|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.6.2007 9:31:24   
Pikca
sezam, zdaj pa sem tudi jaz uspela pogledat vaš album - zelo luštni steuser posted image , pa všeč mi je, da imaš zraven napisano Žiga 3 dni, 15 dni...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
8.6.2007 10:58:03   
draja
Evo še naju na javljanju! Sva spali do 9:20, z dvema dojenjema vmes,pa še to sva se v bistvu zbujali zaradi sračke in ne lakote. Pa včeraj mi je celo večerjo ven zbruhala - je bruhala 3-krat zapored v loku, tko da sem bila prav vesela, ko se je ob dveh zbuila, da sem jo nahranila.
Tako, danes sem res naspana,ampak vseeno Pikca hvala za kavico - tej razvadi se itak ne odpovem tudi če bi 12 ur v kosu spalauser posted image .

Skačica, Cv105 pridne,pridne da uspešno pišeta diplomi ob večerih. Le tako naprej. Sicer pa Skačica brez skrbi - prvih nekaj strani je vedno najtežje skupaj spraviti, potem pa kar steče. Pa lep vikend na morju vam želim.

Sezam kako sta luštna tvoja sončka!!! Ju je takolepo videti skupaj. Ana zgleda čist pridna - bi ji skoraj zaupala še svojo Živo v varstvouser posted image user posted image user posted image .

Pikca pametna tvoja dva sončka, da se pripravljata na kopalno sezono. Nikoli nisi dovolj pripravljen user posted image . Jaz bom šla tudi v Ariel pogledat za kakšen tak bazenček. Rabim majhnega z napihljivm dnom, pa strehica ni pomembna,ker bo Živa letos še čist premajhna za kakšna ornk namakanja na plaži. Jo bomo pa tudi v tem bazenčku zvečer v apartmaju kopali, ker ne bomo še banjice vlačili s sabo.

Tinaaja si me prehitela - sem ravno hotela danes napisat, da naši Živi zadnje dni dam ninico in da jo ful stiska k sebi in še hitreje zaspi. Če ninica diši še malo po mlekcu, pa še toliko hitreje, ker še bolj dudo vleče. Joj ti dve naši usklajenki a?user posted image user posted image  Pa upam, da lepo preživite dan v troje. Midve sva pa spet sami dva dni - sva očiju dovolile iti na sindikalni izlet.
Sem pa ugotovila, da je ful bedno biti sam z otrokom doma, če je konstantno dež. Že včeraj sva bili sami in sploh nisem uspela iti v trgovino, ker je vedno ko sem se hotela odpraviti deževalo. Upam, da bo danes kaj več sončka, drugače se bom še izstradalauser posted image . Je tudi mami na sindikalnem izletu, tko da res ne morem nobenega prosit da mi al gre v trgovino al pa Živo popazi.
Čestitke današnjim slavljenčkom:  Ines, Špela, Zoja, Lara in Januser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
8.6.2007 11:28:04   
zima07
Za vse, ki vas zanima - odločila sem se, da vsaj enkrat mesečno organiziram srečanje mamic s slingi (in pouchi in trakovi in rutami in ...), namenjeno predvsem temu, da si izmenjamo izkušnje in si pomagamo pri težavah. Toplo vabljene!
----------------------------------------
Me veseli, da je zanimanje!!
Zrihtala sem ful luškan prostor na Preglovem trgu 15 (modra stavba sredi Fužin, v kateri je tudi knjižnjica), in sicer v pravljični sobici, kjer so tudi blazine in se bodo otroci lahko igrali.
Termin je torej fiksen: 12.6. ob 17.uri (na razpolago imamo dobro uro in pol), vhod je stranski (ob kafiču Perla).

Se vidimo!

-------------------------------------------------------

Za tiste, ki jih zanimajo slingi, pouchi ali trakovi... Oseba, ki to organizira, pa je, vsaj zdi se mi, "lastnica" spletne trgovinice Mojskrat.com...

LP

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.6.2007 11:36:57   
Lejci
Živjo po dolgem času!

