|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.6.2007 8:48:53   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Na hitro, dokler je Iza v igralnici še tiho- ne bo več dolgo. Spali smo super, zdaj sva siti in urejeni, da lahko mami malo uživa za računalnikom.user posted image

Količina mleka- bemu, se men spet zdi, da ga je malo premalo, bom danes kupila eno škatlo Novalaca in ji ga ponudila, da vidim, če ga hoče. Mi je tko bedasto tole vse skupaj. Enkrat tako teče, da mala komaj požira, drugič pa vleče in vleče in vleče....in se buni..... Se pa ne sekiram več. Je bila 2 meseca polno dojena, mislim, da bo še kak mesec, če pa ne ji bom pa za lahko noč dodala.

Tija, čestitke za obmesečnico!

Grem po ta malo, ker ima poln kufer igralnice po 5 minutahuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
7.6.2007 8:54:12   
Pikca
Jutro!
Skačica, te moram pohvalit, saj je super 2 strani!user posted image Ker moraš le mal premislit, kaj napišeš, saj ne moreš kar klofat tko kot tukaj na RRuser posted image . Jaz pa bolj urejam, dopolnjujem, pa na koncu moram še napisat predloge in sklep. Gre še počasneje. Sem pa tudi včeraj zvečer delala, sicer samo 1 uro, ker je mali zaspal šele ob 23h.
Thaiss, res lepe fotkeuser posted image

Simonka, ti maš tud velikana! Naša tastarejša je imela take mere pri skoraj 1 letu (je od spodnjo krivuljo).

bazenčki - jaz imam raje take brez strehe, ker so bolj zračni, pa še voda se prej segreje (npr. če daš vanj morje), potem pa narediš senco z marelo. Če pa ima streho, ne sme bit preveč zaprt, všeč mi je ta od Amy. Ta iz BC pa bi bil lahko praktičen, ker ima strehico le na polovici. Pri Živi smo na morju kot bazeneček uporabljali kar čolniček in je bilo čisto ok - spodaj je bilo mehko za sedet, pa malo vode je šlo not in je bila hitro topla.

evo, se je zbudil... spet je samo pol ure spal, pa saj sem že navajena...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
7.6.2007 8:55:16   
Pikca
Tija, čestitke za obmesečnico!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
7.6.2007 9:01:51   
K_a_t_i
Povečanje količine mleka (priporočila gospe, ki res obvlada) - čaj iz kumine (=kimelj) in janeža pijemo 10' pred vsakim dojenjem. Največ 3krat dnevno lahko dodamo čaju tudi majaron. Čaj mora biti svež, dobro je tudi, če so zelišča sveža (dobiš na tržnici).
Bazilika - pospešuje izločanje mleka. Dodajamo jo v hrano - malo!
Slezenovec - tudi pomaga (lekarna). Pozor - slezanovca nikoli ne kuhamo. Namočimo ga v mrzli vodi, precedimo in dodamo mlačnemu čaju. Pijemo po požirkih.
Sporiš - lahko pijemo 3krat na dan.
Vse navedene čaje lahko pijemo izmenično ali določeno vrsto čaja določen čas.
POZOR - čaji morajo biti blagi!!!
Če želite, lahko v čaj dodate tudu kamilico (za boljšo prebavo), vendar pazite - kamilice dodajamo na koncu (ne smejo vreti in nujno se pijejo sveže).

Zdej pa v akcijo!

Aha - lahko pijete tudi dcl piva na dan, vendar mora biti le-to temno.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
7.6.2007 9:06:28   
tinaaja
Clanek o uvajanju GH (se nisme prebrala) http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738

se recepti http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php

kar zdaj linkam, ker sem slucajno nasla.. jaz bom sprintala zadevo in cez par mesecev ven potegnila user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
7.6.2007 9:12:24   
draja
Tinaaja super si,krasni linkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
7.6.2007 9:12:37   
tinaaja
pa da diplomiram iz vseh teh cajev user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksen, kdaj, prevret, neprevret, kolicina, user posted image user posted image user posted image
jaz se ne grem vec.. bom na poznanem standardu user posted image predvsem pa cim bolj skulirana.

