|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.6.2007 9:32:14   
A-N-J-A
Moj Borči spančka,ampak bo mogu čez pol urce vstat,ker grava kolke slikat.Pa glih dež pada,ne vem kako se bom privlekla do ZD,ker bom zihr parkirala nekje v PM.Bom kr kengurujčka sabo vzela,kaj pa čem.
Včeri smo se mel fino,Ela je itak uživala,Bor je bil priden.Tašča ga je mela celih 5 min. na rokah,pol je mela pa druge opravke-beri okl je letala pa komandiralauser posted image .Je bil moj tok jezen.
Mi smo rezervirali morje,gremo zadnji teden avg.in prvi sep.,ah kje je še to.Gremo pa semle http://www.apartments-cifer.com/ .Vzeli smo modri apartmauser posted image .
Zdaj se grem pa počas zrihtat,prej naredim še ene 100 trebušnjakov,sem zdele slike gledala,me je kar groza,sem široka k blejska kremšnitauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.6.2007 9:40:14   
Anonimen
jutro babuske

danes smo bolj slabo spali,ker je mali zopet imel pol nos in ga je jezilo to....ampak naspana sem vseeno,zizali smo pac ob treh in sestih pa prejle user posted image .....mi gremo pa na morje v zacetku septembra,v pulo na vikend.....a veste kaj s emi je sanjalo???? da sem zopet noseca z dvojcki!!!in to nic opazla dokler ni zacelo v trebuhu full migat in rokice pa nogice ven tisatuser posted image ....no igralnica ze ni vec ok,sibam animirat malo

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.6.2007 9:42:45   
*sonchek*
Jutro!

Evo, mi smo končno vstali (no, njegovo visočanstvo so nazaj zaspali - lepotni spanec je pač obvezen del jutranjega rituala user posted image user posted image ). Spali smo kot polhi - skoraj 11 ur user posted image sem imela pa po dooolgem času spet naval mleka (hvala naomi za vse informacije - nekaj od tega je sigurno pomagalo user posted image ) in mi je skoraj joške razneslo. Sem zbudila mulca, da je jedel in je bil že na eni joški sit, pa sem ga silila še na drugi in nazadnje je butnil ven (prvič v loku!) skoraj deci mleka - ups user posted image   In zdaj revček spet spi - se je tako najedel, da niti kupčka ni bilo mogoče podret, je kar mrknil.

Rota virus - ne bomo cepili. sem bolj proti vsem tem cepivom in se še obveznega izogibam kot nevemkaj user posted image

Pleničke - nam pampers Fit nič ne premočijo. Bomo ostali kar pri teh.

Kakanje - naš mulc kaka non stop. In to nenormalno velike količine.
Očitno ima dobro prebavo (pa ne po meni user posted image ).

Tašče in tasti - joj, pri nas je tašča super, ga pa tast zato bolj serje. Je včasih tako nadležen, da moram kar glas povzdignit. No, zaenkrat imam kar dobro natrenirane - mi včasih sploh ni treba nič rečt, ampak samo malo drugače pogledam, pa že stran letita user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.6.2007 9:45:22   
skačica
jaz sem si tud fotke od poroke ogledala in šele zdej vidim, da tisti špegu dol v hodniku niti slučajno ne pokaže realno moje postave. Tam sem tako suhauser posted image user posted image user posted image Je skrajni čas, da se v roke vzamem.

Anja, lep apartmauser posted image

Iza drema na mojih rokah againuser posted image , ampak tako na rahlo, da vsaki 2 minuti pogleda in zajamra, se priklopi na zizo in spet zadrema. In tako v nedogled.
Bi bla zadnje dva dni skoz na joški, ne vem kaj je zdaj to.