Hvala za čestitke, ne morem verjet, da so že 3 meseci mim.

Mi smo bli pa skoraj cel maj na dopustu in me je skor kap, ko sem vidla, kolk strani ste uspele napisat!!! Ni šans, da bi use prebrala. Pa še pri nas je tko, da Ines spi maksimalno po 20 minut čez dan, potem pa zahteva vso pozornost in bog ne daj, da bi z njo kje sedel. A-a. Hodit je treba, da ona okol gleda.

Ljubljančanke, zadnjič sem vas vidla v CP, pa sploh nisem vedla, da ste to ve... Sam eno velko gužvo vozičkarjev user posted image , haha, naslednjič definitivno prisedem.

Naša je tut že našla svoje roke, ki so itak večino časa v ustih. Tja roma tut vse ostalo, kar se znajde na njenem dosegu rok. Ji je pa ratal ful zanimiv moj obraz, ko se previjave, me ful prima pa gleda.

A je že katera sprobala kengurujčka? mi smo dobili enega na posodo - brez njega je bla ful kriza, ker enostavno ne morem nje po rokah nosit in še kaj delat zraven. Pa ful ji je všeč notr bit. Moji hrbtenici pa malo manj.

Smo pa dobil tut un stolček - Bumbo, piše, da je primeren od 3 mesecev oz. 4 kil naprej. Sva jo dala sedet not za par minut - ji je všeč, ampak nisem glih prepričana, da je tu že zanjo.

Kdaj se jih sploh lahko poseda ob opori? Ines sicer sedi pri meni v naročju, ampak mam vedno nekje v ozadju (zoprn) glas sestre pri pediatru, ko me je nadirala, ko je vidla, da sem jo pokončno nosila.

Nič, mojih 20 minut je mimo... kako noče mal dlje spat user posted image

lepo se mejte!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.6.2007 12:00:05   
dskubin
meaa, sej nisi pozabla name user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
8.6.2007 13:11:44   
Sibil_
Dan!

Obalke smo se mal načvekale-so pa bili prisotni sami fantje, punčke ste pa zahinavle, lumpe.No, pa drugič.user posted image

Tinaaja-Lukas ni imel rotavirusa ampak respiratorni virus.In je zgleda poškodoval sluznico, tako da se je stisnila.Zato pri dihanju piska.Upam da se hitro pozdravi.Sicer mu pa nič ne manjka-ni bolan al kaj takega.Samo malo piska.user posted image

No, za jutri se slišimo potem, grem zdaj zs pisat.

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
8.6.2007 14:42:46   
tinaaja
urla, v kateri lekarni v siski si dobila mustelo?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
8.6.2007 14:43:18   
skačica
čestitke vsemuser posted image , ki danes praznujejo.

Evo, midve sva doma, je bla dolga tale kava, smo se šle še po Gaju sprehajat, Iza je v vozičku uživalauser posted image .
Sem se odločila, da nič ne kuham danes, se bova na poti kar v Azurju ustavla, imajo dobre pice in solate.

Sem dobila klic, da mi jutri dostavijo ab-trainerjauser posted image končno in bom zadolžila tasta, da ga prevzame in plača pa še pasuš za Izo nas čaka na pošti. Superuser posted image

Sem predvčerajšnjim pisala, da se mi zdi, da mi primanjkuje mleka in sem šla iskat Novalac za vsak slučaj in je že včeraj in danes mleka kokr hočeš. Sem si spet skuhala dve šalce Rooibosa in pivo spila in imam prave baloneuser posted image . A mi res to tko pomaga al kajuser posted image . Sem danes, ko sva šle s svakinjo na kavo, čaj kar s sabo nesla.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
8.6.2007 15:03:08   
skačica
joj, Primorke, ime kakšne dobre restavracije z morsko hrano, prosim. Imam še kako urico časa pol pa letimo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
8.6.2007 15:16:08   
tejčica
Skačica, Božiček ali Ribič v Seči in v Strunjanu Lambada in Primorka. Lambada je čisto prenovljena oz. prav na novo postavljena, pa še ob obali je in lahko gledaš sončni zahod. Te so mi najprej padle na pamet.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
8.6.2007 15:35:17   
dskubin
opozorila bi te samo nekaj: Ribič v Seči ima odlično hrano, samo postrežba zna bit problem (neprijazni, počasni,..).
poglej si tule:
http://enaplus.com/1plus/prosti_cas/index_pregled_regija.asp?id_regija=13&text=na+ju%9Eni+primorski
Meni so ljubše tiste malo stran od morja (beri: v vaseh v okolici), kot pa tik ob morju..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
8.6.2007 15:37:37   
urla
TINAAJA - lekarna je pri slovenijaavto (LPP) na isti strani kot en pub (50 m bolj proti centru).

