|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 18:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Marčevke 2007
5.6.2007 18:20:29   
Dajadada
Jutri, najbolje da se sped dobimo Pod vodo. Zunaj bo menda tudi bolj pod vodo, vsaj tako kaže vremenska napoved.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
5.6.2007 18:31:07   
tinaaja
Tinaaja - za kosilo predlagam Janežiča na Pšati. Ni daleč, čisto zraven Šentjakoba (če kaj poznaš). Boljše hrane in postrežbe še nisem doživela! Midva greva ob vsaki posebni priložnosti tja in imava že kar svojega najljubšega natakarja

Meaa, a imajo vrt? Na netu ga ni videti. Hvala za predlog user posted image

Srecanje - Tivoli je glede na vreme malo riskanten. Na Bizoviku in v CP so parkirisca cisto blizu,ce se ulije.. Meni je glede lokacije vseeno, preferiram lokacijo zunaj, glede na vreme pa Colnarna user posted image Morda prej Mostec, da se vsaj do avta pod drevjem prebijas user posted image

Mene tko glava boli user posted image user posted image Brina je bila taka tecka, ker je bila zaspana, spat pa nikakor ne.. Zdaj pa ze dve uri spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3153
5.6.2007 18:56:57   
Anonimen
Tinaaja, gostilna Brinovec v Podgorici - tudi blizu Šentjakoba. Meni je ta gostilna ljubša kakor pa Janežič na Pšati. In pri Brinovec imajo dobro za jest, imajo pa tudi vrt, tako da se lahko je tudi zunaj. Tam je imel moj tast 50-letnico in še sedaj vsi pohvalijo hrano in postrežbo.

Še bolj pa priporočam gostilno Repnik - Vrhpolje pri Kamniku. Tam sva midva imela poročno pojedino pred skoraj 7 meseci...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
5.6.2007 19:15:16   
Žabika
tinaaja: jaz ti pa predlagam Žabarja. Dobra hrana, vrt, pa dobeeeeeer sladoled in tortice!
Glede spanja, pa je očitno nekaj v zraku! Hana mi zdele spi že 3 ure; najprej smo bili eno uro na sprehodu, ko smo prišli domov sem jo pa kar v vozičku pustila, kjer še vedno spi. Je bila pa dopoldne malo sitna; mislim, da je prvič nekaj minut v kosu jokala, potem pa mrknila. Med tema dvema spanjema sva bili pa tudi zunaj in seveda je spet vse prespala. Res je zaspanka.

No pa še tole. Ker jutri odhajamo, sem morala narediti zalogo plenic. In sem šla na Rudnik v BC in ravno po poti tja se je noro uscalo. Scalo je tako, da bi dežnik zaščitil samo mojo glavo. Hana je spala v lupinici. Ko sem prišla pred trgovino sem gruntala kaj naj naredim. Kupiti sem morala tri pakete plenic. Možne rešitve so bile: 1. vzeti voziček iz avta, Hano dati v košaro, 2. vzeti Hano z lupinico in leteti po dežju v trgovino, 3. pustiti Hano v avtu in leteti v trgovino!
Po tehtnem premisleku sem se odločila za varianto 3! Letela sem v trgovino in po trgovini, vzela pakete in na blagajni NIKOGAR. Prosim najbližjo prodajalko, če mi lahko hitro pokasira, ker imam otroka v avtu. No, potem se je pa začelo zmerjanje in prav počasno obnašanje na blagajni. Je rekla, da kako sem lahko tako lahkomiselna, ker bi mi otroka lahko kdo ukradel. Pa sem ji rekla, da se tega pa res ne bojim, ampak da me skrbi, da mi otrok joka. No in moje skrbi so bile odveč, ker je Hana v avtu še vedno spala. Moj nakup je pa trajal celi 2 minuti. Me zanima vaše mnenje!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 19:19:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
5.6.2007 19:58:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Me zanima vaše mnenje!

Jaz bi in sem že nekajkrat naredila enako - če mi tamal spi in da grem samo po recimo kruh, ga pustim v avtu! Parkiram kar se da blizu, definitivno ne na soncu in tečem! Baba naj se zase briga user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 5.6.2007 19:59:06 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
5.6.2007 20:23:59   
tinaaja
Ej, punce, super hvala za predloge user posted image . Mislim, da bova kar vecino obiskala, saj men je ful dobr tkole spoznavat gostilne v blizini ljubljane pa rabiva itak se eno za krst. Je pa moj zagrabil za zabarja, ki je njemu itak super the best, sploh pastetka in zabji kraki.

Zabika - jaz bi verjetno vzela brino z lupinico sabo, ker sem prevelik paranojik. Ampak dopuscam moznost, da bi se v tvoji situaciji enako odlocila. Doma na toplem se je lazje odlocati user posted image Vseeno pa mislim, da se prodajalka nima kaj vtikat vate in tvojo odlocitev, sploh pa ne na tak nacin. 

