sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: skačica No, tudi zaradi tega in pa seveda zato, da bi bili čisto na svojem( in te vsakič, ko se nekam odpelješ ne pospremi do avta cela delegacija-tašča in tast in potem ti še mahajo, dokler avto ne izgine izza ovinka, prečekirajo katero novo cunjo ima Iza oblečeno,.... ) se bomo preselili v svoje stanovanje. Sicer sta obadva vredu človeka, ampak te motijo malenkosti, vsaj mene in ker imam dolg jezik jim to tudi vedno povem. Po drugi strani pa mi tašča veliko pomaga pri gospodinjskih opravilih, ampak to niti slučajno ne odtehta samostojnosti, ki jo pridobiš na svojem. Tako da še kakšno leto in pol in odpeketamo. To tudi mene moti, da me vsakič ko gremo ven "kontrolirtajo" kam gremo, kako so otroci spali, .... Upam, da čimprej dočakam hiško, čeprav bo zraven, ampak vseeno upam na večjo samostojnost in mir . Pa "a nič solate ne jeste" (na vrtu jo je še veliko ), "a nič jabolk ne jeste", , sedaj pa lahko to solatko posadiš ... Anja - vi ste tudi imeli slikanje kolkov? Mi smo ga tudi danes imeli - na prvi pogled pravi, d izgleda OK, bodo pa izvidi šele v ponedeljek pri pediatrinji . Do takrat pa še kar široko povijanje. Tale apartma pa izgleda tudi OK. Mi gremo pa prvih 14 dni v septembru sem http://www.otokpag-novalja.com/apartmaniruzaslol.htm . Smo bili že lani in nam je bilo vše, pa ne bomo letos nekaj novega odkrivali. soncek78 - ti tudi UZ? Ela80 -tokrat me ne (tok tok), prvič so me pa kolena bolela ko . Ko sem počepnila, sem včasih komaj vstala. To traja en čas, potem pa kar mine