|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.6.2007 22:34:44   
draja
Ja Naomi lahko je pa tudi Mirna ali pa Zarja (sam pol zna pa zvečer žurke delat). Saj mi smo dali pa Živa ime tko da samo čakamo kdaj bo to ven udarilo user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.6.2007 22:45:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

No, bo pa januarcica povedala, ce marcevke nobene ni user posted image ...Ja, tudi mi imamo dr. Mikcevo in tudi nam ni nic rekla za kolke...jaz sem na pregledu tudi pozabila - potem sem pa naslednji dan klicala sestro in se dogovorila, kdaj naj pridem po napotnico...ze prej sem klicala v ZD Siska in se narocila...Se njihov telefon: 01/581-52-12...ce boste sli slucajno tjauser posted image ...
....

O, hvala! Bomo poklicali...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.6.2007 22:47:29   
Naomi
draja...Mirno in Zarjo ma pa moja dobra prjatlca...tko da odpade user posted image user posted image ...Živo mamo pa mi doma eno...pazi k se zave svojga imena user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.6.2007 6:48:19   
malecka_mateja
dobro jutrooooo!

sem prvauser posted image user posted image user posted image evo veliko kave da boste lažje preživele dan!user posted image user posted image user posted image

mi smo meli pregled kolko in je vse ok!mala je že tudi ok z uhico!včeraj bi mogle bit cepljene vendar je odpadlo in imava v pon!zdaj že spimo celo noč tako da sem tudi jaz naspana!

febata o sklepih!!!tudi jaz se pridružejem!pa to ponavadi ob večernih urahuser posted image amapk bomo se malo z WD30 našpricali in bo bolje!

pridne bit!
lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.6.2007 7:54:58   
tinaaja
Jutro. nocka super user posted image 9-7 user posted image

ANJA - a si ti za UZ kolkov dobila napotnico??? DAtum za posvetovalnico imam za UZ bom pa danes klicala. Sam moram vedet glede napotnice, da me ne bodo pol dam poslal user posted image user posted image

Kati - lonci pa so vecnamenski user posted image

Telovadba - vceraj sem nardila par vaj z utezmi in sem danes 50% invalid user posted image user posted image user posted image   mukrlbir v nogah tak, da ni za nikamor. Pismo, kok ven pades... To je jasen pokatatelj, da je treba zacet resno delat!!!

Jaz grem na kavo, da se pravim v obratovanje in Brina na deci mleka..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.6.2007 7:57:13   
A-N-J-A
Pri nas pa ni vode,je nekje počla cev juhuhuu bruhuhuuuuser posted image .Ta malček se prebuja,tko da bo zdej,zdej akcija.Komi čakam da se zbudi da ga mal stisnem,ta velko sem že zdaj pa še moj sumo boracuser posted image .
sezam ful lep ste zbrali kraj za počitnikovanjeuser posted image ,upam da bo nam tud tok všeč,da bomo šli tud frugo leto.

Zdaj grem pa po knedeljčkauser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.6.2007 9:25:46   
skačica
Dobro jutrouser posted image

Noč ok- kot ponavadi sva se 2x dojili, ob 3.30 in 6.00. Spali do 8.30user posted image  Ja, res se je full poboljšala ponoči, je pa čez dan zahtevna, da je kaj. Zelo malo spi, če že potem v avtu ali na mojih rokah, ves čas zahteva 100% pozornost-pogovarjanje, petje pesmic, plesanje,....Pa noben drug ritem ni ok, samo od mamice, kar pomeni, da se začne dret pri vsakem po 5-ih minutah, pri meni je pridna. Prava mamina mazauser posted image user posted image

No, včeraj sem začela ob pol desetih zvečer pisat diplomouser posted image user posted image user posted image , prvo poglavje, sicer nisem daleč prišla, ker je vsak začetek težekuser posted image , ampak 2 podtočki sem obdelala. Danes zvečer pa dalje, čez dan ne morem nič, komaj zmečem skup kosilo pa še to bolj na izi.
Bom vsak dan pisala po 2-3 ure in mislim, da moram končat tam nekje pred morjem- do 20. julija. Sanjam ali je realnouser posted image
pikca- zdaj se bova pa spodbujali, prav?
Se še katera javi?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.6.2007 9:32:05   
tinaaja
Se še katera javi?

