skačica
|
Dobro jutro! uf kake čveke! Zdaj nimam več časa zvečer hodit gor na RR, ker pač pišem diplomo in me mož nadzoruje ali res pišem ali srfam po netu in potem imam zjutraj tako velik za prebrat. Jaka, čestitke za 3 mesece! Žabika, jaz sem tak panik, zato nikoli in nikjer ne pustim Ize v avtu, le na bencinski črpalki, ko grem plačat pa še takrat letim ko kura. Imam pa avto skoz na očeh. Sicer pa itak hodimo okrog bolj z moževim avtom in ga on tanka, se pravi, da se redko zgodi, da jo pustim samo. Drugje pa nikjer, ker imam v glavi vse možne scenarije kaj se lahko zgodi in ti povem da jih je pol že znanstveno-fantastičnih Prodajalko bi pa jaz nekam poslala. Ljubljančanke- uživajte danes na kavici in glejte, da ne boste preveč čvekale, vreme je že skisano, ne bi rada, da je še bolj. In jaz bom končno postala fit . Sem včeraj dobila sms, da me na pošti čaka moja mašinca za radiatorčke delat - ab trainer in da ga lahko pridem iskat. In seveda takoj nateram moža, da leti na pošto in tam nič zame. Verjetno bo danes kar poštar pripeljal Bom telovadila, da se bo kadijo. Je pa mož prevzel pol kupnine tako, da me bo prišel 25 eurov. Pa rečte da nimam krasnega moža. Sem bila včeraj cel dan pri atiju in mami in sem mojga atija za foro vprašala, če bi mi dal parcelco za bajtico, če bi jo gradila in valda je rekel, da mi jo da takoj. In zdaj je moj mož čist zagret za hišo in o stanovanju noče nič slišat. Mora pa ati še uredit neke papirje na občini, čez dobro leto ali malo kasneje pa bomo začeli...... Grem se zdej z mojo princesko ukvarjat, se že buni.
|