Izdelava OI - kje je vhod v tobacno? tu naj bi se po ta novem dalo delat OI

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
7.6.2007 9:17:54   
tejčica
Tia (m a j c i k a), čestitke za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Thaiss, res zelo lepe slikice od krsta. Mali je pa cuker za popapat.user posted image

Cv105, čestitke Maksu za krst.
Simonka, Jaka pa res lepo raste.user posted image  Pa bravo za rekreacijo. Saj na začetku se je težko pripravit, pol pa brez ne gre več. Jaz sem kar pridna, rezultatov pa še ni tapravih. Bom mogla tudi malo manj jest, ker samo z miganjem mi kilogrami ne grejo nikamor. Zate pa sploh ne dvomim da ti bo uspelo. Če je šlo prvič, bo šlo tudi sedaj.

Skačica, ti je pa lepo zalaufalo pisanje diplomske. Vsak dan bo lažje in en dva tri bo spisano. Ti bo kar žal ko bo konec.user posted image

Tinaaja, dobri linki o GH. Še dober mesec pa bomo mi že kar začeli. Upam da se bo potem polivanje zmanjšalo.

Sem danes že telovadila, likala, obešala perilo in sedaj sem ready za ven. Samo še Vid, naš zaspanec, se mora odločit da odpre učke.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 7.6.2007 9:19:10 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
7.6.2007 9:23:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pa da diplomiram iz vseh teh cajev user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksen, kdaj, prevret, neprevret, kolicina, user posted image user posted image user posted image

Jaz pijem samo prvega, če imam čas - sej ni treba vseh user posted image . In sicer v 2dl dam za eno malo žličko obojega skupaj (ko zavre in pustim vreti 2 min). Ko se ohladi, spijem!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
7.6.2007 11:32:12   
Dajadada
Tinaaja, sem vedela, da boš ti zihr zvohala bazenček. Ne vem, kako ga jaz nisem najdla, pa sem prebrskala vse živo. Zdaj sem šla pa samo na BC stran, vtipkam bazen in evo ga. Včeraj pa tema. Hvala, hvala!!! Pa super link z recepti. Se mi pa tudi ta zdi malo velik za naše otročičke, če bi bil par mesecev starejši bi bil tale super, zdaj pa ne vem, če ne bom raje kar en mini čolniček nabavila, tako kot je tudi Pikca napisala. Mislim, da bosta šla oba v košaricouser posted image user posted image user posted image

Količina mleka, jaz se tudi bojim, da bo kar naenkrat suša. Sploh ker zaenkrat še ni primanjkljaja in bolj malo dam na čajčke ipd, samo kakšno pivce pade sem pa tja. Včeraj je možek prišel domov in mi začne razlagati, da je ženi od enega znanca zmanjkalo mleka pri 2,5 mesecih. Me je kar zvilo, tako da sem se odločila, da bom zdaj bolj pridna in bom začela piti čajčke oz. predvsem čimveč tekočine...to mi nikoli ni šlo dobro...spijem premalo tudi, če ne bi dojila.

Thaiss, lepe fotke, lep Matia. A ti si imela prav belo oblekico zanj?
Mi imamo krst naslednjo soboto. Moram v šoping, da mu kupim kaj novega, pa sebi tudi sevedauser posted image . Vejetno ne bo v belem, ampak bom pa izbrala neke nežne barve, ne preveč žive...zdaj ima vse bolj oranžno, modro, rdeče, rumeno.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 7.6.2007 11:38:35 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
7.6.2007 12:06:10   
sezam
Čestitke Tia za 3 mini svečke user posted image user posted image user posted image user posted image

stolček za hranjenje - moje mnenje je čisto podobno dskubin. Mi smo od začetka imeli prima pappo in smo jo uporabljali le za hranjenje. Je pa res, da je kar zoprna za čistit. Sem kupila rabljenega, pa je bil že malo zdelan, tako, da je še težje čiščenje. Februarja pa smo kupili še trip trapa in je res super user posted image . Sicer me je user posted image  kar malo dražil, ker je bila taka cena (on bi namreč kupil kar se da nekaj najceneje, ne glede na kvaliteto user posted image . Zanj je itak vse dobro, razen za modelarstvo in računalnik mora biti dobra kvaliteta user posted image ) Ampak smo tudi to preživeli. Je pa trip trap res dologoročna naložba, zato je rabljenega skoraj nemogoče kupiti, ker jih nihče ne prodaja.