Sovrazim glavobol.. je reku ata Smrk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
5.6.2007 20:25:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Zmrda je bil user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
5.6.2007 20:29:43   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Zmrda je bil user posted image .

V dani situaciji zame se najbolj velja - lakom lačn, jajcka papu user posted image user posted image user posted image Ahhh ja, kje so ti casi... Bi ful pogledala ene smrkce..

Ti dam, ti dam, ... /smrketa/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 20:33:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
5.6.2007 20:51:18   
K_a_t_i

user posted image

"Ujel vas bom, pa če potem takoj umrem!"

Mi mamo downloadane od 1. tedna kar je Žiga doma user posted image . Je oči že tud ene 2 pogledal user posted image . Ti prnesem?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
5.6.2007 21:13:12   
tejčica
Žabika, jaz sem Vida enkrat ko sem šla na pošto tudi pustila samega v avtu. Najprej sem pogledala če je slučajno gužva in ker je ni bilo sem šla kar sama noter, mali je pa spal. Avto sem pa imela parkiran čisto pred vhodom. Je pa res, da sem bila ves čas živčna. Čeprav sem bila gotova v parih minutkah, sem imela filing da sem notri celo uro. Sem imela kar slabo vest.

Tinaaja, a ti bi pa smrkce gledala.user posted image Pri nas je Taja čisto navdušena nad njimi. Sem ji jih potegnila dol z neta in nekaj časa pri nas na sporedu sploh ni bilo drugih risank kot Smrkci. Sej so res simpatčni.user posted image

Kr_enamami, da te kap!!! Si folk mal preveč dovoli. Men se je enkrat na Jesenicah zgodilo, da je na križišču, je bila rdeča luč, kar naenkrat moški srednjih let odprl vrata na sovoznikovi strani in se vsedel v avto. In pol mi reče, da naj ga odložim v centru.user posted image  Jaz najprej sploh nisem dojela kaj se je zgodilo. Tud zmerjat ga nisem mogla, tolk sem bila paf. Je zasvetla zelena in sem speljala in ga odložila v centru. Mislim da v celem času nisem niti ene besede spravila iz ust.

Neposredna povezava do sporočila: 3163
5.6.2007 21:16:42   
Sibil_
Čer!

Obalke.kdaj se dobimo in kje?Jaz imam v četrtek malo gužve, tako da ne morem.Torej?Kapitanija če je dež-kaj pravite?Kdaj?user posted image

Mi smo imeli 3. posvetovalnico.Lukas je dolg 67 cm (rojstvo 54 cm), težek je pa 6,695 kg (rojstvo 3,600 kg).Mu je pa od okužbe z RSV virusom ostala razdražena sluznica in malo piska pri dihanju, zato je dobil pumpico za pljuča.Imamo pa v četrtek kontrolo, upam, da bo bolje.Sicer pa naj ne bi bilo to nič takšnega.user posted image

Čestitke vse mini-slavljencem za nazaj, priznam da vsakodnevno ne spremljam kdo slavi...user posted image

Sem šla danes v Ariel in sem se zagledala v en trikolesnik od Cam-a, lep je za znoret.Samo kaj, ko že imam voziček, poleg tega pa stane samo športni del 370 eur, kar je več od Quinny-a.Eh ja, je pa res lep...user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3164
5.6.2007 21:18:20   
amy26
Meaa, bom poskusila še s to kremo ki jo priporočaš, danes sem jo mazala z mandljevim oljem in je bolje vendar je ne bi rada vsak dan mazala z oljem ker je pol tok mastna.

Bile sva v pediatr.kli. kožni testi so negativni na mleko in jajca, so ji pa vzeli še kri in bodo naredili še krvne teste. Dieto moram pa še naprej imeti, ker kožni testi niso vedno točni, je pa tako jokcala ko ji je vzela kri iz rokiceuser posted image , pa komaj ji je našla žilo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
5.6.2007 21:39:09   
tejčica
Amy, ta krema ki jo omenja Meaa je res dobra. Je pa tudi tak tuš gel. Jaz ga imam za Tajo (pa tudi jaz ga dostikrat uporabim) ker ima tudi zelo suho kožo in je veliko veliko boljše odkar ga uporablja.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
5.6.2007 21:39:57   
tejčica
Sibil, za petek bi meni ustrezalo pol desetih - desetih.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
5.6.2007 21:40:26   
draja
Amy boga, boga Ela, ker so jo pikali. Ji pošiljam enga poljubčka na bubico. Pa super, da so bili testi negativni. Upam da boš lahko kmalu skinila še to dieto.

Žabika mislim, da si čist OK ravnala. Reakcija prodajalke je bila pa čisto neprimerna!!! Namesto da bi hitro skočila in ti hitro računala, odprla vrata itd.,... ti gre pamet solituser posted image .

Tejčica no to kar se je tebi zgodilo je pa res kr neki. Mene bi po moje ful panika zagrabla, ker sam preveč paranoična.