Grem klicat kaj je zdej z mojo telovadno napravouser posted image  Moje mišice čakajouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.6.2007 9:49:36   
skačica
sonchek, tud pri nas je tast 100x bolj prtegnjen kot tašča. Je čisto nek svoj tip, ima svoje fore, živi 100 let za leseno žlico, skratka adijo pamet. Tašča pa frajerka za svoja leta.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.6.2007 10:08:52   
*sonchek*
skačica - pri nas gre bolj v druge skrajnosti. Z mulcem samo iz hiše stopiva, pa naju že napade in se dere v mulca "buci guci" itd. user posted image Z možekom se že tako bolj malo vidiva, pa še takrat, ko smo skupaj, je tast na vratih - sem včasih tako jezna, da bi ga kar skloftala! Tašča je pa super - res frajerka, nič ne teži, ne zasipa me z nobenimi nasveti kako in kaj, pravzaprav je skoraj ne vidim (saj, zato pa je tako super user posted image ).
No, še leto dni zdržimo, pa gremo v svojo hiško! Že komaj čakam, da bo mir! Je mož rekel, da sploh ne bomo rabili kužka, ker bom jaz lajala user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.6.2007 10:23:47   
skačica
no, točno to mene moti pri tastu. On nas vedno odpremi skozi vrata, nam maha, nas pričaka, vedno hoče iz same prijaznosti z nami klepetat, ko sedimo zunaj na klopci,....skratka čisto preveč je prijazen in zato že moteč. Tudi mi gremo, verjetno ne v hiško ampak v stanovanje. Skratka nekaj bomo kupili in odšli čisto na svoje.

Moja gospa se že prebuja, letim.......

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.6.2007 10:25:45   
Žabika
ANJA: super izbira! Malo nostalgije; jaz sem kar nekaj let hodila tja na morje; sicer v en počitniški dom. Šla sem vsako leto konec junija in to z babico in dedijem. In nikoli ne bom pozabila, ko sem domov staršem pisala kartico, na katero sem napisala (na malo je dedi pomagaluser posted image ): PETRA JE STARA PET LET IN PLAVA ZA PET!

Naše spanje je še vedno super; se sploh ne upam preveč hvalit. Danes smo spali 10 + 2 uri!

Smo pa že v pripravah za odhod na morje. Glede na to, da imamo s sabo dva "otroka" je kar pomembno, da česa ne pozabimo.
Kaj pa mislite o kopanju v mrzlem morju - ali to lahko vpliva na mojo laktacijo? Jaz že od prvega dne pazim, da se pri knajpanju pod tušem izogibam prsim. Neumnost???

fitke: sem bila že dvakrat v Mullerju pa jih niso imeli. Rada bi jih poskusila, ker so baje res mehke. Mi smo zdaj na Fixies Extra Class št.3, pa so zelo v redu, ampak malo debele, pa patent za zapiranje mi ni všeč. Bom danes kupila še navadne in jih poskusila.

Čestitke vsem slavljencem!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.6.2007 10:45:00   
*sonchek*
skačica - kot bi opisala mojega tasta! Da nisva kaj v sorodu user posted image

žabika - Fitke so dobili v Muelerju (Čopova) prejšnji petek, v BTC-ju pa jih imajo user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.6.2007 11:01:07   
Dajadada
Anja, kako pa to da niste vzeli oranžnega apartmajauser posted image user posted image user posted image  Tale oranžnomanija mi je prav zanimiva...vedno več punc mi govori o tem, kaj so kupile oranžnega. Mi imamo itak oranžno hišo, pa kuhinjo in stole, otroško sobo, zappa, očala in seveda mali in jaz kar nekaj cunjic. Še dobro, da je toliko odtenkov, drugače bi bili že dolgočasniuser posted image user posted image  

Fitke - tiste, ki ste že preverjale, dajte povedati kakšna je razlika med tistimi, ki jih kupiš npr. v Sparu in tistimi iz Mullerja? Meni so tele iz Spara zaenkrat kar o.k. (trkam...še niso premočile, niti kakice spustile). Drugače pa sem še vedno kar zadovoljna z Mullerjevimi Beauty baby-so veliko cenejše, samo malo trde se mi zdijo.