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
8.6.2007 15:40:25   
tinaaja
TINAAJA - lekarna je pri slovenijaavto (LPP) na isti strani kot en pub (50 m bolj proti centru).

got it.. thx user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
8.6.2007 15:44:07   
tejčica
Ines (Lejci), Špela (Encijan), Zoja (vaihativa),  Lara (alfa75) in Jan (Lana 22), čestitke za 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

Simonka, sem jaz tudi v klubu 90.user posted image  Pa ne za dolgo.user posted image

Sezam, ful luštkane slikice. Sta oba prava cmokca.user posted image

Cv105, Taja je pri krstu imela samo botrico (po moji strani familije), ker po njegovi nihče ni veren. Niso nič komplicirali. Je očitno dosti razlik med župnijami.

Pikca, kakšna luštna sončka imaš.user posted image

Skačica, super za mleko. Uživajte na morju.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
8.6.2007 16:48:45   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Pravi, da bi tudi ona rada spoznala Živo

user posted image lepo, potem pa morava tako zorganizirat, da se bosta spoznali

Jaz bom itak z obema.

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Ana zgleda čist pridna - bi ji skoraj zaupala še svojo Živo v varstvouser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Slika vse prenese user posted image user posted image user posted image  Drugače jo moram pa skoz stran vlečt user posted image . Pa "vpijem" - Pusti ga, Pejt dol, Pust mu rokice, Ne lezi po njemu ....

bazenčki - drugače se pa v Pikapolonici dobi samostoječi paviljon, da ni treba kupovat bazena s streho
user posted image

Čestitke današnjim slavljenčkom:  Ines, Špela, Zoja, Lara in Jan user posted image user posted image user posted image user posted image

botri - lahko ima samo enega, 2 botrici, 2 botra ali standardno botra in botrco.

cv105 - eni znajo komplicirat user posted image  - župniki. No meni je tako vseeno, ker ga bom v vsakem primeru imela jaz v naročju (ati ziher ne bo za to, da bi ga imel on). Pa itak imamo krst po maši, tako da ne bo dolgo user posted image .  Je pa zanimovo, kako se običaji razlikujejo iz ene župnije do druge.

Sedaj pa še malo delat. Moram danes še pospravit in še kaj speči za nedeljo, ker nas jutri popoldne ni. gremo na eno poroko. Tako, da bo kar pester vikend. Upam, da ne boste preveč klofale, da vam bom lahko sledila user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 8.6.2007 16:51:04 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
8.6.2007 16:51:39   
sezam
Evo še Pušenjakov odgovor na smrt mamice v Postojni

Re: Mater izkrvavela po porodu. Ali se tega ne da preprečiti?
Napisal: Stanko Pušenjak
Datum: 04.06.2007 23:45

