tinaaja
|
Jutro, nasa princeska je ustala in posledicno vsi z njo Mislim a je to v redu, glede na to da imamo komaj 2 meseca in 1 teden? Draja, ja nasa enako dela ze nekaj casa. Tko trenirajo misice. Zenkrat edino naj ne bi jih prijel za roke in jim pomagal se vsest, kmalu pa pride tud to na vrsto. Ja, ja rastejo in razvijajo se tile otrocki. Naomi, ti vsaj poskusis it na sprehod, mene kar mine ob misli nanj.. Ma se spravim do trgovine ali max za pol ure, ker me je groza krikov groze.. Ampak saj bo pocasi minilo, a ne , rec da boooo... Morda pa bi res mogla it, pa da se dere, ampak ne mororeeeemmm, edin kar bi tako dosegla je, da bi se se jaz jokala zraven. PA se tak glup vreme je, da se men ne lub ven it. IT - sem gledala, da imajo samo tam Pampers sensitive.. Jaz jim bom kupila, ko/ce bom sla kdaj dol na zalogo Al pa tud ne, kwa pa vem, ce so fitke boljs al ne. Kengurujcki - no jaz se se vedno en upam ga prakticirat, bom pa probala sling bolj redno uporabljat. Jaz bom kengurujcka raje se kaksen mesec pocakala. ZA kratek cas pa mislim, da ni nic toook narobe, ampak vseeno raje sling, ce ga ze imam doma. Brina Žive ni zbudila, tko da Naomi pripravi dinarcke in banco sladoleda
|