Tašča, naša ni mobilna, tako da ne more kar nenapovedano uleteti. Jo vidimo, ko jo obiščemo in tako je prav super.
Mene motijo že moji, ki pridejo za vikend na bajto, kjer mi živimo v mansardi, oni pa spodaj za vikend. Možeku so super, kar je lepo videti, ampak se mi včasih zdi, da jih bo razvadil, da bodo preveč silil v naju. Jaz delam distanco, da ne rinejo preveč v naju, on jima pa skoz Nejca nosi. Seveda sta mojadva čisto navdušena nad njim, ker je njun prvi vnuček in bi ga imela kar naprej. Samo da mi uletavata v stanovanje ga malo pogledati, to mi pa ni preveč všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.6.2007 11:29:11   
Pikca
Ojla,
mali je končno zaspal, moram mal pisat mag., RR pa je treba vseen prej prečekiratuser posted image

Sezam - user posted image za link s pesmicami

Anja - ful lepo izgleda ta vaš počitniški apartma.
Jaz že tudi komaj čakam, da gremo na morje... šele konec avgusta.

cepljenje rotavirus - ne bomo cepili, samo tisto, kar je obvezno.

na svojem - je luštno, midva bi lahko zidala zraven hiše od mojih, pa sva raje kupila stanovanje 8 km stran - dovolj blizu, da si lahko pomagamo in ravno prav daleč, da se ne motimo.

Skačica, jaz sem tudi šele na fotkah videla, da je še precej kilc odvečuser posted image

aja, pa še vozički - zadnjič sem omenila, da se naša nova Hauckova marela ne pelje dobro oz. slabše kot BBY - vzamem nazaj, moj je kolesa našprical z WD40 in zdaj se super peljeuser posted image , tako, da bom končno nehala gledat vozičkeuser posted image

Še ena pametna od Žive; spet teži, da bi imela zajca ali pa kužka. Sem rekla, da ne more imet kužka, ker je še premajhna, saj ga še na sprehod ne more peljat - bi jo potegnil in ji ušel. Pa je rekla" Ampak mami, ti bi ga pa lahko imela!"user posted image

zdaj pa na delo...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.6.2007 11:31:12   
K_a_t_i

Morning.
O, mooooooorjeeeeeeeeeee. Jst bi tuuuuuud user posted image . Bomo še mal počakali. A mislite, da konc avgusta/septembra že lahko mulčke kopamo v morju, al bomo sam nogice namakali?

Drugač sem pa obljubila, da bom 3 dni hvalila Naomi user posted image . Naomi, faca si, carica, user posted image . Da še razložim - v soboto sem se odločla, da naš mulc rabi eno baby telovadnico in kot zakleto, je nimajo nikjer več!!! Niti v Lj, niti v CE, niti v Trbovljah, ne v Domžalah... 1 sam komad v Kr. In zdej mi ga je šla Naomi iskat user posted image .

Hujšanje - jst sem se tud v soboto odločla, da od danes dalje nobenih tort več, od sladkega pa samo kak sladoled ali max 1 rebro čokolade na dan. Ker to, kar se je zdej dogajalo, je blo pa too much! Sej ne, da bi nekut debela zgledala, ampak nobenih hlač ne dobim gor pa mi ni, da bi lih celo garderobo menjala user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.6.2007 11:33:21 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.6.2007 11:50:58   
simonka
Dobro jutro punce in sončki.

PUNCE KI DOJIMO ŽE LAHKO ZAČNEMO TELOVADIT? Mene je strah, da ne bi uzgubila mleko.Kaj pravite na orbitrek? Bomo skupaj na dietki, taki lahki seveda. Mene najbolj muči ponoči ko še vedno papa na tri urce ali dve in pol jaz vstanem pa se fajn napapam. KDO JE ŽE REKEL; DA OB DOJENJU SHUJŠAMO?user posted image user posted image user posted image  Ste pa vse proti meni suhice in jaz moram sparvit dol 30 kg. Je še kje podobna, da začneva skupaj?