Srečanje glede na vreme sem jaz za City Park.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
5.6.2007 22:34:05   
A-N-J-A
tinaaja ti rajš ne bom nič predlagala,da ne boš preveč zmedenauser posted image
žabika jaz sem tud Bora ene parkrat pustila v avtu,ko sem šla po elo v vrtec,če je bil dež al pa če je spal,tko da ne sekiraj seuser posted image .Pa lepo se imejte na morju,sem ti foušuser posted image .
meaa men pp stolček ni všeč,ker ima na sedežu med nogicami prečko.Chicco ima to na mizici,se mi zdi bolj praktično.Sploh pa meni ta stol dela samo napoto,pri Eli je bil čist neuporaben,res pa je da je Ela zelo neješča.Bom vidla če bo pri Boru kej drugač,čeprav se mi zdi da ne bo,ker so te mizice tako visoke,da otrok ful težko je al pa pol riše goruser posted image .
amy,ne vem če se spomniš,naša Ela je bila tud alergična na km,pa so vsi testi pokazali negativno,to pa zato,ker sem zelo zgodaj začela z dieto in se alergija ni uspela razviti.Ko pa sem samo pogledala kaj mlečnega je bla pa čist pikasta.
Sem jo pa pol vlekla na bioresonanco.No pri enem letu smo že jedli ml.izdelke,pa zdaj ne vem al je bior.pomagala al je samo izvenelouser posted image .

Jutri načeloma pridem,čeprav sem z eno zmenjena,pa upam da čim prej pride da pol skliznemuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
5.6.2007 22:43:59   
LP
Punce ŽIVJOOOOO po doooolgem času.....
Nekaj časa sem vas pridno brala, zdaj ste pa čisto prehitre zame.... Ampak kolikor toliko še sledim. Zato najprej HVALA za čestitike od 2-mesečnici in z najine strani čestitike vsem ki ste na istem!!!!!!!
Naš Žiga pridno raste, bila sma že v 2 P in je v 3 tednih zrastel kar za 4 cm . . . . nove mere so 5390g in 61,5 cm.... Dolg je kot prekla in prav nič po mami.... Ki še vedno ima svojih 90 kg, ampak JUTRI ČISTO ZARES začne z ločevalno dieto, ker se ne prebavlja več user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Držite pesti, da se znebim vsaj 15 kg, da ne bom taka big foot mama user posted image ....
V nedeljo smo imeli KRST.... Bi vam ful rada prilepila slikico, kako lušten je bil naš fant, pa ne znam user posted image .... ful je bil priden, vse je predremčkal, sredi maše ko se je pa zbudil pa se je na glas smejčka v cerkvi, in posledično vsi otem njemu in vsi smo šli na koncu nasmejani domov.... Res je to nekaj najlepšega..... Če bo katera rabla idejo za darilo ali kaj podobnega, javite!!!!
Kar se tiče faksa pa meni v prvem roku ni uspelo, zdaj se pripravljam na 16.6 in upam, res upam, ad mi rata nardit tale moj ZADNJI kolokvij.... Sej bo.... Potem še diploma in do novega leta nama bo z Žigom uspelo.... UPAM!!!!user posted image
V glavnem, ne tipkajte tako hitro, da vas bom lahko sledila.... UŽIVAJTE s svojimi malimi srčki še naprej..... In če pogruntam, kako naj pripomam slikico v post, vam pokažem mojega fanta .....
POZDRAVČKI marčevke.... Ful ste fajn punce, vsak dan najdem kak nasvet, idejo, skratka.... Se beremo....
OBJEMČKI!!!!!!!!!!

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 22:48:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 23:46:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.6.2007 6:57:00   
amy26
dobro jutrouser posted image

ANJA, koliko časa pa si bila na dieti KM in ali si se kdaj vmes tudi pregrešila, torej da si pojedla kak sladoled,...

LP in urskas lepo da sta se spet javili

Čestitke današnjemu slavljencu Jaki (simonka) za user posted image mini svečkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.6.2007 7:07:21   
tejčica
Jaka (simonka), čestitke za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Kr_enamami, imaš pa potem prav super sosedo.user posted image  Jaz sem bila preveč v šoku da bi ga ven vrgla oz. sploh spravila iz sebe kakšno besedo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.6.2007 7:13:16   
tinaaja
Jutrooo..
jaz moram sibat, imam ob 8 okulista, pa moramo prej se brino zbudit pa jest, pa.. fuf

DANES OB 11 v CP Pod vodo.. MAtr spet bodo stacune okol.. Bemu...

Zabikaaaa,,,,  uuuzzziiivvvaaajjjjj!!!!!!!

LP, Urskas, pa se se javita user posted image Lepo vaju je bilo "slisat".

Nic, sibam .. Lj cveke, se vidimo.. Morda mal zamudim.

Draja, ce zamenjate lokacijo, smo na liniji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!