Moram nujno :) Izpit 29.6. in 6.7. user posted image user posted image user posted image Fuj in fej.. Politologijo studirat mi bas ni veselje, pa sta oba difeencialna izpita user posted image Bom probala startat danes.. Mala spi user posted image tko da idealen zacetek.

Vceraj mi je kar super uspelo manj jest in NIC sladkega user posted image jeee zdaj moram samo se do konca zivljenja tko zdrzat pa bo user posted image user posted image
Grem malo prestavit in literaturo ven potegnit.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 9:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.6.2007 9:51:51   
Pikca
No, včeraj sem začela ob pol desetih zvečer pisat diplomo

bravouser posted image , jaz se pa zdele spravljam, samo, da mali ornk zaspi (upam da tokrat za kaj več kot pol urce)

se bomo spodbujale - ti si mene zdele že spodbudilauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.6.2007 10:01:43   
tinaaja
Kr_enamami, joj, a mali prestopnici ze imas user posted image user posted image user posted image KAtastrofa takile kreteni.. Haloo... Aje velik moten psihicno al kaj??? Kaj ga pa zuli pri tvojih dveh?
Drzim pesti za izpite in voljo do ucenja. Jaz imam ze pol leta podpisano prijavo teme za diplomsko, pa mi se ni uspelo it do predstojnice katedre user posted image da dobim koncni podpis. V PM pa moj lenoritis - sem tok jezna sama nase, naredim pa nic. Moram se spravit. Mala se je itak zbudila zdaj, ko sem hotla starta, ampak iscem se kaksne povzetke po netu, medtem, ko se fuul igra z Tomy Multi - res super zadeva user posted image user posted image Cist ji dogaja, tolce po zadevi, prijema, cmoka zraven.. Faca moja!

Neposredna povezava do sporočila: 3111
5.6.2007 10:20:39   
dskubin
Se še katera javi?

Evo, tudi jaz se javljam v klub Nujno in čimprej user posted image , samo moja otroka pa nista ravno navdušena (beri: dogovorjena sta, da mi nagajata v izmenah, če pa le mrkneta oba mamica hiti nekaj za pod zob rihtat). Tko da, pridružujem se klubu pridnih študentk, s tem, da bom jaz verjetno una, ki bo počasi capljala zadaj user posted image , ampak nič zato, danes začnem (ampak nimam ne poguma ne voljeuser posted image , da bi se začela učit za kak izpit, bom raje začela s seminarskimi - sej tut to velja, ne?)

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
jaz se tudi trudim živeti brez bele moke, cukra, pa makaronov, aja pa krompirja

Ja madonca, od česa pa živiš user posted image ? Od vode in riža?

Uffa. Sem odprla seminarsko, ki je 90% narjena, sam za dokončat, zaključke naredit,.. A veste kdaj sem jo nazadnje popravljala... gulpuser posted image ... avgusta 2004user posted image . Nič, danes si jo bom glih prebrala (če mi slučajno uspe, kar pa nič ne izgleda, ker nekdo stoka).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.6.2007 10:32:03 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.6.2007 10:27:42   
*sonchek*
Jutro!

Danes bolj na hitro - moj dragi ima rojstni dan, pa sem polno zaposlena s peko. Mali je priden in mirno spi, da lahko jaz medtem v najkrajšem možnem času pričaram čimveč dobrot - adijo dieta user posted image

Spali smo kot polhi - 10 ur v kosu user posted image Bravo mali!!! Se mi zdi, da sem iz dneva v dan bolj spočita in lahko čez dan veliko več naredim. Evo, zdaj pa šibam - ananasovo pecivo je pečeno user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.6.2007 10:37:45   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

sezam ful lep ste zbrali kraj za počitnikovanjeuser posted image ,upam da bo nam tud tok všeč,da bomo šli tud frugo leto.