bazenček - ja mi imamo tega s palmo. Moram pa letos kupit enega večjega za Ano. Če se prav spomnim sem ga kupila v BC (2leti nazaj).

thaiss- lepi ste bili. Nas čaka pa v nedeljo user posted image

tinajaa - hvala za linke. Si prava detektivka, ker vse izbrkaš user posted image  Idej ni nikoli preveč, da nimajo potem otročki preveč enako hrano, ker so mame brez idej user posted image

tejčica - pri nas je tudi grozno polivanje user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
7.6.2007 12:06:43   
Žabika
Evo nas na morju!!!! Hana je pot prespala, z nočjo pa se ne bom prav hvalila. Po šetsih urah spanja, je sledilo zbujanje na dve uri. Ob sedmih je bilo pa konec veselja, oziroma spanja, veselje je pa bilo saj smo se malo pocartali v ta veliki postelji. No zdaj je pa dopoldne že dve rundi odspala.

thaiss: ja kakšen cukerček je bil in je Matia! Pa kako je bilo vse v stilu! Bravo!

bazenček: jaz sem kupila en bazenček 1x1m v Arielu. Ima pa napihljivo dno, kar je baje zdaj v tem obdobju najbolj pomembno. Bil je pa 9 evrov. Napihnili ga še nismo, ga bomo pa glede na vreme verjetno kar kmalu. Sonce noro nabija, vroče je pa tudi ful.

stolček: midva sva se odločila da bova kupila trip trap-a od Stokke-ja, za k babici in za na vikend v KG pa Ikea stolček.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
7.6.2007 12:16:06   
skačica
midve sva nazaj z enournega sprehoda pa sem hitro mogla mak pokukat še sem gor.

pikca- ja, ne gre, da bi kar klofal, na RR pišem z Izo v naročju, pri diplomi pa ne gre tkouser posted image . Ti si tud pridna, kje je pri men še urejanje.
tejčica- verjetno bom res v depro padla, ko bom enkrat konec. Japajadeuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
7.6.2007 12:23:29   
Anonimen
Evo kosilo skuhano,v P smo tudi na hitro opravili saj so nas samo stehtali in izmerili...To,da sem imela povesen nos pa sem ze tako prej najavila,d abo ziher takouser posted image .Zredili smo se samo 655g in zrastli 3cm, tako imamo zdaj pri dveh mesecih 5365g in 59cm...Zopet imamo 11.7 in takrat tudi dobimo pikeca...Ampak glede na atbelo,ki sem vam jo prej linkala smo v zaletm povprecju...Dve pivi sem ze spila pa s cajem se tudi nalivam bom vidla ce ze bo s tem kaj ucinka...Pa se s crpanjem bom spet zacela...Malo si bom pa pomagala s malo rezervo,ki je v zamrzovalniku... Zakaj pa se mi zdi,da je pomanjkanje?Zato ker zadnje 2-3dni po obroku joka,ga pomirim in potem celo spije nekaj caja gor kar prej nikoli ni.Vceraj sma zizala ob 17.30 in ob 19.30 potem pa se ob 21.00 125ml iz zamrzovalnika.In samo po tem ta zadnjem ni jokal ampak se je lepo umiril in sem ga lahko na hitro uspavala....

skacica pridna user posted image user posted image user posted image

thaiss res ste bli lepi jauser posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
7.6.2007 12:51:49   
Anonimen
2 pivi spiti pa sem zdajle nacrpala okoli 165ml user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
7.6.2007 15:39:45   
Dajadada
Leina user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 18:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
7.6.2007 18:18:21   
tinaaja
Nope.
Ce bi dala danes delat, bi morda bilo mozno, da bi sla jutri v NM iskat. Svakinja je imela podoben problem, enak termin cet-sob in ni bilo sanse,ker ni oddala v cetrtek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
7.6.2007 18:21:50   
tejčica
Meaa, uuu tole bo pa mal težko. Pojdi takoj zjutraj s slikami malega na UE in vprašaj če se da. Magari da greš sama iskat tja kjer jih delajo. Moj stric je dobil potni list v 24-ih urah. Je pa res da je bilo to med tednom. Probat ni greh.
LeINA, user posted image  za dobre učinke piva.

