imamo enak voziček enake barve, z enako marelo (tvudi naša je modra) in potem še obešeno enako žirafico.

Kakšno naključje!

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.6.2007 17:58:51   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zdej gremo pa v mesto na kavo, popoldne pa v Tivoli k se nekaj dogaja (Tinaaja, upam, da boš prebrala, da ostanete doma, k bo verjeten scal ).

Kati 
- a si v Tivoliju user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 10.6.2007 18:01:05 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.6.2007 18:05:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kati  - a si v Tivoliju user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAAAAAAAAAAAAA! Sem bla... Ampak je Žiga spal do 4h, tko da smo samo parkirali, dali voziček ven pa se je uscal - tko da smo šli obrnit tja user posted image . No ja, vsaj dopoldne sem pršla do kave. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.6.2007 19:50:02   
Dajadada
V Tivoliju je bilo danes prav luštno. Mi je žal, da nismo prej prišli, tako smo bili tam samo eno uro, potem smo pa bežali pred dežjem. Smo si pa vseeno uspeli pogledati Zvezdico zaspanko in pojesti eno kepico. Čim več takih dogodkov bi morali prirejati za naše sončke. Otroci so tako uživali. Si kar predstavljam našega, kako bo radovedno šibal vse naokoli, spoznaval nove stvari, se igral...
Mislim, da jim je prireditev ful uspela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.6.2007 20:29:41   
amy26
Pri nas je danes obupno, Ela skos nekaj joka že od 13 ure in to ne navaden jok, dretje pa noben položaj ji ni ustrezal, le kasneje ko smo šli ven se je umirila v vozičku. Pa jesti tudi ni hotela, šele zdej proti večeru se je končno podojila. Tako da nevem kaj jo matra, mal ima tudi vročine, pa mislim da jo matra trebušček, zato sem ji 2x dala tudi kapljice proti krčkom.

A je možno da ji ne ustrezajo marelice, včeraj nisem nič takega jedla da bi jo matralo le sveže marelice, tako da ne vem a je možno da so one krive, ji pa suhe marelice ne delajo problemov ker sem jih že parkrat jedla.
Vsekakor upam da bo noč mirna in da bo vsaj kej spala in jedla, ker mi je ful hudo če nič ne je.

cv105, tudi naša se iz boka skos da na hrbet, pa me dosti ne skrbi glede tega, ker Aleks mi je isto od 1,5 meseca skos spal na hrbtu pa ima danes kar lepo oblikovano glavico.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.6.2007 21:53:17   
thaiss
Čer punce,

moj mali noče spat user posted image , malček se je v stajici igral, zdej pa buli v PCja, kako mama tipka.
Upam, da bo prespal noč malo bolje kot prejšnjo - stokanje vsako urco ;((
Tinaaja vse naj naj za obletnico poroke!!!
user posted image

Meaa super da je pomagal bioenergetik!!!
Tudi meni so vložki bbbllljjjaaaakkk, tako da že od prve M po porodu uporabljam tampone. No, prvi dan ko je full močna imam vložek (always), drugače so T zakon.

Sibil, jaz lahko v torek pred oz. po masaži.
Pikca zlate otročke maš!!!

Vid in Tibor vse naj naj user posted image
Žabika uživajte na morju !!!
Soncek in Lejci mi imamo tudi tako žirafico user posted image

Evo, Matia mi je v naročju zaspal, ga nesem v postlo!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.6.2007 22:11:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Naomi: narežala sem se do solz tvojemu pisanju. Res rada bi te že spoznala.

Jp, Naomi je faca! user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Gibi ploda
Alizee

Kdaj ste v prvi nosečnosti prvič začutile gibe ploda?

pred 20. tednom (65%)

v 20. tednu (17%)

v 21. tednu (10%)

v 22. tednu (4%)

v 23. tednu (2%)

kasneje (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!