Morje še dva dobra tedna pa odpeketamo V Baško vodico.

Cepljenje sem še v dilemi.

Tašče tasti ker ne živimo skupaj in sta oba polno zaposlena jih bolj redko vidimo in se jih zato vedno razveselimo, sta pa kar razumna - zaenkrat.

Kakanje naš Jakec je spet začel kakat vsak dan. Juhu ga ne muči več tako.

Skačica to je menda preskok v rast. Tudi mi smo ga imeli. Pa smo bili tri dni bolj not in vsako uro na zizi pa je sedaj spet ok in dovolj mlekeca.

Leina ali pa mogoče si nosečka. Kako boš potem shajala na dve forumih - pri nosečkah in mladih mamicah?user posted image

Thaiss kako je bilo? Kako se je počutel mali angelček?

Evo moja zlata sirenica...............

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.6.2007 11:53:34   
Barči78
Ojla,
No, mi smo se vrnili iz posvetovalnice.
Žan lepo napreduje in je pravi mali moj suhec:

odpustna teža: 3570 g - danes 5900 g user posted image zredili smo se za CELIH 2330 g v dobrih 3. mesecih.

dolžina: rojstvo: 51 cm - danes 64 cm
glavica: odpustna: 35 cm - danes - 40 cm.

Zaradi kašlja nam je pediater prestavil cepljenje. Pa iz prstka so mu vzeli kri, če bodo mogoče odkrili vzrok tega kašlja, ki se res že dolgo vleče, pa drugače je vse v redu z njim, grlo, ušeska, pljuča,... Tko, da v sredo bodo izvidi, pa res upam, da bodo našli kaj ga draži, da ga mogoče pozdravimo z antibiotikom.

Tašča in tast - onadva bi Žana cel dan z vozičkom okrog vozila, ni problema, zelo rada pazita na oba otročka, čeprav Neja ju malo zmatra, sta že okoli 70 stara, samo ju imata pa zelo rada in to mi veliko pomeni.

Cepili mi otroka ne bomo, samo kar je nujno. Mogoče mi je malo zoprno zaradi vodenih kozic, ker jih tudi sama še nisem imela in bo kriza, ko jih bo prvi otrok prinesel domov.

LeINA - zanimive sanje, user posted image to bi blo pestro

Zdej si grem pa skuhat kavico, Žan spi, Neja je nekje zunaj z mojo mami, ker sva danes kar pri mojih starših. Se še kaj javim, danes bomo tako zgleda bolj notri, ker je tako čudno vreme.

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 4.6.2007 11:56:19 >

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.6.2007 11:57:55   
Žabika
Kati: jaz sem P vprašala glede kopanja v morju. In je rekla, da načeloma lahko dam Hano že zdaj v morje, če bo kje kakšen zalivček, kjer se bo voda segrela. Ker mislim, da tega ne bo, sem že kupila majhen bazenček in jo bomo kar pred apartmajem kopali oz namakali.

sonchek: v soboto v Mullerju v BTCju niso imeli Fitk; sem bila tam. Sploh pa zdej nekaj prenavljajo in imajo čisto prazne police. Je pa rekla, da naj bi jih danes dobili. Bom šla najprej do mesta na sprehod in v Mullerja in seveda v Gloss Junior (včeraj sem gledala notri samo od zunaj - no sej mogoče bi bilo fino, če bi bilo še danes zaprtouser posted image ).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.6.2007 12:06:40   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

sonchek: v soboto v Mullerju v BTCju niso imeli Fitk;

Jaz sem jih kupila v četrtek dva paketa, pa jih je bilo še nekaj, tako, da nisem jaz zadnjih pobrala user posted image