Edino kar je pomankjivost tam je, da se je treba zapeljati do trgovine in pa nimaš se kje šeteti. Ampak se raje za take stvari usedemo v avto in odpeljemo nekam drugam, kot pa da bi se bilo treba na plažo vozit.user posted image

skačica - user posted image user posted image  za prvi korak pri pisanju diplomske. Te bomo še druge malo vzpodbujele, da ti čimprej uspe user posted image

pikca - tudi tebi user posted image user posted image . Kaj pa najina kava? Čakava na lepše vreme?user posted image  

sonchek - čestitke tvojemu user posted image

Tiste, ki imate teniske za svoje user posted image , kje ste jih kupile. Mene je kar nekaj prijelo in bi jih imela tudi za Žiga user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 5.6.2007 10:38:27 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.6.2007 10:59:55   
Pikca
...ni nič s pisanjem, se skoz zbujauser posted image .

Sezam, za kofe - predlagam čet. ali pet., menda bo že lepše, kaj praviš

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.6.2007 11:06:01   
Ela80
ojla,

joj nehite s temi izpiti, jaz bi tit mogla zdaj it samo ne morem tamale 3 ure pustit same, a ne? Dober izgovor, jo bom naslednji mesec, ko imam še en rok.
Hvala punce za odgovor glede sklepov, mene tok ponoč bolijo, da imam včasih občutek, da mi bo tamala iz rok padla. Sem mislila, da sem spet kaj staknila, pa vidm, da nisem osamljen primer.
Glede las je pa pri meni isto, odpadajo ko user posted image .

Da se še jaz malo pohvalim, od kar je Ela na svetu (od 26.3.) ni jokala pol ure. Samo takrat, ko me pokliče, da je lačna, pa še to ni jok, kot jok. Še vedno skoz samo spi ima popoldna uno tadolgo, ko je malo več zbujena to je pa vse. Zvečer jo podojim, skopam, dodojim, jo odnesem v posteljo prižgem babyphone in grem, mogoče ji pol 1-2x duda ven pade ampak to je to, kar se tiče uspavanja. Res imam srečo in vem, da če bomo imeli še kakšnega, da ni šans, da bi bil tok priden. Zdaj ko sem se pohvalila, pa upam, da ne bo slabše. Gode pa tko, da jo je veselje poslušat. Ponoči se pa okrog 5 zbudimo pol pa okrog 8.

ajdi še enga lubčka za vaše cukre

Moja punčka je Ela

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
5.6.2007 11:20:26   
tinaaja
Datum za UZ kolkov sem dobila pri dobrih 3,5 mesecih. user posted image

user posted image sem nasla nekaj "studijske literature" - zapiskov, izpiskov,.. naceloma imam namen it cez knjige sama, ampak zmeraj prav pride se kaj drugega, vsaj za ponavljat. me pa hoce nekaj glava bolet danes, bi kar se eno kavico spila.. Verjetno jo bom, ker je dopoldne, bo brinci popldne kot cuk user posted image Ampak takrat bo ze oci doma - je danes na sluzbeni poti v kurji glavi slovenije user posted image

Pikca, pri vas tud ni srece a.. brina se je tud ravnokar zbudila, tko da grem lahko v zizaland, namestu studyland user posted image A meni tesko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
5.6.2007 11:29:48   
Žabika
dskubin: se opravičujem, ker sem ti pozabila odgovorit na tvoje vprašanje. Zdele sem pa pospravljala stare časopise in ko sem zagledala Monitor sem se spomnila. Torej, o foto knigi so se razpisali v majski številki.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 11:30:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
5.6.2007 11:34:27   
Ela80
Kolki, mi smo imeli 1a,1a pol smo imeli pa pregled pri dveh mescih pa ni bilo ok in smo mogl 2 planici plus pamperske. Pol smo imeli pa še 1x pregled pri 3 mescih no zdej je pa ok.

