|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.6.2007 13:15:55   
A-N-J-A
tinaaja a sem ti rekla da se takoj naroči,da je ful gužvauser posted image .No zdaj najbrž že veš da ne rabiš napotnice.
meaa zdaj maš v BC v akciji Chiccotov stolček,ga ziher ne dobiš nikjer cenej,niti v I

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.6.2007 13:17:02   
Pikca
draja, user posted image za Živine pridobljene kile in cm! Pediatrinja je pa res smotanauser posted image

sonchek, ti si pa res srečka, da ti tolk spi. Naš je od 7h pa do zdele spal dvakrat po pol ure in enkrat 20 minuser posted image  no, zdele se je pa pokakal, upam, da je blo to to in bo končno zapančal... kje točno pa ste bili v Novigradu

Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.6.2007 13:19:07   
Pikca
meaa zdaj maš v BC v akciji Chiccotov stolček,ga ziher ne dobiš nikjer cenej,niti v I

to sem hotla tud jaz napisat, pa še boljši se mi zdi kot peg perego, ker otrok lahko bolj pokonci sedi

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.6.2007 13:28:07   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Sezam, za kofe - predlagam čet. ali pet., menda bo že lepše, kaj praviš

Verjetno bo bolje pet, čet se mi zdi da so še čudne napovedi.

O kaka mama sem, skoraj bi pozabila, da naš pikec danes praznuje 3. mini svečko user posted image  in velik poljubček sinko user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke še user posted image (Klavdyk) in VITI (urskas)

Me niste nič spomnile user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.6.2007 13:29:07   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

vrtec - dobili zavrnjenega se 2. smo 40 v cakalni vrstiuser posted image user posted image user posted image in zdaj se znajdi, kakor hoces in znas.. grem rodit v nemcijo, dobis 25000€ za rojstvo otroka - dobra spodbuda rodnosti bi rekla temu.. no saj pri nas tud dobimo ... 250€ user posted image user posted image

v nemciji otrok ne vzamejo v vrtec pred dopolnjenim tretjim letom... ce gres vseeno prej v sluzbo, imoras najet posebne tete, ki se jim rece Tagesmutter.. toliko ov vrtcih v nemciji

jap, res je redko, da gre zenska v sluzbo prej.. imajo cist drugacen sistem, pa tud place. tole z nagrado pa je novo s tem letom... zenske so decembra ful neumnosti delale, da bi rodile jan in dobile denar..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.6.2007 13:30:01   
dskubin
Eh, mam smolo user posted image . Sta zgleda oba zaspala (tamala bo sicer hmal mela zizatime), pa ne morem nič pisat, ker sem ugotovila, da so članki iz Delovega arhiva sedaj plačljivi (razen, če si naročnik Dela vsaj 5 dni tedensko) - jaz pa stare članke rabim, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi za vsakega plačala 0.80 evra, pol mi pa lahko sploh ne pride v poštev (jih pa pregledam tolko, da to ni res, kolk bi me koštalo). V knjižnicah nimam časa zdej sedet pa članke čitat, bom mogla najt enga, ki je naročen na Delo, da mi malo posodi svojo naročniško številko.

Al pa bom mogla kako novo seminarsko zbrat, pa uhuhu dela stran vržt.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.6.2007 13:35:53   
tinaaja
tinaaja a sem ti rekla da se takoj naroči,da je ful gužva .No zdaj najbrž že veš da ne rabiš napotnice.

missunderstanding .. sem razumela, da je za porento guzva in da za uz dobis takoj user posted image tko, da porento imam ok, uz pa user posted image gggrrrrr

cestitke slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image

draja - juhuhu za g in cm!!! pridna ziva in mami! o pediatrinji pa je brez veze zgubljat besede...user posted image

kje v lj ali okolici svetujete nedeljsko kosilo za obletnico poroke? malo sem razmisljala pri noni, ampak morda bi kaksen bolj na izi place bil bolje. seveda mora bit dovolj prostora za vozicek poleg mize user posted image v nedeljo bo 1 leto od zadnje menstre, sem jo dobila direkt na porocni dan user posted image ampak je tok dogajal, da sploh vedla nisem user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.6.2007 13:36:56   
tinaaja

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.6.2007 13:45:22   
Pikca
sezam ok, načeloma velja z petek, se še sproti zmeniva
upssuser posted image  seveda, Žiga vse naj naj za 3 mini!!!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.6.2007 13:56:33   
draja
user posted image Vse najboljše Žiga!!!user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.6.2007 14:29:52   
dskubin
Vita in Žiga - vse naj naj

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.6.2007 14:41:37   
Anonimen
Vita in Žiga čestitke za mini 3 svečke!

A ni grozno že to vreme? Kr naprej ta smotan dež, če pa ne pada je pa vroče za crknt!

Se je Jure zbudu...

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 14:43:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.6.2007 14:44:54   
amy26
Naš je od 7h pa do zdele spal dvakrat po pol ure in enkrat 20 min

Pikca, pol je vaš isti kot naša Ela, spala natanko kot tvojuser posted image  v začetku mi je ful spala po cele dneve zdej pa moram imeti srečo da zaspi v eni rundi več kot pol ure

Draja, za pridobljene kg in cmuser posted image user posted image user posted image  žal je pri nas isto glede čakalnic, torej bolni otroci in tisti ki imajo sistematskega so v isti čakalnici

Čestitke Vita in Žiga za 3 mini svečkeuser posted image user posted image user posted image

Danes sva z Elo naročene v pediatrični kli. glede alergije, upam da jo ne bodo preveč matrali 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.6.2007 14:54:43   
*sonchek*
Vita in Žiga - čestitke za user posted image mini svečke!