Kopanje v morju - mi gremo na morje zadnji teden v juniju, za 14 dni, pa bom tudi sabo vzela bazenček in v njem namakala mulca. Če se mi bo morje zdelo dovolj toplo (kak zalivček z nizko vodo) pa ga bom namočila tudi tam. Bomo videli...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.6.2007 12:40:09   
Anonimen
krčki - dejte mi tiste povedat, ki so vaši sončki imeli krčke in so stari sedaj nad 3 mesece - a res po 3 mesecih minejo kot bi odrezaluser posted image Kajti že odštevam dneve, ker je kakšen dan res grozen in naporen... na primer včerajšnji...

morje - mi gremo začetek septembra na Rab oz. v Lopar

dopust - Gremo pa sredi tega tedna prvič (odkar smo trije) k meni domov (Tolminski konec) in bo mami dopust vzela, če bo delodajalec pustil (dela pri možu - mojmu očetu...user posted image ) in si bom malo spočila roke in si privoščila 5 minut zase! Jupi!!!! In potem bomo to ponovili konec junija in začetek julija! To bo pa res pravi dopust!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.6.2007 12:53:30   
Barči78
jjasna - pri nas ga še vedno zavija čez cel dan, ponavadi je najhuje med in po hranjenju. Zvečer pa niti nismo imeli tolko težav, no najhujša ura je pri nas nekje od 18.00 - 19.00. Sem pa tudi sama čakala, da ga bo nehalo zvijati po dopolnjenem 3. mesecu, pa žal pri nas ni tako.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.6.2007 13:08:05   
*sonchek*
Krčki - pri nas so se nehali po morju. Preden smo šli na morje smo jih še imeli, ko smo prišli nazaj pa nič več user posted image Pri hrani sem še močno pazila kaj jem, zdaj pa več ali manj jem vse. No, edino svinjine še nisem poskusila...
Brez skrbi, saj bodo minili user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.6.2007 13:21:18   
soncek78
Hello!

Hvala vsem za čestitke za mojo malo navihankouser posted image user posted image . Smo že preskočili drugo mini stopničko.

Čestitke današnjim mini slavljencem!

Moj svak je včeraj praznoval 30.let in imeli smo fešto,tako da nisem prilezla do RR-ja.
Danes zjutraj sva bili na UZ-kolkovuser posted image . VSE BP! user posted image user posted image user posted image  Moje user posted image  ni več potrebno dvojno povijati user posted image , pa lahko bo začela bolje user posted image .

Thaiss - Jutri pa greva na masažo... glede krtačke pa bom danes poklicala Natašo.

Pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.6.2007 13:50:13   
draja
Barči in Soncek78 čestitke za uspešno opravljene preglede!!!

Se danes bolj na hitro javljam, ker sem še vedno polno zaposlena z moževo službouser posted image . Bi moral že oddati en projekt, paše kar nisva konec. Še sama sreča, da je najina Živa tako pridna in veliiiiko spančka tudi čez dan - na 1 uro budnosti, minimalno 1 ura spanja. Tudi ponoči smo super spali - od 21:30 do 7:30 z enim hranjenjem in previjanjem vmesuser posted image . No pa eneparkrat so nas njeni krčki in prdci zbudili, a smo hitro nazaj zaspali.

Fitke so še prevelike za naše punčke, saj Živi tudi čez pride, pa ji čez dvojko nikoli ni - marčevskim fantkom, ki so že pravi korenjaki, pa nič ne spustijo.

Morje 30.6. - 14.7. Strunjan.

jjasna kam na Lopar pa greste? Jaz sem tam veliiiiko let dopustovala in sicer v privat kampu od Biotehniške fakultete. Imam čudovite spomine na ta poletja.