Obalke, a za jutri velja ob 9.30? Upam da ne bo dežja.

Neposredna povezava do sporočila: 3269
7.6.2007 18:23:53   
soncek78
*sonchek* - sožaljeuser posted image user posted image user posted image !!! Res mi je hudo!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 18:27:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
7.6.2007 18:43:54   
tejčica
Sezam, a Žiga tudi že od rojstva tako poliva? Ker pri nas je noro. Vid poliva mleko še dve tri ure po hranjenju. Pa na trebuh ga sploh ne morem dat, ker gre takoj vse nazaj. Da niti ne omenjam kolikokrat na dan se preoblečeva. Poliva pa kljub temu, da med hranjenjam podremo kupček 3-4x. Sem se na začetku ustrašila da je kaj narobe, ampak potem ne bi dovolj pridobival na teži. To pa pri našem buteljčku sploh ni vprašanje.user posted image

Meaa, jaz v soboto bolj težko pridem na kavico. Če se le da smo vsaj med vikendom malo več skupaj vsi štirje, ker med tedom je katastrofa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3272
7.6.2007 18:57:40   
draja
Polivanje tudi Živa precej poliva, ampak ne že od začetka - je začela tam okrog 1 meseca. najbolj poliva po jutranjem dojenju, poliva pa tudi 2 ure in več po dojenju. Večkrat bruha tudi v loku. Sem v torek vse razložila pediatrinji, ampak za njih je pomembno le da se otrok redi dovolj in če je tako, potem ničl ne ukrepajo. Sem pa ugotovila, da najbolj bruha takrat, ko jo napenja. Če veliko poliva oz. bruha v loku, vedno sledi velika sračka. Škoda samo da ne vem vnaprej kdaj jo bo kakat, ker je potem ne bi šla dojit preden se ne posračka. Če jo ne napenja tudi poliva zelo, zelo malo.

Meaa upam, da zrhtate tale shoping v soboto.

LeINA ne skrbi glede mlekca - lahko da je Tai jokal tudi iz kakšnega drugega razloga. Ti kar lepo na pivu vztrajaj pa bo.

< Sporočilo je popravil draja -- 7.6.2007 18:59:33 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
7.6.2007 19:35:56   
skačica
meaa- jaz bom s svojo družinico od jutri popoldne naprej do nedelje na slovenski obali in če želiš, se lahko dobiva kje dol na kavici. Ti samo javi, se bova zmeniliuser posted image . Bomo imeli čas po kosilu.

Zdaj sem pospravila moža in Izo še malo na zrakuser posted image , jaz pa se bom zagnala v pisanje tja do devetih, potem malo skopamo, pripravim stvari za jutri, se malo pocrkljam z možekomuser posted image  in grem spat. Sem zmatranauser posted image .

Mi smo tud mislili, da če dobimo do sobote potni list za Izo, da bomo skočili še malo v Poreč na kavicouser posted image  pa se šetkat, ma izgleda da ga ne bo pa nič za to. Je itak Slovenija krasnauser posted image

Grem pisat, da ne bom kar tle gor čepela. Baj, baj

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
7.6.2007 21:34:20   
Pikca
skačica, a tako, možka na sprehod pošlješ, da lahko malo pogoljufaš in na rr skočiš, kajuser posted image user posted image  - se hecam, si ful pridna. zdele še Jerneja podojim, pa grem tudi jaz pisat. uživajte na morju!

polivanje - naš tudi poliva takrat, ko se napenja - pred kakanjem, začel je pa šele zdaj pri 2 mes. 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Varne škarje za striženje las otrok
abee

Ali misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?

Da (55%)

Ne (41%)

Ne vem (4%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!