Sicer zgornji dopis načeloma ne sodi na tak forum, pa vendar bom dal kratek
komentar kirurga na tragični dogodek, kajti svojci očitno menijo, da je šlo
za napako, kar se že iz same diagnoze zdi,da je daleč od resnice.
Karkoli je kdorkoli o dogodku povedal ob njem in po njem, so bile to le
izjave prizadetih zdravnikov in odgovornih v stiski in nimajo posebne
strokovne teže. Ob rupturi vranične arterije človeku ni pomoči, četudi bi
bil že v kliničnem centru, z izjemo, da bi bil ob dogodku že na operacijski
mizi in pri odprtem trebuhu kjer bi imel kirurg možnost takoj preščipniti
počeno arterijo in s tem ustaviti krvavitev. Po porodu se takšnega dogodka
ne pričakuje in tudi na splošno je zelo redek, na sploh gre torej za
nepričakovan, nenaden dogodek, ki s porodom ni imel ničesar opraviti in bi
se lahko zgodil kjerkoli, kadarkoli in tudi izven bolnišnice, za pravo
diagnozo pa bi bila potrebna takojšnja laparotomija, torej odprtje trebušne
votline in nato še vse, kar sodi zraven. Zamislite si, da se pred vami
zgrudi človek, izgubi zavest in prebledi, koliko možnih teoretičnih
razlogov obstaja za takšen dogodek, ki jih je treba v mislih izključiti in
sproti preverjati, preden lahko kaj ukrenemo. To bi bilo celo za izkušenega
kirurga, čeprav bi bil takoj pri nesrečni porodnici, verjetno preveč in bi
le-ta izkrvavela še preden bi utegnili narediti pomemben korak v pravi
smeri. Ob takem dogodku se vedno zamislimo prav vsi, ki se nam lahko kaj
podobnega zgodi in močno sočustvujemo tako s svojci kot s kolegi, ki so
bili v dani situaciji v resnično nezavidljivem položaju. Da o takem dogodku
lahko nevtralno sodiš in presodiš, si ga moraš zamisliti v vsej svoji
realnosti in v pogojih, v katerih se je zgodil. Menim, da je gnev, s
katerim prizadeti svojci razpihujejo informacije po meni znanh podatkih o
dogodku nepotreben, nesmiseln in nekonstruktiven in da s tem ne moremo
rešiti niti enega podobnega primera nikjer na svetu.
Klikor lahko ocenim iz meni dostopnih informacij in diagnoze, ki je
omenjena, smrti porodnice v konkretnem primeru torej ni bilo mogoče
preprečiti.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
8.6.2007 17:15:51   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

A je že katera sprobala kengurujčka?  nismo ga še, je še spravljen. pa sem se te dni spomnila nanj, da smo stari že 3M in ga bo treba odpakirat in sprobat. Upam, da bo več sreče, kot pri Ani

Kdaj se jih sploh lahko poseda ob opori? mislim, da P svetujejo šele po 6M, ampak naš se že sedaj v naročju sam dviguje v sedeč položaj. Bi rad "firbcal" okoli. Sicer ga še malo nazaj držim, da mu ne pustim prav dolgo sedete, samo ne vem koliko časa bom uspešna user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
8.6.2007 17:36:42   
draja
Tinaaja Mustelo imajo tudi v lekarni Dravlje (tukaj zraven mene, kjer delajo tudi nuhalno svetlino). Sem bila glih danes tam in imajo ful izdelkov od Mustele, kar pa nimajo pa ti naročijo, če želiš. Rekli so mi, da se zaenkrat ne da dobiti samo kremic za sončenje, vse ostalo pa lahko naročijo. Če želiš ti grem jaz kaj iskat, pa ti prinesem na naše naslednje srečanje.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.6.2007 18:44:24   
tinaaja
draja hvala. ma saj se ne mudi, samo imela pa bi. user posted image ce do srede ne dobim, pa te bom res prosila user posted image

kati - a ste priplaval do avta user posted image user posted image

no mi smo danes po sili razmer uporabili sling in ni svoh. bom pa sla verjetno na tisto srecanje v torek, ker mi je sling se malo uganka user posted image kengurujcka bomo tud ta vikend sprobal, k je oci doma in bo pomagal