Voziček - marela mi smo ful zadovoljni s to, ki smo jo po sili razmer kupili v petek v BC (Baby Welt). Zaenkrat jo imamo samo za po stanovanju, pa je super, ker dam Živo noter in potem gre povsod z mano - ko obešam cunje, likam, pospravljam, se tuširam,... Naš Quinny je namreč spodaj v prostoru za vozičke, tako da nam zdaj ta marela super pride v stanovanju. Prej sem morala kar naprej ležalnik okrog prenašat, zdaj je pa res super. Definitivno je vredna teh 45 evrov, kolikor smo dali zdaj v akciji, tudi če ni ne vem kako lepa!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.6.2007 13:58:13   
amy26
Sem mal prej s pregleda od G. vse ok, sam da je za manouser posted image

ANJA, lušten apartmauser posted image  mi gremo tudi v Zadar - Privlake vendar en teden pred vami.
Barči, super da lepo napredujete le tako naprejuser posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.6.2007 14:17:46   
amy26
Ela ima ful suho kožo po nogicah in rokicah pa celo na trebuščku, mažem ji z mlekom od Bubchena (po kopanju) in pa občasno z Bepanthenom pa nič dosti ne pomaga, čez kako uro spet suha kožica.
Potrebujem kak nasvet, katera kremica bi bila dobra za njo

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.6.2007 14:25:03   
A-N-J-A
Ta malček spančka na meni,zato mi oprostite za morebitne napake.
Kolki so ok,optimalni itak sem že navajena da so moji otroci optimalni in oh in sploh(tko pravi pediatrinja)user posted image
Dajadada sej smo najprej mislil oranžnega vzet,pol je pa moj reku da ne bo Ele cel dan lovil okol in smo vzeli modrega,ker ima veliko ZAPRTO terasouser posted image .
Activ Fit razlika med Mullerjevim in kupljenim v trgovinah je da so M.narejene v Nemčiji une pa v UK.Men so čist ok tud une s trgovin,mogoče mal bl smrdijouser posted image .
amy škoda da se bomo zgrešil
krčki kaj je že touser posted image
cepljenje samo obvezno,pa še to s težkim srceem

Zdaj moram pa po otroka št.1 v vrtec,št.2 pa spi.Hudiča kako bom spet to izvedla,pA ŠE DEŽ PADAuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.6.2007 14:25:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: draja

jjasna kam na Lopar pa greste? Jaz sem tam veliiiiko let dopustovala in sicer v privat kampu od Biotehniške fakultete. Imam čudovite spomine na ta poletja.

Hodimo k enim in istim že od mojega 3 ali 4 leta, vsaj dvakrat letno, tko da smo postali že del njihove družine. Sta mi zato tudi gazda in žena častila teden dni morja ob poroki. Ona je prej kuhala v Pianu (če veš kje je ta gostilna) in je hudo dobra kuharica in nam vedno pripravlja njami specialitete. Z gazdo hodimo lovit ribe, lignje. Imajo pa hiško blizu plaže, ki je pod hribom kjer je repetitor oz. najvišji vrh Loparja.
Poznam pa tudi Biotehniško fakulteto in njihov kamp - tja vedno hodi Cole Moretti (je pel na Evorviziji Tih deževen dan, mislim da kot prvi za samostojno Slo)... Sicer pa ni kotička Raba kjer naj še ne bi bila - sem odlična vodička za Rab. In poznamo že vse v Loparju, San marinu,... pa tja do mesta Rab do Rt-a Kalifranta. Veš, da so na tem rtu tudi 3m velike kače, pa debele kot moje stegno (pa ni tko majhno)... smo jih videli šele ko smo se iz tam vračali, ko so se greli na potki... in smo moške poslali naprej, ampak je bilo tolk vreščanja... ja, še vsako leto se smejemo temu... Aja, obrali pa smo tudi vse otoke od Golega otoka (smo bili med prvimi tam, ko so ga otvorili za javnost in je bil manj opustošen kakor je danes) do Grgurja.
Bili smo na Rabu, ko je bila na Hrvaškem vojana - sami na plaži in stalno preletavanje letal, pa enkrat ko smo se vračali od tam, ko je bilo osvobajanje Knina in so streljali na trajekt za nami,... res veliko spominov...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dve imeni za deklico
sirenetta

Ali se vam zdi ok kombinacija dveh imen za deklico, in sicer Evelin Erin

da, mi je všeč (12%)

ne, ni mi všeč (44%)

samo Evelin (28%)

samo Erin (14%)

ne vem (3%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!