Moja punčka je Ela

Neposredna povezava do sporočila: 3120
5.6.2007 11:50:26   
tinaaja
vrtec - dobili zavrnjenega se 2. smo 40 v cakalni vrstiuser posted image user posted image user posted image in zdaj se znajdi, kakor hoces in znas.. grem rodit v nemcijo, dobis 25000€ za rojstvo otroka - dobra spodbuda rodnosti bi rekla temu.. no saj pri nas tud dobimo ... 250€ user posted image user posted image

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
5.6.2007 12:17:55   
Dajadada
Vrtec in državauser posted image

Amy, predlagam malo mandljevega ali olivnega olja. Nejc je imel zeeeelooo suho kožo, zato smo mu v vodo kapnili kakšno kapljico olivnega, ko smo ga kopali in je veliko bolje.

Kolki, v porodnišnici oba kolka 1A. Nismo povijali. Napotnico za UZ sem dobila na prvi posvetovalnici, potem sem se naročila za UZ in smo ga imeli pri dobrih dveh mesecih. Oba kolka sta razvitauser posted image

Srečanje jutri, Bizovik ob 11-ih, če bo lepo vreme, drugače pa Pod vodo. A ste za?

Jaz tudi delam fotoknjigo za botrčke. Žabika, hvala za link, meni je super. Samo še fotke iz krsta dodam pa bo popolna, zaenkrat imam pa 15 strani zgodbice našega Nejca v prvih mesecih življenja. Krst pa imamo 17.6. Včeraj sem kupila v Zvonu na Resljevi svečo (ime in datum dajo gor brezplačno - čakaš pa 5 dni), pa okrasek za svečo, prtiček in eno knjigico...vse skupaj 27€, kar ugoden nakupuser posted image .  

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 5.6.2007 12:18:26 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
5.6.2007 12:28:20   
draja
Evo nas s pregleda: Živa se je zredila za 1050 g in tehta zdaj 5090 g, zrasla pa je za 6 cm in je zdaj dolga 58 cm user posted image user posted image user posted image . Imeli smo tudi UZ kolkov in so v redu!!! Bravo mi!!!

Drugače pa sem IZJEMNO razočarana nad pregledom in vsem skupaj. Začelo se je že s tem, da smo imeli pregled v isti čakalnici in ambulanti kamor hodijo bolni otroci, ker je bila posvetovalnica kao zasedena user posted image user posted image . Še dobro da je bila mami z mano, ker se je zbunila, samo žal ni nič pomagalo. Potem ji sestra ni hotela zmeriti glavice, ker kao to NI sistematski pregled ampak navadna kontrola (pa že prvič ne vem koliko je imela obseg, ker mi niso povedali) in da se to meri spet pri 3-eh mesecih - ampak POZOR: mi imamo naslednji pregled 7.8., ko bomo stari že 4 mesece in 1 teden user posted image , ker so prej dopusti user posted image . In takrat bomo prvič tudi šele cepljeni!!!
Zdravnica si ni vzela niti 2-eh minutk za naju, zanimalo jo je samo ali redno jemljemo 7 kapljic AD3 - pa sem rekla, da ne in da jemljemo zdaj Oleovit D3, ker mala ful bruha in je bilo po kapljicah še slabše. Pa je rekla samo A res mislite, da bruha od kapljic? Itak da ne, ampak je bilo še slabše. Aja, pa povem, da ful bruha, tudi v loku (to se nam zdaj kar naprej dogaja) in ona pač odvrne, ja verjetno ima malo refluksa. Ja ok no, to se mi je že zdelo, samo a se da kaj pomagat?????? Ma brez veze. Pa da ne komentiram, da smo jo morali trikrat sleči in obleči, s tem da s takimi razmiki, da nam je vsakič ravno pred slačenjem zaspala. Revica moja. Sem bila ful vesela, ko se jim je fajn polulala med UZ kolkovuser posted image . Škoda da ni še kakala user posted image .

