skačica
|
hojla! Smo že dopoldne letali po trgovinah, sem morala kupiti še nogavičke za poroko in lak za nohte pa kuverto zaranžirat. Bova kar denar dala, se mi zdi najbolj pametno, ker bosta kmalu začela graditi hiši. Tudi midva razmišljava o svoji hiški, sicer bo treba še malo šparat (bolj mož ) pa atija moram vprašat, če nama odstopi kakšno parcelo. Je vedno govoril, da svojim otrokom takoj tako da upam, da jo res dobiva. Smo šli na UE, za Izo naročit pasuš, še ne vejo ali bo fotka dobra, ker se na njej malo vidi tudi en moj prst, ker sem jo mogla držat na stolu v sedečem položaju . Bom nesla fotke nazaj in naj jo še 1x zastonj slika kura . Res bi mogla naredit solidne fotke, če ji rečem, da so za pasuš-saj zato je pa plačana. No, ženska na UE je rekla, da upa, da bo ok. Danes ne kuham nič, ker bomo na ohceti jedli (gremo samo na večerjo in domov), no tašča nama je vseeno nekaj makaronov prinesla in solato, da ne bova čisto zlakana do večera Jurij in Tai, čestitke za obmesečnico! Pikca, simonka, tejčica, ela- krasni otročki. Full rada gledam fotke vaših mladičkov tinaaja- tud mene zanima kaj si naročila za možeka. Midva danes praznujeva 10 let najine veze, praznovala bova naslednji vikend na morju. Naša tudi včeraj cel dan ni kakala, je pa prdkala ko velika in sem se že bala kaj zdaj to pomeni.... no, pred spanjem je pa dodobra napolnila pleničko, tako da smo imeli mirno nočko. Še vedno drži isti ritem in jaz imam usta do ušes. Grem zdaj jest pol se pa treba počasi začet rihtat. Me zanima kaka bo nevestica . Sigurno lepa.
|