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
8.6.2007 19:16:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kati - a ste priplaval do avta user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image
Sej, če bi še ene pol ure vedrila, bi pa res dočakala sonce. Tvojo marelo bi si pa tud komot sposodla, k verjeten ste šli vi že po soncu domov user posted image . Sicer pa - če grem jst v Tivoli,  bo ziher scal user posted image . Se bom zmenla, da od zdej naprej socialno kr v Čolnarno nakazujejo user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.6.2007 19:46:49   
tinaaja
ja, komot bi vzela eno marelo, smo imeli mi dve ta veliki... ti kr racun odpri v colnarni. aja, pa preden gres naslednjic tja, sporoci, da jaz doma ostanem, ker bo dezevalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.6.2007 21:31:19   
K_a_t_i
Naomi, ke si? user posted image  Škoda, k nista pršla v Tivoli - najprej kava, zala in senvič, pol pa 2,5 ure malodane teka na Rožnik in nazaj. Pol pa še ena zala in sladoled. Ja no, ... pol se je pa uscal! user posted image . Pa še mojga user posted image  bi lahk spoznala, k mi je moral marelo prnest user posted image  - aja, pa verjeten bi tud jst tvojga, k bi moral isto nardit user posted image .

Danes smo Žiga prvič dali spat brez dodatka. Držte pesti, da bo spal!!! user posted image

Aja - če kera kupuje koš od sangenica je v Leclercu na akciji (33.9€) pa še okol 20€ dobropisa dobiš, če maš kartico Leclerc! Tko da, zažente se. user posted image

A katera kupuje panperske v Leclercu? Ena kolegica jih je tam kupla pa so made in Austrija, zdej pa me zanima, če so vedno - k so cenejše kot v Mullerju.

A sem mela kako temo za obdelat pa je še nisem? Buuser posted image  Stolčke mogoče - je Žiga dobu od sodelavcev iz pisarne Trip-trapa user posted image . Mami je fuuuul vesela.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.6.2007 21:32:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ja, komot bi vzela eno marelo, smo imeli mi dve ta veliki... ti kr racun odpri v colnarni. aja, pa preden gres naslednjic tja, sporoci, da jaz doma ostanem, ker bo dezevalo user posted image user posted image user posted image

Jst sem vsaj 4 ure sonca mela, vi ste pa lih sam med nevihto tam bli. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.6.2007 21:43:46   
draja
Vidim, da je bilo pestro danes v Tivoliju. Fajn, fajn. Ste imele dober izgovor za veliiiiiko sladoleda a?

Naša Živa je pa začela ful glavo dvigat - ko je npr. v naročju v položaju lupinice, ona kar glavo dvigne in naprej rine v sedeč položaj, pa v ležalniku isto - kar dvigne naprej glavo, tko da v bistvu par sekund sedi brez opore za glavo in hrbtom, pa v košku ko jo dam na bok se ona kar dviga v zrakuser posted image . Mislim a je to v redu, glede na to da imamo komaj 2 meseca in 1 teden?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.6.2007 21:45:22   
Naomi
cer,
mama naomi je klakej user posted image user posted image
no dons smo spet super vozickaluser posted image ...se je mam naomi odlocla, da bo ena vzgojna...japajade...je mulc tko ustraju, da se mi je srce zlomu in ze je bil veselo na moji ramiuser posted image user posted image ...ni sans da bi nehu...in smo vzgojo prestavl do nadaljnegauser posted image user posted image ...kdaaaaaaaaaaaaj boooooooooooo teeeeeeeeeegaaaaaaaa kooooooonc?user posted image
kati in ti mene snubs da grem na 2,5 dolgo pot na roznik in nazaj...koklauser posted image user posted image ...da zivcnga fasem otroku pa tamal jezicek ven vrzeuser posted image user posted image
...no za tolazbo grem ju3 u IT, bom vse zropala bemuuser posted image ...u avtu se otrok bols pocut k u vozickuuser posted image user posted image
...a kenguruji so zdej ze loh u akciji?...k ce bo kej odtehtal jih bom se 5 kupla user posted image user posted image
no, nekako tako je to bilo...umes pa...dojenje, uspavanje, prebujanje, animacijauser posted image user posted image
...drzim pesti za Zigca, da ga lakota ne popadeuser posted image user posted image
caw

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!