Ok zdaj sem stresla malo svoje jeze pa lažje diham. Bomo razmislili o menjavi.

Meaa kolki se kontrolirajo z UZ. Mi smo imeli tudi že v P oba kolka 1a, mapak v Postojni ti vedno svetujejo široko povijanje do kontrole. No mi smo široko povijali 6 tednov, ker nam je pediatrinja že na 1. posvetovalnici rekla, da lahko opustimo oz. pampersko tako zavihamo, d aje učinek isti.

Študentke pridne pridne. Jaz vas spodbujam. Ve kar pridno za knjige, da bo poletje lepše in sproščeno. No, zraven si pa mislim hvala bogu, da nima tudi jaz kaj na grbi. Še dobro da nisem bila neumna in šla na kkašen magisterij, kaj šele pravosodni izpit. Bi se mi glih zmešalo, ko tako lepo uživam zdaj z Živo v brezdelju. No, ampak kot rečeno ve kar pridno za knjige pa bo!!!

Ljubljančanke jaz sem tudi za kakšen klepet jutri. Nekje na suhem po možnosti. pa blizu trgovin user posted image .

Aja sem pozabila povedat - imeli smo čudovito noč - od 21:30 do 8:15, ko smo jo morali zbuditi zaradi pregleda, z enim dojenjem vmes.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
5.6.2007 12:37:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

vrtec - dobili zavrnjenega se 2. smo 40 v cakalni vrstiuser posted image user posted image user posted image in zdaj se znajdi, kakor hoces in znas.. grem rodit v nemcijo, dobis 25000€ za rojstvo otroka - dobra spodbuda rodnosti bi rekla temu.. no saj pri nas tud dobimo ... 250€ user posted image user posted image

v nemciji otrok ne vzamejo v vrtec pred dopolnjenim tretjim letom... ce gres vseeno prej v sluzbo, imoras najet posebne tete, ki se jim rece Tagesmutter.. toliko ov vrtcih v nemciji

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
5.6.2007 12:56:20   
*sonchek*
Evo, ananasovo pecivo pečeno, češnjeva pita pa se še peče user posted image Mali pridno panča - se je zbudil le toliko, da sva pojedla in se previla, potem pa nazaj spat. Joj, ta naš polhek mali user posted image

Kolki - mi smo imeli pregled pri dveh mesecih (ker je bil rojen 3 tedne prezgodaj, smo imeli pregled baje prekmalu). En kolk je bil že povsem razvit in ok, pri drugem se še ni videlo jedra. Nam pa ni treba široko povijati (v porodnišnici sta bila oba kolka 1A). Ponoven pregled imamo 20.6.

Krst - mi ga imamo v nedeljo. Vso organizacijo je prevzel možek user posted image Bo pa povabljenih precej ljudi (mah to je pa tako, če je žlahte malo morje user posted image ).

Lasje - začeli so mi grozno izpadati. Je šel možek že v akcijo in mi je prinesel miljon enih preparatkov (njegovo področje) in zdaj lepo skrbi za moje laske user posted image

Dopust - mi gremo 26.6. v Novigrad - tam sva bila lani (ko sem bila srečka nosečka) in je super za mlade družinice. Ni gužve, veliko zalivčkov z nizko vodo, senčka,pa asfaltirana pot ob obali - idealno za dooolge sprehode. aja, pa njami sladoled imajo user posted image Julija in avgusta bodo padali podaljšani vikendi, septembra še en teden morja, konec leta pa načrtujemo daljše potovanje - z letalom. No, zaenkrat samo načrtujemo, nič več.

Srečanje - jaz sem na žalost ta teden brez avta. Je možekov na servisu, pa se zdaj z mojim kanarčkom okrog vozi user posted image Mogoče bom imela avto že v petek - upam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!