sezam
|
stajice - mi smo jo pri Ani začeli uporablati šele pri ene 10M, prej ni bilo šanse bit noter. Ko pa je začela vstajat in se "učit" hodit, je pa prav uživala. Nikoli ni sedela notri in se igrala, ampak je hodila ob robu, predvsem se je pa prijela za obroče in nato skakala in se smejala . slika za osebno - a potem vsi fotografi delajo grozne slike. Pri nas je Ana čisto druga, Žiga pa še nismo slikali. simonka - lepo da si zopet malo javila. Ja pogrešamo pa kar nekaj "starih" čvek IZVIRNO SPOROČILO: draja A Taja kaj liziko z Vidom deli? Takrat ko ne gledaš a? Ja to se pa pri nas dogaja . Mu je začela kar tlačit v usta - bonbone, flipse,... Včeraj se je igrala v svoji kuhinjci in kao nekaj skuhala in nato žlico v roke in direkt Žigu v usta. On se je pa le oblizoval (žlica je bila k sreči prazna) Tako, da rabim še par oči več, da jo kontroliram . IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Sicer moram biti pa ves čas ko sta skupaj jaz zraven, vsako sekundo. Ga ima ful rada, ampak ona bi ga sama iz posteljice/ležalnika vzela in ga mečkala, pa kaj vem kaj vse ji še pade na pamet. Še ko grem na wc vzamem Tajo zraven. Pri nas tudi ni kaj drugače, samo da ga ne vzame ven, ampak se kar k njemu vlegne, še raje bi se pa nanj - ko je v ležalniku . Dans je bil sploh en hud dan, še posebej ko je bil Žiga buden. Čist skoz je bila zraven njega in "skakala" vanj Pikca - ful luštne slikice tinajaa - borovnice mislim, da lahko brez problema ješ, saj jih tudi lahko kmalu uvajaš Brina je pa prava lepotička . Aja, pa glede postojne nisem mislila, da me kaj obsojaš. samo svoje mnenje sem še dodal. Tako, da ni panike .