Evo, še dve slikci našega piškotka, ki pridno pomaga mamici peči dobrote za očija user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.6.2007 16:00:56   
K_a_t_i
Jutri - če bo lepo, sem jaz za čolnarno. Mi je velik boljš kot Bizovik. Sej neke ekstremno visoke temperature se ne pričakuje! Če bo dež, je ??? user posted image  v City parku ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.6.2007 16:03:53   
Taya85
Cao mamice!

Vse naj naj za mini slavljenčkeuser posted image user posted image

Vidim da nisem edina, ki na veliko zapravlja za cunje (čeprev jih nimamo več kam dat). Smo bili včeraj v City Parku in namesto da bi kaj zase kupila, grem raje v H&M na otroški oddelek, tko da je naša pupa spet bogatejša za ene hlače, nogavičke in žabice.

Tašče .......tako - tako odvisno od dneva, sem pa vesela, da se mi ne pojavlja več vsak dan, kar noter uleti, pač imamo večino časa odklenjeno. Tast ........ no coment user posted image , bi mojo pupo kar s čokolado futru pri 3 mesecih .....katastrofa

fax ...... se bo treba spravt delat, čeprav trenutno pavziramo......

Danes nam je Lina prvič polepšala dan z njenim prvim BRRR, sva z mojim pol še pol ure vstrajala da naj ponovi in ko sva že obupala in se obrnila stran se je spet zaslišalo BRRR, ja je navihana ni kaj.user posted image

Uživajte, en lep BRRRR od Linike

Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.6.2007 16:11:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85
Danes nam je Lina prvič polepšala dan z njenim prvim BRRR, sva z mojim pol še pol ure vstrajala da naj ponovi in ko sva že obupala in se obrnila stran se je spet zaslišalo BRRR, ja je navihana ni kaj.user posted image

A kar prva črka je R? Sej človk ne more verjet! Bravo Lina user posted image .

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.6.2007 16:31:28   
draja
Uuups, sem prej pozabila: Čestitke tudi Viti!!!

Meni je kul tudi Čolnarna. V bistvu še boljš k Bizovik, ker tam sploh še bla nisem user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.6.2007 17:12:29   
Taya85
k_a_t_i Tko znam najbolj zvok opisat....ustnico da ven in pihne.......če je katera razumela kaj mislim opisatuser posted image  mogoče se pa bolj sliši kot prdecuser posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.6.2007 17:17:37   
tejčica
Čestitke Viti (urskas) in Žigu(Sezam) za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem otročkom za nove centimetre in grame.user posted image user posted image user posted image ico in klepet

Obalke, a ste za kakšno kavico in klepet? Četrtek, petek, kako vam bolj ustreza?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.6.2007 17:28:10   
tejčica
Obalke, katerega dermatologa tu dol mi priporočate?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.6.2007 17:40:02   
Anonimen
Vita in Žiga  vse naj naj za obmesecnico user posted image user posted image user posted image

draja user posted image za lepo poreditev....mi imamo P v cetrtek in kolikor sva se zdaj tehtala bom jaz tudi med tistimi z povesenim kljunckom zdaj na drugem obisku v Puser posted image

Taya85 mogoc sta Lina pa Tai na kaknsi miselni povezavi...Nas je tud vceraj nekaj takega izustil,ko go je ati dal v vozek in sta sla en krog naredit user posted image

Dopoldan sva bila 3ure zunaj,zdaj ko se je zlilo je posijal soncek pa sobava spet malo ven,ker drugac je notr tecen za znoret...Zaenkrat ostaja vozicek super pomirjevalo user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
5.6.2007 17:54:43   
tejčica
Soncek78 in Thaiss, kako je bilo na masaži? Sta user posted image  uživala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
5.6.2007 18:08:25   
urskas
Pozdravljene marčice in marčki!

vsem najlepša hvala za čestitke naši mali Viti za tri mesece in vse naj naj tudi Žiguuser posted image user posted image user posted image .

Občasno vas še vedno berem, vendar mi ponavadi zmanjka časa za pisanje. trenutno Vita pridno spi in ta velika je zunaj z očijem,tako da lahko malo napišem.

Danes smo imeli prvo cepljenje in upam, da ne bo kakšnih hudih reakcij. ful sem razočarana nad Vrhniškimi dohtarji. Rednega pediatra še vedno ni, nadomešča ga en starejša (upokojena) zdravnica. Vite ni sploh nič pregledala, samo vprašala če smo zdravi in že je pičila... NIč opozoril o reakcijah, nič poslušanja srčka itd. Pa še to, da moram nujno dojit do enega leta. Mislim, kva se pa gre. To je pa res popolnoma moja stvar. Uf, kok bi jo poslala nekam, pa sem se rajši ugriznila v jezik.

Pri nas tudi nismo imeli nikakršnega pregleda kolkov (razen v porodnišnici 1A), tudi nobene napotnice za v LJ. Nič? ali ste vse imele pregled kolkov ne glede na izvid?

Zdaj že kakšna dva tedna nismo bli nič bolni (trkam na les) in v glavnem ponoči še kar dobro spimo, (običajno se dojimo enkrat ob treh, in drugič ob 6-tih ali 7-ih). v nedeljo smo imeli krst in vse je potekalo tako kot je treba tudi vreme.

No še to moram povedat, da smo končno kupili računalnik (ki ga imam sedaj doma) in sem prvi teden zaradi interneta dvakrat zasmodila kosilouser posted image user posted image user posted image .

Upam, da se vam kdaj pridružim pri kofetkanju...

LP, urska

< Sporočilo je popravil urskas -- 5.6.2007 18:10:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!